Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 07 26, 15:15)
Alio, teta, as kalbejau apie Dublina. Nera ten jokiu finikiniu ar kokosiniu palmiu.

Taip, tu sakei, kad buvai tik Dubline, bet kai parasiau, kad yra ir ten, tai paskui aiskinai, kad Airioje ju nera ar ne taip, ar ne Airija minejai? biggrin.gif Specialiai tau parasiau apie mazo dydzio palmes, nes ju tokiu tikrai pilna Dubline, o kokiu is vis yra salyje, galejai pasiziureti jau iki siol. Bet ne pradejai girtis kazkokia Azija, atodo pakeliavus prarandi rega ir pastabuma biggrin.gif
bet tai ka tau aiskinti ir vel vartytis pradesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 26, 22:00)
Zinok mano namai po siolei su pagr baldais keliais, supratau kad daugybes daiktu man nereikia. Nors dabar su MB sugalvojam kokia smulkmena kartais. Is medzio. Ar atnaujinti sena. Turiu 30m senumo stala biggrin.gif dar kaupiuosi ka jam padaryti.

Drauge i amst.  eseniai isvyko, sake 39.

O siai9 kaio skaitsi? As tik popierines. Kitokiu neprioazistu.

Ojaaazau....man apkrauti namai, tai kazkas baisaus...tas pats kas apkrauta siela.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 26, 18:39)
ar turit planu senatvej? na, tarkim, ar ketinat būt aktyvios, jei sveikata leis?
taip gražiai gražu, pavydu, kai užsienio senukai po pasauli malasi, keliauja, tokie su šortukais, sportbatukais, raukšliu pilni, su fotoaparatais ant pilvu.

ar ketinat anūkus augint, jei neemigruos ar su savo meilem kažką aktyviai daryt, apart tv žiūrejimo?

Turiu planu buti aktyvi, veikli, labai tikiuosi kuo sveikesne. Miela ziureti kaio tie seneliai visur eina, domisi, daro wub.gif
Pasidaryt pikta burbancia babce, sedincia kieme ant suoliuko ar prie lango atrodo kaip kokia bausme.
Anukais noreciau tik pasidziaugt, o ne augint, bet nezinia kaip susvies po n metu, gal kaio tik noresiu juos myluot ir ciuciuot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 26, 19:33)
. Va ir dabar saulėje kaifuoja, o aš vis žiūriu, kad perdaug nebūtų

O dieve, kaip apie koki leliuka pasakei lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 26, 22:39)
Ojaaazau....man apkrauti namai,  tai kazkas baisaus...tas pats kas apkrauta siela.

Kieno apkrauti? Rasiau, kad mazai ko turiu. Ar tu cia apie save?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 27, 09:08)

Kieno apkrauti? Rasiau, kad mazai ko turiu. Ar tu cia apie save?

Tu, kurie apkrauna biggrin.gif
Sakau, kad man net sunku kvepuoti pasidaro, sielą užgula, kai ieinu i namus, kuriuose daug daiktu zmonės prisistatę.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 07 26, 21:28)
Zinutese kalbejot apie Airija. Nesiginciju, gal ne taip supratau, jusu zinutese zodzio Dublinas nebuvo. </p><p>Nors ir tai, pasakymas Airijoje nera palmiu, juokingas. Tas pats, kas sakytumet JAV palmiu nera. Floridoje pvz buvot? Arba Havajuose? Ta pati JAV</p>

Dar karta paaiskinu, gal daeis
su lutuke esam senai kalbejusios apie Dublina, rasiau, kad ten jokiu egzotiniu palmiu nera. Senai kalbejom. Apie Dublina. Ji cia vel prisimine senus postus.
Ar jau aisku?
Ne, JAV nebuvau. Bet ir arkliui aisku, kad Nijorke palmiu ner, nors Los Angele yra.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 26, 21:34)
Taip, tu sakei, kad buvai tik Dubline, bet kai parasiau, kad yra ir ten, tai paskui aiskinai, kad Airioje ju nera ar ne taip, ar ne Airija minejai?  biggrin.gif Specialiai tau parasiau apie mazo dydzio palmes, nes ju tokiu tikrai pilna Dubline, o kokiu is vis yra salyje, galejai pasiziureti jau iki siol. Bet ne pradejai girtis kazkokia Azija, atodo pakeliavus prarandi rega ir pastabuma  biggrin.gif
bet tai ka tau aiskinti ir vel vartytis pradesi  biggrin.gif

Klausyk, gluse, neaiakink man apie tas palmes. As tau dar karta aiakinu - jukos man ne palmes. Tau 0almes - strakaluik is laimes.
Apie jokia Azija nieks nesigyre niekur. O jei savo kiaules akim kazka kazkur paskaitei - tai nereiskia " gyrimasis".
Ka vyras? Grizo siam savaitgaliui ar pas paukstytes pasiliko?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 26, 12:40)

Lutuke, parašyk man asmeniškai. per daug riebalo, tiek augalinio tiek gyvūninio nera gerai. visoms prasmem.
Dar. gali būti, kad tave kas nors alergizuoja.
Organizme vyksta letinis uždegimas ir organizmas kaupia svori. (vandeni ypac, kad toksinai taip nenuodytu organu.)

