Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nezinau ka reiskia kicines lietuviskos vestuves, bet kaip supratau is lutukes tai kai siais laikais yra vestuviu planuotojai ir jauniesiems nereikia galvos sukt, galima atsipalaiduot ir tiesiog megautis savo svente.
Mes tai kai pries 20 kelis metu tuokemes, tai pagal tas lietuvisjas tradicijas. O jezau, kai pagalvoji kiek pinigu isejo, galejom ne draugams ir giminei svente padaryt, o grynai sau. Uz tuos pinigus butumem tada i kokia Bali nuskride...

Dabar tikrai ne pigiau kainuoja. As itariu, kad brangiau ir daug. Man pasakoja, kaip anksciau kas misraine sumaiso, kad tortus kepa. Kiek buvau vestuvese, tai visi, iskaitant tevus, ateina atsipalaiduot. Jaunieji viska perka. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 27, 19:59)
Dabar tikrai ne pigiau kainuoja. As itariu, kad brangiau ir daug. Man pasakoja, kaip anksciau kas misraine sumaiso, kad tortus kepa. Kiek buvau vestuvese, tai visi, iskaitant tevus, ateina atsipalaiduot. Jaunieji viska perka. </p>

Tai aisku. Dabar turbut mano sukne 1000 eur kainuotu.
Bet suknia buvo brangiausia is vestuviu akcento.
Jezau, kaip pavargom per vestuves... Musu svocia buvo tokia tradiciju zinove - kazkokie sodai kabantys ar kas ( nzn iki siol), bet is vyteliu virsui kabaliavo, per vidurnakti restorane nese patiekalus Mums Dviem - " Seimos Zidini" - ten toks liepsnojantis kepsnys...
Man pilnai butu uzteke baznycios, cms, miskelio( ten buvo fainiausia). Ir laiko dviem...
Bet ne, svente tesesi restorane, pavargom juodai su vyru, nebebuvo tos " pirmosios nakties", norejom tik mieeegot...Nes sekanti ryta reikejo keltis, antra vestuviu diena, turejau pjaustyt ir dalyt kazkoki ala " savo " minkyta suri sveciams...🤣
Bet tai kaip musu vetuves patiko giminems ir draugams...Iki siol per metines sveikina.
O as geriau dabar visai kitaip daryciau.

Dabar kas is dovanu vestuviu patinka tai vokeliai. Mes is savo vestuviu teturim tik aukso papuosalus ir sidabrinius valgomo irankius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 27 liepos 2019 - 20:37
QUOTE(cambala @ 2019 07 27, 20:20)
Given, ziuriu tupi cia dar smile.gif .
Tavo vaikas zuvo/ mire, ar tiesiog abortas/ neisnesiojai buvo?
I tavo visus klausimus atsakineju. Noreciau tavo ats taip pat.

Klausi, kad paskui tampyt galetum supykus? Nores pati papasakos... Jau ir taip kai kurios cia perspaudziat besikandziodamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 27 liepos 2019 - 21:04
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 27, 21:04)
Klausi, kad paskui tampyt galetum supykus?  Nores pati papasakos...
Papildyta:

Klausi, kad paskui tampyt galetum supykus?  Nores pati papasakos...  Jau ir taip kai kurios cia perspaudziat besikandziodamos.

Tau as panasi i monteverte???
Tu pasiek mano amziaus, seimos, tada kalbek.
Tu pvz lb neatsakingai kai kada rasai.
Atsakyti

Tai aisku. Dabar turbut mano sukne 1000 eur kainuotu.
Bet suknia buvo brangiausia is vestuviu akcento.
Jezau, kaip pavargom per vestuves... Musu svocia buvo tokia tradiciju zinove - kazkokie sodai kabantys ar kas ( nzn iki siol), bet is vyteliu virsui kabaliavo, per vidurnakti restorane nese patiekalus Mums Dviem - " Seimos Zidini" - ten toks liepsnojantis kepsnys...
Man pilnai butu uzteke baznycios, cms, miskelio( ten buvo fainiausia). Ir laiko dviem...
Bet ne, svente tesesi restorane, pavargom juodai su vyru, nebebuvo tos " pirmosios nakties", norejom tik mieeegot...Nes sekanti ryta reikejo keltis, antra vestuviu diena, turejau pjaustyt ir dalyt kazkoki ala " savo " minkyta suri sveciams...🤣
Bet tai kaip musu vetuves patiko giminems ir draugams...Iki siol per metines sveikina.
O as geriau dabar visai kitaip daryciau.

