Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nekinbu konkrečiai prie tavęs, Sėlija.

Tik nemėgstu, kai kažkas mėgina dėti lygybės ženklą tarp manęs ir tokių, kurie prie konteinerių, ar vištas peša kažkur tenais... Arba, tarkim, Norgėj žuvų fabrike smirsta ir sąnarius šaldosi savo. Nepataisomai... :( -- Man tokie dalykai neaktualūs. Turiu profesiją, gerai apmokamą darbą ir dėl to galiu ramiai sau gyventi tėvynėje :P

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 30, 10:43)
<p>Nekinbu konkrečiai prie tavęs, <strong>Sėlija</strong>.
</p><p></p><p>Tik nemėgstu, kai kažkas mėgina dėti lygybės ženklą tarp manęs ir tokių, kurie prie konteinerių, ar vištas peša kažkur tenais... Arba, tarkim, Norgėj žuvų fabrike smirsta ir sąnarius šaldosi savo. Nepataisomai... verysad.gif -- Man tokie dalykai neaktualūs. Turiu profesiją, gerai apmokamą darbą ir dėl to galiu ramiai sau gyventi tėvynėje tongue.gif
</p>

Jei kas pradeda sapaliot apie zuvu skutimus ar vistu pesimus, tai daug pasako apie save, koks jus REALUS issilavinimas.
Matyt zino, kad su lietuvisku pseudoissilavinimu kitoje salyje tik primityvius darbus galetu dirbti.

Nes kiek as zinau dirbanciu LT ar vakaruose, tai niekas apie vistu pesimus nepostringauja, nes turi normalias specialybes.
Lietuvoje beveik visuomet nieko normalaus uzdirbti neimanoma, nebent kazkoki versla sekminga kas turi..

Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 05 29, 22:44)
​ </p></div></blockquote><p>O kodel tos kavos neini? Nes rimtai,ko ten zaist,toj svetainej.Jei vyras nepatinka,net neatrasineciau,jei kalba einasi,tai reik eit susitikt.</p>

4u.gif Mieloji, kai esi nauja anketa pažinčių portale, jau pirmą vakarą gauni šimtą "labas, gal kavos?" Tai su kuriuo man jos keliauti? 13-tu, 33-čiu ar 69-tu? Anketos tuščios, neinformatyvios, iš kur man žinot kas po jomis tupi. Man reikia laiko, pabendraut, pažint, sužinot, ar rasim bendrų sąlyčio taškučių. O laiko aš negaunu. Gaunu vėzdu per kuprą: "ahaaa, tu čia toookia kaip visooos, rašliavoootoja, tu čia pažaist atėjai, tu nieko rimto neieškai". tuomet tik belieka pasidžiaugti, kad tos kavos nenuėjau.
Ai, viena iš senų istorijų. Kai pirmą kartą pažinčių portale, sako, skype, ką čia rašinėtis. galvoju, jo, kodėl gi ne. prisijungiu, žiūriu, sėdi plikas, o aš čia kartu su dukra, nebežinau ką sakyt, sakau, apsirenk, o sušalsi, ar toks biednas, kad marškinių neturi, bigsmile.gif ir išjungiau kuo skubiausiai biggrin.gif
Klajokli, vakar aš čia vėl pasijutau kaip pažinčių portale, ne kaip moterų forume. nenoriu būti kabinama. nenoriu asmeninių žinučių ir intrigų. mano tikslai čia truputį kitokie. smagu ir malonu, kad perskaitei ankstesnes mūsų temutes, tai buvo tikrai smagi kompanija ir geras laikas. netgi gailiuosi iškritusi iš konteksto, nes panos čia ir gyvai susibendravo ir vienos į kitų vestuves pamergėm važiavo, oi kaip pavydžiu tos gražios moteriškos draugystės, kuri čia užgimė. mano mažas tikslas ir mintis, (nežinau, ar įgyvendinsiu) būtų nauja temutė, susijusi su tikru ir apsimestiniu pozityvu, apie toksiškus žmones ir kaip jais netapti, apie bendravimą. Reikia gerai suformuluoti tezę, iškelti klausimą, kad būtų sklandi tema nuoširdžiam pokalbiui, (kuris būtų naudingas man pačiai, o ir ne tik) o ne eilinis balaganas, kuris važiuoja girgždėdamas, per visas temas kandžias replikas mėtydamas. Na, bus matyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 30 gegužės 2018 - 11:48

Eik tu vokiečių žinove. Mačiau tokių ten irgi. Sėdi po bele kiek metų ten. Bet kai nuvažiuoju, tai vis pastebiu, kad dažnai geriau sprechinu už visus tuos lietuviškus "vokiečius" ten. Nors pats gyvenęs Vokietijoje prieš bele kiek metų. Ir tik kelis mėnesius. Per stažuotes.