Bet jau -2kg yra, jauciu net kaip pilvas traukiasi yahoo.gif ir cia be jokio intencyvaus sporto, tik su joga, negaliu kazko visai daugiau intencyviau sportuoti kazkodel, kosmaras kazkoks.

p.s. Nevalgau per daug nei riebalu, nei baltymu.

parasysiu daugiau i az 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 26, 15:19)
Ženysies jau?  bigsmile.gif  biggrin.gif
Kokio tipo vestuves bus -  pagal jo tikejima ar pagal lietuviskas tradicijas?

Pagalvojau, o kokios tos lietuviskos tradicijos ? 3 dienas pagerti ir paesti? biggrin.gif nu taip dabar taip nebedaro, samdo renginiu planuotojus, prigalvoja daug kicisku dalyku, zaidimu ir vualia lietuviskos vestuves? prisigraibe zmones dalyku is holivudiniu kinu, vakaru, o lietuvisko ten kazko ir su ziburiu sunku rasti biggrin.gif
senai niekas nesituokia pagal lietuviskas tradicijas....ar kas tuokiasi vis dar?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 27, 12:00)
Bet jau -2kg yra, jauciu net kaip pilvas traukiasi  yahoo.gif ir cia be jokio intencyvaus sporto, tik su joga, negaliu kazko visai daugiau intencyviau sportuoti kazkodel, kosmaras kazkoks.

p.s. Nevalgau per daug nei riebalu, nei baltymu.

parasysiu daugiau i az  4u.gif
Papildyta:

Pagalvojau, o kokios tos lietuviskos tradicijos ? 3 dienas pagerti ir paesti? biggrin.gif  nu taip dabar taip nebedaro, samdo renginiu planuotojus, prigalvoja daug kicisku dalyku, zaidimu ir vualia lietuviskos vestuves? prisigraibe zmones dalyku is holivudiniu kinu, vakaru, o lietuvisko ten kazko ir su ziburiu sunku rasti  biggrin.gif
senai niekas nesituokia pagal lietuviskas tradicijas....ar kas tuokiasi vis dar?

Jei taip loji, kaip nuo lenciugo nutrukes šuo, apie kičines lietuviskas vestuves, tai papasakok kokios jos pas tave buvo. Ne savo fantazijas pasakok, o kokios is tikruju buvo. Patys gi jus is kaimo, labai idomu kaip kaime vestuves budavo svenciamos pries 10 metu?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 27, 10:12)
Tu,  kurie apkrauna  biggrin.gif
Sakau,  kad man net sunku kvepuoti pasidaro,  sielą užgula,  kai ieinu i namus,  kuriuose daug daiktu zmonės prisistatę.

Dabar jau vis reciau tai pastebiu, tarp vyresniu nebent. Bet pas juos toks mastymas- o gal prireiks, gal sutaisiu, gal detale bus gera ir t. T. ateje dar is tu laiku, kai nieko nebuvo pirkti ir kito gal nebegausi prarades pirmaji. Jaunimas tai gal prates migruoti daugiau, kraustytis, sunkiau su daugiau daiktu.
As tai tingiu dulkeles tiek valinet, man geriau maziau daiktu ir visokiu israitymu biggrin.gif
O apie vidini pasauli tai tikra tiesa, labai daug sasaju.
Atsakyti
Nezinau ka reiskia kicines lietuviskos vestuves, bet kaip supratau is lutukes tai kai siais laikais yra vestuviu planuotojai ir jauniesiems nereikia galvos sukt, galima atsipalaiduot ir tiesiog megautis savo svente.
Mes tai kai pries 20 kelis metu tuokemes, tai pagal tas lietuvisjas tradicijas. O jezau, kai pagalvoji kiek pinigu isejo, galejom ne draugams ir giminei svente padaryt, o grynai sau. Uz tuos pinigus butumem tada i kokia Bali nuskride...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 27 liepos 2019 - 15:32
QUOTE(cambala @ 2019 07 27, 14:31)
Nezinau ka reiskia kicines lietuviskos vestuves, bet kaip supratau is lutukes tai kai siais laikais yra vestuviu planuotojai ir jauniesiems nereikia galvos sukt, galima atsipalaiduot ir tiesiog megautis savo svente.
Mes tai kai pries 20 kelis metu tuokemes, tai pagal tas lietuvisjas tradicijas. O jezau, kai pagalvoji kiek pinigu isejo,  galejom ne draugams ir giminei svente padaryt, o grynai sau. Uz tuos pinigus butumem tada i kokia Bali nuskride...

Kiek alkoholiui suejo, Cambala?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 27, 18:58)
Kiek alkoholiui suejo, Cambala?

Nezinau.
Atsimenu tik tiek, kad sukneles nuoma buvo 1000 lt.
Atsakyti
Given, ziuriu tupi cia dar smile.gif .

Tavo vaikas zuvo/ mire, ar tiesiog abortas/ neisnesiojai buvo?
I tavo visus klausimus atsakineju. Noreciau tavo ats taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 27 liepos 2019 - 19:21