Mano vyrui arciausiai širdies Indija. Sako - va ten klimatas mano. As jam - jei noresi, kad as greit kojas pakratycia, pasakyk, kad gyvensim 45+ karstyje
Mano vyrui arciausiai širdies Indija. Sako - va ten klimatas mano. As jam - jei noresi, kad as greit kojas pakratycia, pasakyk, kad gyvensim 45+ karstyje
maniškis dėl Kalifornijos svaigsta, jam ta šalis svajonių, aš jam įrodinėju, kad ten dideli atstumai visur ir kamščiai
maniškis dėl Kalifornijos svaigsta, jam ta šalis svajonių, aš jam įrodinėju, kad ten dideli atstumai visur ir kamščiai
O jis buves ten?
Papildyta:
aš tai taip į priekį nemąatau, man įdomiau kas dabar yra po nosim
Maniskis atvirksciai, net atostogu nenori kur karsta, sake vaziuos i siaure atostogauti
o siaip tai mano ideja buvo pirma karta emigruoti i Airija jis vaziavo paskui mane ir dabar pires 5 m vel atvaziavo, ir i miesta atvaziavo kai studijavau, pas mane, o ka darys, kai norisi buti kartu
Turetu gal atvirksciai buti, moteris turetu sekti vyra, bet gyvenime buna visaiip matyt
Ir ilga laika jis svaigo apie grizima atgal ir as norejau, bet siek tiek prisibijojau, deja, teko gristi, dabar jau jis visiskai grieztai nebenori i LT ir net atostogu ten nebenori.....
prisisvajoti galima daug , o kai bus ir matysim
ne, bet jau keli metai labai domisi
o siaip tai mano ideja buvo pirma karta emigruoti i Airija jis vaziavo paskui mane ir dabar pires 5 m vel atvaziavo, ir i miesta atvaziavo kai studijavau, pas mane, o ka darys, kai norisi buti kartu
Turetu gal atvirksciai buti, moteris turetu sekti vyra, bet gyvenime buna visaiip matyt
Ir ilga laika jis svaigo apie grizima atgal ir as norejau, bet siek tiek prisibijojau, deja, teko gristi, dabar jau jis visiskai grieztai nebenori i LT ir net atostogu ten nebenori.....
prisisvajoti galima daug , o kai bus ir matysim
Jus vaziavot i Airija is biednumo, o ne del to, kad toje salyje jauciates kaip namie. Todel nereikia pasaku sekti, kad kazkas paskui kazka vaziavo. Vaziavot del ilgesnio rublio.
dabar mete gerti, plius 15kg.
Lutuke, parašyk man asmeniškai. per daug riebalo, tiek augalinio tiek gyvūninio nera gerai. visoms prasmem.
Dar. gali būti, kad tave kas nors alergizuoja.
Organizme vyksta letinis uždegimas ir organizmas kaupia svori. (vandeni ypac, kad toksinai taip nenuodytu organu.)
Mylimuke,
vaiku du, trecias danguje. reta, kada ABIEJU nebūna namie, dabar abudu toje pat stovykloje, Labanoro girioje.
Kokie mano planai?
Aš irgi megstu ekspromtą, turiu planu iki max pusmecio - o paskui, kaip sakoma: susiplanavai tikslu, ir eik plauti indus/kasti sodo ir MEGAUTIS SIA AKIMIRKA.
planas nuo rudenio: dirbti mažiau, bet per tas pacias valandas uždirbti DAUGIAU.
galvojau naują specialybe imti, bet viduje jauciu, kad dar metus noriu palaukti.
dar vienas iš planu, pvz, - apsistatyt butą. bet idomiai.
megstu minimalizmą. db bute tik viena lova. viena didele spinta. kelios lentyneles. visi sako, kaip jauku pas tave, daug erdves, dideli langai. todel ir baisu kažką statytis.
sese - dizainere, nu bet kainos, jei nori ką nors samdytis, kad tau kažką sukompunuotu, subraižytu, gražiau pasidaryt, o ne IKea tipo baldeliai plius tavo paties matymas.
dar gluteno atsisakiau. žiūresim.
lapkriti i airiją. jei draugas/meiluzis nevyks, reiks kažkoki maršrutą paciai pasidaryti.
keliones patinka. norisi nauju išbandyti, bet money, money.
kitą savaitę - i vokietiją su vaikais. drauge paraše - vokieitjoj db 41 laipsnis.
vaau i biblioteką. sakiau, šią savaitę skaitysiu senamadiškai, atsisesiu taip i minkštą foteli ir visą dieną.
ten ateina žmoniu. nu bet kaip idomiai - vienas bachuriukas - nuolat su ausinem ir ant kompo. total addict. turbūt. nes negi koks programuotojas? namie gi dirbtu. nu bet total addict. kiek ateinu, tiek prie kompo ir su ausinemis.
mirksta.