Išvažiuoja tokie va, gauna ten vietinį minimumą ir parvažiavę iš ten vasarą Lietuvon giriasi garsiai lauko kavinėse sėdėdami, kaip ten puikiai jie įsitaisę, neva... O visi kiti, čia likę, tik lūūūzeriai,suprask :P

Tik va dantims susitaisyt neįperkat vietinių paslaugų -- tada ir LT odontologai tinka jau :D

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 30, 12:47)
<p>Eik tu vokiečių žinove. Mačiau tokių ten irgi. Sėdi po bele kiek metų ten. Bet kai nuvažiuoju, tai vis pastebiu, kad dažnai geriau sprechinu už visus tuos lietuviškus "vokiečius" ten. Nors pats gyvenęs Vokietijoje prieš bele kiek metų. Ir tik kelis mėnesius. Per stažuotes.
</p><p></p><p>Išvažiuoja tokie va, gauna ten vietinį minimumą ir parvažiavę iš ten vasarą Lietuvon giriasi garsiai lauko kavinėse sėdėdami, kaip ten puikiai jie įsitaisę, neva... O visi kiti, čia likę, tik lūūūzeriai,suprask tongue.gif
</p><p></p><p>Tik va dantims susitaisyt neįperkat vietinių paslaugų -- tada ir LT odontologai tinka jau biggrin.gif
</p>

ax.gif Kiek supratu, moterų forume du vyrukai pliekiasi, pas katrą kietesnis muskulas yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 30 gegužės 2018 - 12:07
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 30, 00:39)
Na ir radot vertybe - zinot, ko nori.
As noriu jurines jachtos, 100 milijonu doleriu saskaitoje ir vilos ant vidurzemio juross kranto? Ar tai vertingas toks mano norejimas?
Realiame pasaulyje vertes matuojamos ne zmoniu norais o ssugebejimais kazka pasiulyti.
Jaunikle gali pasiulyti grozi ir jaunyste, dar jausmu sviezuma. O ka gali pasiulyti 50+ ine?
Kvailus kaprizus, senatve, atbukima nuo visko, cinizma, visokius kompleksus ir atsinestass is praeities problemas.
Na kai kurios aisku turi kazkaip sukombinavusios turto, va tos tai realiai traukia visokio plauko Alfonsus. O kitos?

Aisku,kad vertybe, kai zinai ko nori, gali siekti to, jei nezinai ko nori, padedi kitiem igyvendinti ju siekius mirksiukas.gif

Deja, ne, taip galvoja, tik kompleksuoti, saves nemylintys zmones biggrin.gif
Nu jei tik tokius zmones sutinkat virs 50, tai uzjauciu, mano aplinkoje kitokie smile.gif Kiap tik vaikai uzauginti daugumos, gyvenimas stabilus, laisve kazka veikti ,kas idomu paciam.

Kiekvienas amzius savaip grazus, jei zmogus mylintis save, gyvenima, jei prisiziuri, sveikai gyvena, sveikai masto, su amziumi tik igauna daugiau isminties, o ne kaprizus, atbukima, cia ir skirtumas tarp zmogaus, kuris tobuleja ir degraduoja, aisku, degraduojantis su amziumi darosi atgrasesnis.
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 30, 10:43)
<p>Gerai, chebryte -- būkit! -- Toms, kurias labai erzinu čia, soriukas. Toks mano stilius. Kitaip nemoku. Matyt, dėl to žmona mane ir metė..? Nooors dabar daro viską, kad mane susigrąžintų. Manipuliacijos vaikais, tame tarpe verysad.gif -- Bet aš atgal nebenoriu. Yra kažkoks garbės kodeksas vis vien, nors tu ką. Dėl to ji taip ir siunta dabar... bejėgystė...tongue.gif</p>

puikybe, kiek cia mtosi greiciau mirksiukas.gif
siaip visada sakiau, kad geru vyru moterys nemeta, jei jau mete budama su vaikais, reiskia turit rimtu bedeliu ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 gegužės 2018 - 12:02
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 30, 12:57)
Aisku,kad vertybe, kai zinai ko nori, gali siekti to, jei nezinai ko nori, padedi kitiem igyvendinti ju siekius mirksiukas.gif