Dabar kas is dovanu vestuviu patinka tai vokeliai. Mes is savo vestuviu teturim tik aukso papuosalus ir sidabrinius valgomo irankius...

Man patinka, kad dabar visi daro kaip nori. 

Uz jusu vestuves tevai mokejo? Kodel

laiketes tu visu tradiciju? 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 27, 22:08)
Tau as panasi i monteverte???
Tu pasiek mano amziaus, seimos, tada kalbek.
Tu pvz lb neatsakingai kai kada rasai.

Prie ko cia amzius ir seima isvis?
Taip, jus siuo atveju panasios, tu saipaisi is jos negalejimo turet vaiku, o ji is tavo silpnaprotystes, alkoholizmo. Nesvarbu, kur kiek tiesos yra ar ne, bet ligos turetu but tabu. Nezinia kas kuriai skirta.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 27, 21:13)
Uz jusu vestuves tevai mokejo? Kodel</p><p>laiketes tu visu tradiciju? </p>

Ne. Mano ir jo tevai idejo po 500 lt i vokelius. Man mama dar zieda padovanojo / perdave savo/ ju ( kur tevas padovanojo jai).
Tada vyras "pasiskolino" pinigu is savo v
adovo. Paskui atidave uz savo sugebejimus...
Nzn kodel laikemes... Tada as taip norejau...Mano vyras iki siol ateistas. Bet mes tuokemes baznycioj...Nebesigilinu.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 27, 21:25)
Taip, jus siuo atveju panasios, tu saipaisi is jos negalejimo turet vaiku, o ji is tavo silpnaprotystes, alkoholizmo. Nesvarbu, kur kiek tiesos yra ar ne, bet ligos turetu but tabu. Nezinia kas kuriai skirta.

Nesisaipau as is jos " negalejime turet vaiku". Ji teigia, kad ji ju nenori.
Va jei noretu, tai man zema butu is to saipytis.

Tu eik savo bernioka paauklet, ok? O kas butu, jei jis koki ne medi, ne, bet kruma, zole nupjautu?
Beje, kuo skiriasi zole nuo medzio?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 27, 21:25)

Tu eik savo bernioka paauklet, ok? Moralizuotoja bl*t, kuri partneri turejusi su vedusiu vyru davesi...
Vede vyrai irgi yra tabu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 27 liepos 2019 - 22:07
QUOTE(cambala @ 2019 07 27, 22:39)

Tu eik savo bernioka paauklet, ok? O kas butu, jei jis koki ne medi, ne, bet kruma, zole nupjautu?
Beje, kuo skiriasi zole nuo medzio?
Papildyta:

Tu eik savo bernioka paauklet, ok? Moralizuotoja bl*t, kuri partneri turejusi su vedusiu vyru davesi...
Vede vyrai irgi yra tabu.

Trecia zinutes versija, dar durnesne, nenori parasyt? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 27, 22:20)
Trecia zinutes versija, dar durnesne, nenori parasyt? lotuliukas.gif

Noriu.
Tiesiog parasiau, po to redgavau. O kaip jau gavos taip.
Tai va - pirma su savo tarakonais susitvarkyk, o paskuii moralizuok cia, ok?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 27, 23:34)
Noriu.
Tiesiog parasiau, po to redgavau. O kaip jau gavos taip.
Tai va - pirma su savo tarakonais susitvarkyk, o paskuii moralizuok cia, ok?

As is ligu nesijuokiu, nelinkiu ir nesisaipau, neturiu ko tvarkytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 28 liepos 2019 - 07:45
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 28, 07:43)
As is ligu nesijuokiu, nelinkiu ir nesisaipau, neturiu ko tvarkytis  mirksiukas.gif

Is kokiu ligu as saipausi ir linkiu kazkam blogo?
Ko prikibai? Mazu su jaunuoliu susipykai?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 27, 21:13)

As dabar supratau kodel tu klausei apie manikiura ir kita sali smile.gif .
Jei bus kaip galvoju, tai geriau nagucius susitvarkyti pas save.
Nes tikrai ne visur angliskai moka. Ypac kur ner turistu.
Atsakyti

Vakar su seniai matyta drauge buvome Jūros šventėje.Sugalvojau,kad man būtina suknelė su printais,liūdesiui nuvaryti.Kadangi nesugebėjau išsirinkti tos vienos vienintelės,parsivežiau dvi Nes niekas taip nepakels nuotaikos,kaip naujas drabužis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 liepos 2019 - 09:03