Zinok mano namai po siolei su pagr baldais keliais, supratau kad daugybes daiktu man nereikia. Nors dabar su MB sugalvojam kokia smulkmena kartais. Is medzio. Ar atnaujinti sena. Turiu 30m senumo stala dar kaupiuosi ka jam padaryti.
Drauge i amst. eseniai isvyko, sake 39.
O siai9 kaio skaitsi? As tik popierines. Kitokiu neprioazistu.
Anksciau pripazinau tik popierines knugas, bet padaugejus kelioniu (o keliauju su viena kuprine, atititnkancia rankini bagaza), teko pereiti prie e knygu ir pripratau. Bet profesine literatura perku ir skaitau tik popieriuje.
gal svaro?
Nu kaip cia pasakius is biednumo nebuvom, aisku, milijonieriai, bet nebuvom ir biedni, tik jauni, aisku daug ko neturejom, tokia eiline vidutine pora, turejom neblogus darbus ir neblogus atlyginimus palei ta laika, turejom masina, tik busto neturejom, bet jei butumem pasilike butumem ten su laiku paistaupe ar paskola paseime ir nusipirke.
Bet ne taip gi svarbu priezastys del ko as norejau vaziuoti, nes vyras tuo metu visai nenorejo, jam gerai buvo Lietuvoje, vaziavo, nes as norejau. Nebuvo vien pinigai musu motyvai. Jauni buvom, norejau pakeliauti, pamatyti siek tiek pasaulio, ismokti anglu kalbos, ismeginti save, nuotykiu galu gale, man aplamai nesisededavo ilgai vienoje vietoje, mane vaikysteje tetis vadindavo vijurku, gyvsidabriu, tik dabar siek tiek pradedu susitupeti Taigi, nespres pagal save apie kitus
O pirmiausia jis vaziavo paskui mane i kita miesta, kur as istojau studijuoti. paskui i Airija, paskui vel i Airija, galejo likti, neverciau gi ir ne jo tikrai ideja buvo vaziuoti. Bet dabar uz tat dekingas.
Alio, teta, as kalbejau apie Dublina. Nera ten jokiu finikiniu ar kokosiniu palmiu.
Zinutese kalbejot apie Airija. Nesiginciju, gal ne taip supratau, jusu zinutese zodzio Dublinas nebuvo.
Nors ir tai, pasakymas Airijoje nera palmiu, juokingas. Tas pats, kas sakytumet JAV palmiu nera. Floridoje pvz buvot? Arba Havajuose? Ta pati JAV
Anksciau pripazinau tik popierines knugas, bet padaugejus kelioniu (o keliauju su viena kuprine, atititnkancia rankini bagaza), teko pereiti prie e knygu ir pripratau. Bet profesine literatura perku ir skaitau tik popieriuje.
bet su vaiku ju smarkiai padauges mes kai kraustemes musu su vyru daiktu kelios tases, o vaiku pilna masina
Kokia kalba mokotes, jei ne paslaptis? Ir kaip?
As geriausiai mokausi bendraudama su zmonemis. Neisivaizduoju mokymosi is knygu Buvau pradejusi italu, nes turiu nemazai italu pazistamu/draugu. Bet persikrauscius i kita salies gala, viskas nutruko. Cia italu kol kas nesutikau. Mokytis is knygu man nuobodu ir nemoku saves prisiversti. Tad idomu kitokie mokymosi budai
Viena is Europos kalbu. Trecia uzsienio. Kitas dvi kasdien naudoju darbe.
As einu i kursus ir mokausi pati ziuredama youtube video. Kalbeti tai aisku butinai reikia. Knygu irgi, nebent lengva kalba. Zinau atveji kai ismoko ispanu be knygu Ispanijoj gyvenant. Tada apsigyveno Prancuzijoje ir bande pakartoti ta pati. Ir ne velnio. Po 5 m gyvenimo zodynas platus, bet daro elementarias gramatikos klaidas kas antrame zodyje.
Mokausi italu per Duolingo programele. Labai lengva ir labai patinka. Drauge itale pakonsultuoja del gramatikos.