Deja, ne, taip galvoja, tik kompleksuoti, saves nemylintys zmones  biggrin.gif
Nu jei tik tokius zmones sutinkat virs 50, tai uzjauciu, mano aplinkoje kitokie smile.gif Kiap tik vaikai uzauginti daugumos, gyvenimas stabilus, laisve kazka veikti ,kas idomu paciam.

Kiekvienas amzius savaip grazus, jei zmogus mylintis save, gyvenima, jei prisiziuri, sveikai gyvena, sveikai masto, su amziumi tik igauna daugiau isminties, o ne kaprizus, atbukima, cia ir skirtumas tarp zmogaus, kuris tobuleja ir degraduoja, aisku, degraduojantis su amziumi darosi atgrasesnis.
Papildyta:

puikybe, kiek cia mtosi greiciau  mirksiukas.gif
siaip visada sakiau, kad geru vyru moterys nemeta, jei jau mete budama su vaikais, reiskia turit rimtu bedeliu ar ne?  biggrin.gif

4u.gif Šaunuolė. gražiai čia viską susakei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 30 gegužės 2018 - 12:18

Klajokli,neikertu,kodel manai, kad tave lyginu.Atsakiau ,kodel vyru maziau, nei moteru  gaunasi Nes dalis ju nusivaziuoja.Prasigeria pparastai.

Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 05 30, 12:51)
ax.gif Kiek supratu, moterų forume du vyrukai pliekiasi, pas katrą kietesnis muskulas yra biggrin.gif

Išsiryškino tipažas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 05 30, 13:14)
4u.gif  Šaunuolė. gražiai čia viską susakei

dekui smile.gif
Siaip manau, vyrai prisibijo protingu, graziu, zinanciu ko nori moteru, paprasciau su siek tiek "paprastesnem" lotuliukas.gif Manveina svyras atvirai sake, protingesniu uz save nenoriu, o grazia reiks dalintis lotuliukas.gif
Todel ir atsiranda, kad nera ka issirinkti ir panasios nesamones. Nes tikrai ypac lietuves dauguma prisiziurincios ir gerai atrodancios ir net pensijoje. Mano mama penisinike jau, tai kai paziuriu nuotraukas is ivairiu renginiu, ten visokios senjoru bendrijos organizuoja, tai vaje ir veiklos kiek ir zmones grazus, tik dejuoti maziau reikia , o veikti, manau. Cia taikau tiem vyrukam, kurie neranda geru moteru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 30, 13:55)
dekui smile.gif
Siaip manau, vyrai prisibijo protingu, graziu, zinanciu ko nori moteru

Protingos, grazios ir zinancios ko nori jau senai susiradusios savo svajoniu antras puses ir laimingai gyvena.

Liko tik isivaizduojancios save protingomis, graziomis irr norrincios neadekvaciu dalyku. Tos aisku liko vienos.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 30, 15:20)
Protingos, grazios ir zinancios ko nori jau senai susiradusios savo svajoniu antras puses ir laimingai gyvena.

Liko tik isivaizduojancios save protingomis, graziomis irr norrincios neadekvaciu dalyku. Tos aisku liko vienos.

Nu as cia snekejau apie visus amzius siuo atveju smile.gif
Taip is dalies jus teisus, visi zmones, kurie vienisi dar brandziame amziuje, kazka daznai tokio labai ikyraus turi lotuliukas.gif Bet visko buna, visokiu isimciu gyvenime visada.
is vis tai tokia sfera, kurioje nera taisykliu ir formuliu, mano galva geriausia jauniem susipazinti ir susituokti, tada ir derintis lengviau ir kurti ta bendra gyvenima, tobuleti kartu, bet visaip buna, ne visi vienodai bresta, ne visi nori tobuleti, ta sritis primena loterija daznai....
Atsakyti