QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 28, 18:38)
As suprantu, kad is vienos puses seima tiek sulipusi, kad kartu atostogauja. Bet is abieju - netikiu. Tai arba jaunosios, arba jaunikio puse specialiai del tu vestuviu uz savo pinigus skrido i kita sali. Ir tu tai vadini nesureiksmino vestuviu. </p>
ir ka tu tuom nori pasakyti? nu netiki ir ka man dabar itikinti tave? netikek, nesureiksmino vestuviu, sureiksmino pabuvima kartu, nebutina sulipus nuolat buti nuvaziavus atostogu. nezinau as ten nebuvau, ju visu neapklausiau motyvu, bet maciau nuotraukas dar kelis metus po to atostogas visu ten, ten supratau, kad matomai patiko siemos vieni kitiem.... Kokie ten pinigai i ta Portugalija nuskirst savaitei 300 e- 400 zmogui tai kas cia per pinigai, kad tiek tau lomkiu del tos papasakotos mano istorijos? zmones daugiau savaitgali cia praleidzia, manau maziausiai jie maste , kaip tu mes cia uz savo pinigus vaziiuojam , vaje matai dabar jie turi buti mums dekingi priverte parazitai , geriau butume vietiniam pube gere
ko tave tai taip uzkabino keistai?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 28, 18:27)
Ka cia nusikalbi apie sukneles? Vestuviniu sukniu buna visom - ir lieknom ir nesciom. As tada isvis 52 sveriau.
man nebuvo as sveriau maziau, mano dydis buvo 34-36, maziausios tuo metu buvo 38 ir tai is tu mazensiu nei viena nepatiko, ten butu isiuve sonus. Nu zinoma visos Lietuvos neapvazinejau , kokius gal 5-6 salonus nuomai aplankiau, per 2 miestus.