Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 26, 15:31)
Tema ne apie tavo baimes.

Sakei su manim nesigincysi biggrin.gif . Bet matomai pataikau.
O siaip, tavo siandieninis planas, kad tave vyras kraustys i Ispanija priverte nusijuokti prisiminus kaip pries kelis metus gyreisi kad tavo sunus stoja i Mancesterio univera. O berniukas pasirodo tik simet mokykla baige.
Tai kad ko TU viduj nori - cia dar ne viskas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 26, 16:50)
Sakei su manim nesigincysi biggrin.gif . Bet matomai pataikau.
O siaip, tavo siandieninis planas, kad tave vyras kraustys i Ispanija priverte nusijuokti prisiminus kaip pries kelis metus gyreisi kad tavo sunus stoja i Mancesterio univera. O berniukas pasirodo tik simet mokykla baige.
Tai kad ko TU viduj nori - cia dar ne viskas.

As tikrai nesigincinu su tavimi. As tik šeip sakau.. Kad gincytis, reikia tureti tam priežasti.
Niekas su tavimi jau senai nesigincina, visi paleidzia laisvai tekai tavo psichozes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 liepos 2019 - 15:58
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 26, 15:57)
As tik šeip sakau..

As irgi šiaip sakau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 26, 17:03)
As irgi šiaip sakau biggrin.gif .

Jau kaip reikiant esi ignoruojama kitose temose, kad i mano papą atsirėmei?
Atsakyti
Montevertes nera, tai Burba su cambala edasi biggrin.gif

Burba, moki ispanu kalbą? pavydziu.
kažkada del ispanu taip svaigau. baigiau univere ir prancuzu, ir ispanu kalbą, bet kai nenaudoji, tai tokia ir kalba. literaturine.
prancūzu, zinoma, moku geriau.
dar plius savo - specialybinę.

nuostabu moket daug kalbu.
vat kaip tik norejau parasyt apie vieną 93 ar 85 meti. na, zdz, skaiciau vieno senuko interviu, kad jis, vnz, neturedamas ka veikti „bendraamziai ismirę, bibliotekoje ar ne 6 ar 7tą kalbą mokinasi zdz, lavina smegenis.

Iš_Šviesos, toji specialybe, kurią noriu studijuoti, "lengva" palyginus. biggrin.gif

Buvau biblej, sedmaišy relaxavaus, skaiciau, na ir ką, tas pats vaikinukas su savo kompu irgi buvo.
dirbo matyt. gal mama, žinodama jo polinki, draudžia namie :dirbt", ar interneto srautas nebeatlaiko?

ar turit planu senatvej? na, tarkim, ar ketinat būt aktyvios, jei sveikata leis?
taip gražiai gražu, pavydu, kai užsienio senukai po pasauli malasi, keliauja, tokie su šortukais, sportbatukais, raukšliu pilni, su fotoaparatais ant pilvu.

ar ketinat anūkus augint, jei neemigruos ar su savo meilem kažką aktyviai daryt, apart tv žiūrejimo?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 26, 16:06)
Jau kaip reikiant esi ignoruojama kitose temose,  kad i mano papą atsirėmei?

Fui fui tavo lasininiai seni papai😣
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 26, 18:39)
Montevertes nera, tai Burba su cambala edasi  biggrin.gif
Burba, moki ispanu kalbą? pavydziu.
kažkada del ispanu taip svaigau. baigiau univere ir prancuzu, ir ispanu kalbą, bet kai nenaudoji, tai tokia ir kalba. literaturine.
prancūzu, zinoma, moku geriau.
dar plius savo - specialybinę.

nuostabu moket daug kalbu.
vat kaip tik norejau parasyt apie vieną 93 ar 85 meti. na, zdz, skaiciau vieno senuko interviu, kad jis, vnz, neturedamas ka veikti „bendraamziai ismirę, bibliotekoje ar ne 6 ar 7tą kalbą mokinasi zdz, lavina smegenis.
Iš_Šviesos, toji specialybe, kurią noriu studijuoti, "lengva" palyginus.  biggrin.gif

Buvau biblej, sedmaišy relaxavaus, skaiciau, na ir ką, tas pats vaikinukas su savo kompu irgi buvo.
dirbo matyt. gal mama, žinodama jo polinki, draudžia namie :dirbt", ar interneto srautas nebeatlaiko?

ar turit planu senatvej? na, tarkim, ar ketinat būt aktyvios, jei sveikata leis?
taip gražiai gražu, pavydu, kai užsienio senukai po pasauli malasi, keliauja, tokie su šortukais, sportbatukais, raukšliu pilni, su fotoaparatais ant pilvu.

ar ketinat anūkus augint, jei neemigruos ar su savo meilem kažką aktyviai daryt, apart tv žiūrejimo?

