as to ir neneigiau, iskyrus, kad kico maziau visokie balandukai, gelytes, samaneles ant stalu kaip vienas advokatas gerai pasake, kuo ispudingesnes vetsuves tuo garsenses skyrybos...
Man patiko mano drauge aire, cia siaip ne ka geriau su vestuvem, ne vestuves, o fotosesija buna dazniausiai ir vakare restoranas ir sokiai su pagerimu, ir gana brangi ta svente, o jie sau paeme i Portugalija isvyko svaitei su artimiausiais, susituoke ramiai mazoje baznyteleje ir pailesejo su seimom ir dar pigiau viska isejo, nei cia nuomotis sale su vakriene visiem.
Papildyta:
Vienu zodziu, turejai mazas kičines vestuves.
Tada nesuprantu tavo pasaku apie tai kaip lietuviai gali svesti kicines vestuves.
Net susipykom su mama, kai atsisakiau segeti
Ne nebuvo jokiu kiciniu vestuvu, tebuvo vakariene nieko panasaus i tai ka tuo metu svesdavo, kaip aprase cambala Nebuvo pas mane jokiu "tradiciju" tik vakariene, t.y. pavalgymas. O svente musu buvo baznycioje mazdaug 1 val, nu sunku baznycios apeigas pavadinti kicu, ten labai graziai jaunimas padainavo dainas, buvo pilnos misios ir tikrai buvo grazu ir gera.
nepavyko ikasti net jei mano butu buvusios tokios "tradiciskos" tikrai galiu vadinti kica kicu