Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 28, 15:51)
Tai kaip tik dabar maziau alkoholio, primestu tradiciju ir kico. Ir zymiai maziau gasliu zaidimu alia morku tarkavimo sventes metu.</p>

as to ir neneigiau, iskyrus, kad kico maziau biggrin.gif visokie balandukai, gelytes, samaneles ant stalu doh.gif kaip vienas advokatas gerai pasake, kuo ispudingesnes vetsuves tuo garsenses skyrybos...

Man patiko mano drauge aire, cia siaip ne ka geriau su vestuvem, ne vestuves, o fotosesija buna dazniausiai ir vakare restoranas ir sokiai su pagerimu, ir gana brangi ta svente, o jie sau paeme i Portugalija isvyko svaitei su artimiausiais, susituoke ramiai mazoje baznyteleje ir pailesejo su seimom ir dar pigiau viska isejo, nei cia nuomotis sale su vakriene visiem.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 28, 15:58)
Rutu vainikeli tikrai segejai.
Vienu zodziu,   turejai mazas kičines vestuves.
Tada nesuprantu tavo pasaku apie tai kaip lietuviai gali svesti kicines vestuves.

Net susipykom su mama, kai atsisakiau segeti biggrin.gif
Ne nebuvo jokiu kiciniu vestuvu, tebuvo vakariene mirksiukas.gif nieko panasaus i tai ka tuo metu svesdavo, kaip aprase cambala mirksiukas.gif Nebuvo pas mane jokiu "tradiciju" tik vakariene, t.y. pavalgymas. O svente musu buvo baznycioje mazdaug 1 val, nu sunku baznycios apeigas pavadinti kicu, ten labai graziai jaunimas padainavo dainas, buvo pilnos misios ir tikrai buvo grazu ir gera.
nepavyko ikasti biggrin.gif net jei mano butu buvusios tokios "tradiciskos" tikrai galiu vadinti kica kicu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 liepos 2019 - 15:23
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 28, 16:18)
as to ir neneigiau, iskyrus, kad kico maziau  biggrin.gif visokie balandukai, gelytes, samaneles ant stalu doh.gif kaip vienas advokatas gerai pasake, kuo ispudingesnes vetsuves tuo garsenses skyrybos...

Man patiko mano drauge aire, cia siaip ne ka geriau su vestuvem, ne vestuves, o fotosesija buna dazniausiai ir vakare restoranas ir sokiai su pagerimu, ir gana brangi ta svente, o jie sau paeme i Portugalija isvyko svaitei su artimiausiais, susituoke ramiai mazoje baznyteleje ir pailesejo su seimom ir dar pigiau viska isejo, nei cia nuomotis sale su vakriene visiem.
Papildyta:

Net susipykom su mama, kai atsisakiau segeti  biggrin.gif
Ne nebuvo jokiu kiciniu vestuvu, tebuvo vakariene  mirksiukas.gif nieko panasaus i tai ka tuo metu svesdavo, kaip aprase cambala  mirksiukas.gif Nebuvo pas mane jokiu "tradiciju" tik vakariene, t.y. pavalgymas. O svente musu buvo baznycioje mazdaug 1 val, nu sunku baznycios apeigas pavadinti kicu, ten labai graziai jaunimas padainavo dainas, buvo pilnos misios ir tikrai buvo grazu ir gera.
nepavyko ikasti  biggrin.gif net jei mano butu buvusios tokios "tradiciskos" tikrai galiu vadinti kica kicu  biggrin.gif

Tai aisku kad kičas - bažnycia. Gi tai dalis kičinių tradiciniu lietuvisku vestuviu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 28, 16:30)
Tai aisku kad kičas -  bažnycia. Gi tai dalis  kičinių tradiciniu lietuvisku vestuviu

nelabai tada suvoki kico savokos prasmes, paiskaityk auksciau idejau mirksiukas.gif

Ar taip skaudu kad tavo buvo tokios kicines vestuves su 10 min baznycioje? ar is vis jos buvo ar susimete gyvenat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 28, 16:34)
nelabai tada suvoki kico savokos prasmes, paiskaityk auksciau idejau  mirksiukas.gif

Ar taip skaudu kad tavo buvo tokios kicines vestuves su 10 min baznycioje? ar is vis jos buvo ar susimete gyvenat?  bigsmile.gif

Jei toks noras buvo lietuviskas vestuves vadinti kicinemis, tai reikejo nuo saves pradeti viska keisti. O dabar - dalinai ne, dalinai kicines - baznycia, santuokos rumai, uzstale, vestuvine suknele... vyras greiciauaiai irgi su šlipskiu ir lakierkom buvo ..ir muzika grojo, kazkur is kampo, nes netikuu kad sedejot tylumohe kaip per gedulingus pietus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 liepos 2019 - 16:23
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 28, 17:12)
Jei toks noras buvo lietuviskas vestuves vadinti kicinemis,  tai reikejo nuo saves pradeti viska keisti. O dabar -  dalinai ne,  dalinai kicones -  baznycia,  uzstale,  vestuvine suknele...

