Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Ai, tai cia bus povestuvine kelionė?
Subalamutinai tu mane cia visai biggrin.gif

Papasakok apie vestuves, gi mums bais ciekava visoms biggrin.gif
Papildyta:
Eik tu gydykis

Ar kada buvus tose 'pajurio vestuvese'? As buvus, todel sakau ka zinau.

Mano sefe istekejo Las Vegase. Vyras buvo su sortais. Ir abu laimingi. 

Man atrodo svarbu, kad atitiktu jaunuju lukescius ir patys neapsigautu. 

Nu Burba, tau ka nors papasakosi, po to apvemsi viena diena.  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 28, 11:52)
Kas kad tu sakai? Tu sakei, kad ir vyras tavo anglas, bet gavo leidima uk gyvent ir kad sunus tavo stojo i mancester...
Apsimelavus marazmatike esi ir tiek.

Eik tu gydykis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 28, 11:52)
Kas kad tu sakai? Tu sakei, kad ir vyras tavo anglas, bet gavo leidima uk gyvent ir kad sunus tavo stojo i mancester...
Apsimelavus marazmatike esi ir tiek.

Mano sefas irgi anglas ir gavo leidima gyventi, kai vede.
Iki siol nepakeite paso, Naujosios Zelandijos pilietis.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 28, 11:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72475202" data-time="1564303541"><div><p>Ai, tai cia bus povestuvine kelionė?
Subalamutinai tu mane cia visai vartotojo įkelta nuotrauka
Papasakok apie vestuves, gi mums bais ciekava visoms vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Eik tu gydykis

Ar kada buvus tose 'pajurio vestuvese'? As buvus, todel sakau ka zinau.</p></div></blockquote><p>Mano sefe istekejo Las Vegase. Vyras buvo su sortais. Ir abu laimingi. </p><p>Man atrodo svarbu, kad atitiktu jaunuju lukescius ir patys neapsigautu. </p><p>Nu Burba, tau ka nors papasakosi, po to apvemsi viena diena.  4u.gif </p>

Visko gali buti, as gi turiu atitikti savo niką....taip sakant neapšūdinti savo vardo biggrin.gif

Bet seip tai labai dziaugiyosi, kad suradai sielos drauga ir sveikinu vestuviu proga.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 28, 11:11)
Eik tu gydykis  biggrin.gif

Nesidomejai, nuo pavydo dar negydo?
Atsakyti

Visko gali buti, as gi turiu atitikti savo niką....taip sakant neapšūdinti savo vardo biggrin.gif

Bet seip tai labai dziaugiyosi, kad suradai sielos drauga ir sveikinu vestuviu proga.

aciu :)

Atsakyti

Mire prieš pat gimdymą.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 28, 14:44)
<p>Mire prieš pat gimdymą.</p>

O varge!!!
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 27, 12:36)
Jei taip loji,  kaip nuo lenciugo nutrukes šuo,  apie kičines lietuviskas vestuves, tai papasakok  kokios jos pas tave buvo. Ne savo fantazijas pasakok,  o kokios is tikruju buvo. Patys gi jus is kaimo,  labai idomu kaip kaime vestuves budavo svenciamos pries 10 metu?

labai keista,kad tau tokia skaudi kitu nuomone, sakai ne kicines vestuve sbuna dazniausiai? kodle is kart puoli kasti?
As ne is kaimo, as is miesto, tai pirma, kaip tuo metu buvo svenciamos vestuves, (pries 20+ metu) dazniausiai su pirsliu korimais, gerimais 2 dienas ir kiciniais muzikantais.
Mano vestuves buvo labai paparsta, del to reikejo daug kovoti su tevais ir giminaiciais, buvom labai jauni, priejom viduriuka, as is vis nenorejau jokio baliaus, tik apeigu baznycioje, mama issireikalvo pamaitinti svecius. biggrin.gif Taigi, buvo sv Misios baznycioje su visom apeigom, nes tada dar kazkaip tikejau i visa tai ir paskui vakariene musu namuose, sakiau, kad butu be alkoholio, bet keli sveciai vis tiek atsinese, tai pavalge kas norejo isgere, mes su vyru is vis negerem, po gurksni gal samapano, ir viskas, visi issiskirste, o kita diena isvaziavom i pajuri dviese atsventem tongue.gif nebuvo viskas taip, kaip norejau, bet buvm labai jauni, as is vis tik studente, dar sunku buvo pries tevus visus atstoveti, ir finansu ne kazin kas, bet visgi kaip tuo metu labai daug manau ka kitaip padariau, pagal galimybes.
Jau tada mane stebino vadinamos vestuviu "tradicijos", dabar dar labiau stebina...