Tai kad jau reiktu ismokti ją visiškai ignoruoti biggrin.gif prisikabina kaip lapas pries šiknos ir paskui neinasi atkabinti biggrin.gif

Mokinuosi kalba, bet amzius daro savo - sunkiai, bet iriuosi i prieki. Yra gera programele telefone. Kai skaitau ispaniskus sakinius, tai dazniausiai paspaudziu teisinga atsakyma apie ka kalba eina. Kai reikia paciai sudestyti rimtą sakini ispaniskai - nykuja neišeina biggrin.gif

As anuku neauginsiu. Tik padesiu retkarciais. Jei niekas gyvenime nepasikeis, tai po keliones lakstysim su vyru. I pencija kartu eisim, jis jau ja dabar issidirbes tokia, kad ramiai galima senatve sutikti abiems. As tai ką....as tai šūdą ką gausiu. Minimumą anglišką ir vsio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 26, 18:51)
Fui fui tavo lasininiai seni papai😣

Bet tai, moterys, kaip ji nesupranta gėrio su visam...ant vieno šilto padėtų galvą, kitu užsiklotų. Nieko ji nebaraškina visai, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 26, 18:01)
  prisikabina kaip lapas pries šiknos ir paskui neinasi atkabinti  biggrin.gif

ant vieno šilto padėtų galvą,  kitu užsiklotų.

Ismokysiu tave prie kitu kasdien nesikabineti 4u.gif .

Bijociau uzdust
Atsakyti

Tai kad jau reiktu ismokti ją visiškai ignoruoti biggrin.gifprisikabina kaip lapas pries šiknos ir paskui neinasi atkabinti biggrin.gif

Mokinuosi kalba, bet amzius daro savo - sunkiai, bet iriuosi i prieki. Yra gera programele telefone. Kai skaitau ispaniskus sakinius, tai dazniausiai paspaudziu teisinga atsakyma apie ka kalba eina. Kai reikia paciai sudestyti rimtą sakini ispaniskai - nykuja neišeina biggrin.gif

As anuku neauginsiu. Tik padesiu retkarciais. Jei niekas gyvenime nepasikeis, tai po keliones lakstysim su vyru. I pencija kartu eisim, jis jau ja dabar issidirbes tokia, kad ramiai galima senatve sutikti abiems. As tai ką....as tai šūdą ką gausiu. Minimumą anglišką ir vsio biggrin.gif
Papildyta:
Bet tai, moterys, kaip ji nesupranta gėrio su visam...ant vieno šilto padėtų galvą, kitu užsiklotų. Nieko ji nebaraškina visai, ane? biggrin.gif

O kokia programele naudoji? 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 26, 17:39)

ar ketinat anūkus augint,

Ne. As savo uzauginau.
Tegu kas pasidaro, tas ir auginasi. Nebent trumpam paziuret ar kazkaip materialiai padet jei reiktu.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 26, 19:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72474691" data-time="1564156908"><div><p>Tai kad jau reiktu ismokti ją visiškai ignoruoti vartotojo įkelta nuotraukaprisikabina kaip lapas pries šiknos ir paskui neinasi atkabinti vartotojo įkelta nuotrauka

Mokinuosi kalba, bet amzius daro savo - sunkiai, bet iriuosi i prieki. Yra gera programele telefone. Kai skaitau ispaniskus sakinius, tai dazniausiai paspaudziu teisinga atsakyma apie ka kalba eina. Kai reikia paciai sudestyti rimtą sakini ispaniskai - nykuja neišeina vartotojo įkelta nuotrauka

As anuku neauginsiu. Tik padesiu retkarciais. Jei niekas gyvenime nepasikeis, tai po keliones lakstysim su vyru. I pencija kartu eisim, jis jau ja dabar issidirbes tokia, kad ramiai galima senatve sutikti abiems. As tai ką....as tai šūdą ką gausiu. Minimumą anglišką ir vsio vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Bet tai, moterys, kaip ji nesupranta gėrio su visam...ant vieno šilto padėtų galvą, kitu užsiklotų. Nieko ji nebaraškina visai, ane? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O kokia programele naudoji? </p>

Doulingo
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 26, 14:21)
Aš ispanų po truputi,  po truputi mokinuosi. Bus penkta kalba.
I Ispanija vaziuoju,  kaip i namus,  nes vietiniai ispaniskai su mamimi kalbasi  biggrin.gif  kiek gi galima raudonuoti ir sypsotis,  nesuprantant kas sakoma.
Mano ten šalis,  ispanai mane priima kaip ispanę

Lietuva man  jau nera artima,  per daug šūdo privaryta apie isvykusius zmones ir is valdzios puses ir uzsilikusiu nemastanciu zmogeliuku. Šalta,  surugusiu zmoniu šalis pasidare Lietuva. Ne mano daugiau tai šalis,  kad ir kaip liudna tai sakyti.
Ateityje,  kai isparduosim visa nekilnojama turta Lietuvoje, kai vyksime gyventi i Ispanija, manau pasa keisiu i ispanišką.

Kaip pagalvoju....kaip man pasiseke su vyru. Ar atsirastu nors vienas vyras,  is cia ateinanciu moteru antru pusiu,  kuris kraustytusi i kita šalį vien tik del to,  kad jo zmona toje šalyje jauciasi 'savo lėkštėje'?

As jau dabar zinau kokias parodas darysiu ten gyvendama,  kokius projektus kuruosiu,  kaip kviesiu savo draugus,  kurie turi meniskos gysleles....oi....ar as sulauksiu to laiko?

maniškis be problemų, kraustytųsi, bet tik su sąlyga, jei ta šlai ne Šiaurėje, maniškis labai šilummėgis. Va ir dabar saulėje kaifuoja, o aš vis žiūriu, kad perdaug nebūtų
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 07 26, 18:39)

aš tai taip į priekį nemąatau, man įdomiau kas dabar yra po nosim smile.gif
Atsakyti