Tu ryskiai nesusivoki apie ka sneki, kodel vestuvine suknele is kart kicas?doh.gif As viska ir pakeiciau, pavydi? bigsmile.gif Kas tau yra Burbanti? ko tu negali zmoniskai cia bendrauti,kodel kiekviena diena prie ko nors turi kaip erke prisisekti su savo haliucinacijom Cambala II ?
Atsakyti

as to ir neneigiau, iskyrus, kad kico maziau biggrin.gifvisokie balandukai, gelytes, samaneles ant stalu doh.gifkaip vienas advokatas gerai pasake, kuo ispudingesnes vetsuves tuo garsenses skyrybos...

Vestuviu dekoras=kicas? Tai jei butu stalas be papuosimu jokiu iskart vestuves ne kicines? 

Is tos istorijos apie drauge aire gaunasi, kad kicines vestuves yra kai kvieti daugiau nei pacius artimiausius. :)

Zinok kai kurios seimos dideles. Jei kuris is jaunu turi 4 brolius, seseris, o tie vede, tai apmoketi kelione i Portugalija jiems ir dar seimai is kitos puses butu tiek pat brangu kiek sale su vakariene. 

Atsakyti

nelabai tada suvoki kico savokos prasmes, paiskaityk auksciau idejau mirksiukas.gif

Ar taip skaudu kad tavo buvo tokios kicines vestuves su 10 min baznycioje? ar is vis jos buvo ar susimete gyvenat? bigsmile.gif

Kai buvau vestuvese Baznycioje, ceremonija truko valanda. Ne Lietuvoje. 

Atsakyti
MB vakar nusiskuto plikai galva biggrin.gif
Perdazom kambarius, eina sau prie tokiu karsciu...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 28, 17:17)
Tu ryskiai nesusivoki apie ka sneki, kodel vestuvine suknele is kart kicas?doh.gif  As viska ir pakeiciau, pavydi?  bigsmile.gif  Kas tau yra Burbanti? ko tu negali zmoniskai cia bendrauti,kodel kiekviena diena prie ko nors turi kaip erke prisisekti su savo haliucinacijom Cambala II ?

Tu buvai su vestuvine suknele, tik biskiuka kitokia. Ko ne kičas? Vistiek tai buvo vestuvine suknele, turejai svecius, jie gere valge, kele taures uz jaunuosius.kičas....viskas kaip pas visus

O kad nesugebejot pora buteliuku nupirkti zmonems, kurie nera abstinentai, tai jau geda....didele geda jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 liepos 2019 - 16:32
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 28, 15:58)
Rutu vainikeli tikrai segejai.
Vienu zodziu,  turejai mazas kičines vestuves.
Tada nesuprantu tavo pasaku apie tai kaip lietuviai gali svesti kicines vestuves.

Negalima pramustom cielkom rutu vainikelio seget.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 28, 17:31)
Negalima pramustom cielkom rutu vainikelio seget.

As macius nescias jaunasias su rutu vainikeliais. Va ten tai pochujizmas biggrin.gif

Ai nu jo....supratau ka norejai pasakyti biggrin.gif pagal tradicines lietuviskas vestuves....kičines... rutu vainikeliai nesegami toms, kurios jau neturi cielkutės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 liepos 2019 - 16:35
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 28, 17:12)
Jei toks noras buvo lietuviskas vestuves vadinti kicinemis,  tai reikejo nuo saves pradeti viska keisti. O dabar - dalinai ne, dalinai kicones -  baznycia, santuokos rumai,  uzstale, vestuvine suknele... vyras greiciauaiai irgi su šlipskiu ir lakierkom buvo ..

Tau baznycia kicas? bigsmile.gif
Nebuvo jokiu santuokos rumu, nebuvo uzstales, nebuvo lakierku, as tokius batus vadinau pagrabiniais tuo metu lotuliukas.gif
Tu is vis grabaliojiesi, ka reiskia kicias ir ka reiskia pasipuosti tinkamai? Ka reiskai svente, kai zinai visu veiksmu prasme ir ka reiskia kicine svente?

Kaip visada nepataikai.... taip stirpiai taip uzkliude ta tema tave.....?skaudi kazkuom? bigsmile.gif

taip kaip bent esi istekejusi ar ne? pagal kokais tradicijas tuoketes vyro ar tavo?
Atsakyti