Atsakyti

labai keista,kad tau tokia skaudi kitu nuomone, sakai ne kicines vestuve sbuna dazniausiai? kodle is kart puoli kasti?
As ne is kaimo, as is miesto, tai pirma, kaip tuo metu buvo svenciamos vestuves, (pries 20+ metu) dazniausiai su pirsliu korimais, gerimais 2 dienas ir kiciniais muzikantais.
Mano vestuves buvo labai paparsta, del to reikejo daug kovoti su tevais ir giminaiciais, buvom labai jauni, priejom viduriuka, as is vis nenorejau jokio baliaus, tik apeigu baznycioje, mama issireikalvo pamaitinti svecius. biggrin.gifTaigi, buvo sv Misios baznycioje su visom apeigom, nes tada dar kazkaip tikejau i visa tai ir paskui vakariene musu namuose, sakiau, kad butu be alkoholio, bet keli sveciai vis tiek atsinese, tai pavalge kas norejo isgere, mes su vyru is vis negerem, po gurksni gal samapano, ir viskas, visi issiskirste, o kita diena isvaziavom i pajuri dviese atsventem tongue.gifnebuvo viskas taip, kaip norejau, bet buvm labai jauni, as is vis tik studente, dar sunku buvo pries tevus visus atstoveti, ir finansu ne kazin kas, bet visgi kaip tuo metu labai daug manau ka kitaip padariau, pagal galimybes.
Jau tada mane stebino vadinamos vestuviu "tradicijos", dabar dar labiau stebina...

Tai kaip tik dabar maziau alkoholio, primestu tradiciju ir kico. Ir zymiai maziau gasliu zaidimu alia morku tarkavimo sventes metu.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 27, 16:31)
Nezinau ka reiskia kicines lietuviskos vestuves, bet kaip supratau is lutukes tai kai siais laikais yra vestuviu planuotojai ir jauniesiems nereikia galvos sukt, galima atsipalaiduot ir tiesiog megautis savo svente.
Mes tai kai pries 20 kelis metu tuokemes, tai pagal tas lietuvisjas tradicijas. O jezau, kai pagalvoji kiek pinigu isejo,  galejom ne draugams ir giminei svente padaryt, o grynai sau. Uz tuos pinigus butumem tada i kokia Bali nuskride...

Kičas (vok. kitsch) – sąvoka, atsiradusi XIX a. pab.–XX a. pr., apibūdinanti banalaus menkaverčio turinio ir stiliaus kūrinį;[1] iš pažiūros gražus, kupinas patoso ir jausmo, bet iš tikrųjų primityvus, perdėtas, pretenzingas, rėžiantis akį, neskoningas bei pigus masinio tiražavimo produktas.[2] Kičas tik mėgdžioja, imituoja originalą orientuojantis į žemo suvokimo paviršutinišką vartotoją, į momentinę emocinę reakciją be intelektualinių pastangų, stengiasi įbrukti mintį, jog tai kažkas ypatingo, didingo, jausmingo, svarbaus.

siais laikai sne ka geriua, rupesciu gal maziau, bet tuscios.

Mes irgi tuokemes tais laikais ir laimei tokiu nesamoniu nedariau biggrin.gif As kur dalyvaudavau vestuvese, man taip gaila tu jaunuju budavo, visi geria, bludija, soka, o tie vargsiukai visais rupinasi biggrin.gif ir aplamai norejosi prasmes kazkokios o ne besaikio paedomo, pagerimo.
Nuomotis sukneles negalejau, nes visos ryskiai buvo per dideles, nezinau ar ten nesciom dauguma siuvo tuo metu ar siaip tokios dauguma storos, bet visa Klaipeda net ismaisiau, siulesi ten mazinti, bet man niekas nepatiko, tokie torai kazkokia biggrin.gif , o paskui radau musu miestelyje jauna siuveja , kuri kure orginalias suknutes, darydavo ju parodas, tai su ja susitarem ji man pasiuvo , as ja issinuomojau ir uz labai maza kaina dabar tiksliai nepamenu, bet tai buvo pigiau, nei nuomotis jau net ne nauja...o ta buvo tokia, kokios norejau smile.gif
Dabar aisku dar kitaip viska daryciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 28, 15:47)
As ne is kaimo, as is miesto, tai pirma, kaip tuo metu buvo svenciamos vestuves, (pries 20+ metu) dazniausiai su pirsliu korimais, gerimais 2  dienas ir kiciniais muzikantais.
Mano vestuves buvo labai paparsta, del to reikejo daug kovoti su tevais ir giminaiciais, buvom labai jauni, priejom viduriuka, as is vis nenorejau jokio baliaus, tik apeigu baznycioje, mama issireikalvo pamaitinti svecius. biggrin.gif  Taigi, buvo sv Misios baznycioje su visom apeigom, nes tada dar kazkaip tikejau i visa tai ir paskui vakariene musu namuose, sakiau, kad butu be alkoholio, bet keli sveciai vis tiek atsinese, tai pavalge kas norejo isgere, mes su vyru is vis negerem, po gurksni gal samapano, ir viskas, visi issiskirste, o kita diena isvaziavom i pajuri dviese atsventem  tongue.gif  nebuvo viskas taip, kaip norejau, bet buvm labai jauni, as is vis tik studente, dar sunku buvo pries tevus visus atstoveti, ir finansu ne kazin kas, bet visgi kaip tuo metu labai daug manau ka kitaip padariau, pagal galimybes.

Rutu vainikeli tikrai segejai.
Vienu zodziu, turejai mazas kičines vestuves.

Tada nesuprantu tavo pasaku apie tai kaip lietuviai gali svesti kicines vestuves.
Atsakyti