QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 30, 00:39)
Na ir radot vertybe - zinot, ko nori.
As noriu jurines jachtos, 100 milijonu doleriu saskaitoje ir vilos ant vidurzemio juross kranto? Ar tai vertingas toks mano norejimas?
Realiame pasaulyje vertes matuojamos ne zmoniu norais o ssugebejimais kazka pasiulyti.
Jaunikle gali pasiulyti grozi ir jaunyste, dar jausmu sviezuma. O ka gali pasiulyti 50+ ine?
Kvailus kaprizus, senatve, atbukima nuo visko, cinizma, visokius kompleksus ir atsinestass is praeities problemas.
Na kai kurios aisku turi kazkaip sukombinavusios turto, va tos tai realiai traukia visokio plauko Alfonsus. O kitos?
Aisku,kad vertybe, kai zinai ko nori, gali siekti to, jei nezinai ko nori, padedi kitiem igyvendinti ju siekius
Deja, ne, taip galvoja, tik kompleksuoti, saves nemylintys zmones
Nu jei tik tokius zmones sutinkat virs 50, tai uzjauciu, mano aplinkoje kitokie
Kiap tik vaikai uzauginti daugumos, gyvenimas stabilus, laisve kazka veikti ,kas idomu paciam.
Kiekvienas amzius savaip grazus, jei zmogus mylintis save, gyvenima, jei prisiziuri, sveikai gyvena, sveikai masto, su amziumi tik igauna daugiau isminties, o ne kaprizus, atbukima, cia ir skirtumas tarp zmogaus, kuris tobuleja ir degraduoja, aisku, degraduojantis su amziumi darosi atgrasesnis.
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 30, 10:43)
<p>Gerai, chebryte -- būkit! -- Toms, kurias labai erzinu čia, soriukas. Toks mano stilius. Kitaip nemoku. Matyt, dėl to žmona mane ir metė..? Nooors dabar daro viską, kad mane susigrąžintų. Manipuliacijos vaikais, tame tarpe
-- Bet aš atgal nebenoriu. Yra kažkoks garbės kodeksas vis vien, nors tu ką. Dėl to ji taip ir siunta dabar... bejėgystė...
</p>
puikybe, kiek cia mtosi greiciau
siaip visada sakiau, kad geru vyru moterys nemeta, jei jau mete budama su vaikais, reiskia turit rimtu bedeliu ar ne?