Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 26, 14:40)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72474558" data-time="1564140092"> Kaip pagalvoju....kaip man pasiseke su vyru. Ar atsirastu nors vienas vyras, is cia ateinanciu moteru antru pusiu, kuris kraustytusi i kita šalį vien tik del to, kad jo zmona toje šalyje jauciasi 'savo lėkštėje'?</blockquote>
<p>Man tai ne pasiseke su vyru. As issirinkau toki.</p>
<p> </p>
<p>Del manes persikrauste tris kartus. I juos ieina miestu ir salies keitimas. Taip, kad papusk tu man i uodega. Ne kazkur kazkada persikraustytu, o jau persikrauste.  tongue.gif</p>
Ne vyras gi jis tau,
Ir be to - bepigu persikraustineti, kai nei turto, nei vaiku nėra.

Bus greit vyras :)

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 07 26, 08:33)
Pietine Airijos puse, salia Atlanto yra isvis ispudingo grozio, ir taip, ten auga normalios N.Zelandijos palmes. Ir isvis pasiguglinkit ir pamatysit kiek ispudingo, naturalaus grozio yra ten. Pvz Ring of Kerry, Wild Atlantic way ir pan. </p>

Alio, teta, as kalbejau apie Dublina. Nera ten jokiu finikiniu ar kokosiniu palmiu.
Atsakyti

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 26, 14:40)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72474558" data-time="1564140092"> Kaip pagalvoju....kaip man pasiseke su vyru. Ar atsirastu nors vienas vyras, is cia ateinanciu moteru antru pusiu, kuris kraustytusi i kita šalį vien tik del to, kad jo zmona toje šalyje jauciasi 'savo lėkštėje'?</blockquote>
<p> </p>
<p>Del manes persikrauste tris kartus. I juos ieina miestu ir salies keitimas. Taip, kad papusk tu man i uodega. Ne kazkur kazkada persikraustytu, o jau persikrauste.  tongue.gif</p>
Ne vyras gi jis tau,
Zinai ka dabar pagalvojau....jei per kelis metus tris kartus keitei šalis ir darbus, tai esi nesėsli ir neuzsilaikai ilgai darbuose. .

Nieko nezinai apie mano kelia, darba ir sriti. Tie, kurie su manim baige, keliauja panasiai arba daugiau. Kai kurie nesustos dar 3-5 m. 

Pagal savo buda as sesli, bet lygiai taip pat ambicinga, todel visa laika stengiausi kur geriau,  plius as greitai prisitaikau. Artimiausiu metu kraustytis neplanuoju, bet niekada nesakyk niekada. As is LT neplanavau isvis isvaziuoti. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 26, 15:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72474597" data-time="1564142602"><div><p></p><div>QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 26, 14:40)</div><div><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72474558" data-time="1564140092"> Kaip pagalvoju....kaip man pasiseke su vyru. Ar atsirastu nors vienas vyras, is cia ateinanciu moteru antru pusiu, kuris kraustytusi i kita šalį vien tik del to, kad jo zmona toje šalyje jauciasi 'savo lėkštėje'?</blockquote>
<p> </p>
<p>Del manes persikrauste tris kartus. I juos ieina miestu ir salies keitimas. Taip, kad papusk tu man i uodega. Ne kazkur kazkada persikraustytu, o jau persikrauste.  vartotojo įkelta nuotrauka</p>
<div style="text-align:right;"><{POST_SNAPBACK}></div></div>Ne vyras gi jis tau,
Ir be to - bepigu persikraustineti, kai nei turto, nei vaiku nėra.<p></p></div></blockquote><p>Bus greit vyras smile.gif. </p>

Ženysies jau? bigsmile.gif biggrin.gif
Kokio tipo vestuves bus - pagal jo tikejima ar pagal lietuviskas tradicijas?
Atsakyti

Ženysies jau? bigsmile.gifbiggrin.gif
Kokio tipo vestuves bus - pagal jo tikejima ar pagal lietuviskas tradicijas?

Apie koki tikejima tu cia kalbi? 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 26, 15:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72474597" data-time="1564142602"><div><p></p><div>QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 26, 14:40)</div><div><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72474558" data-time="1564140092"> Kaip pagalvoju....kaip man pasiseke su vyru. Ar atsirastu nors vienas vyras, is cia ateinanciu moteru antru pusiu, kuris kraustytusi i kita šalį vien tik del to, kad jo zmona toje šalyje jauciasi 'savo lėkštėje'?</blockquote>
<p> </p>
<p>Del manes persikrauste tris kartus. I juos ieina miestu ir salies keitimas. Taip, kad papusk tu man i uodega. Ne kazkur kazkada persikraustytu, o jau persikrauste.  vartotojo įkelta nuotrauka</p>
<div style="text-align:right;"><{POST_SNAPBACK}></div></div>Ne vyras gi jis tau,
Zinai ka dabar pagalvojau....jei per kelis metus tris kartus keitei šalis ir darbus, tai esi nesėsli ir neuzsilaikai ilgai darbuose. .<p></p></div></blockquote><p>Nieko nezinai apie mano kelia, darba ir sriti. Tie, kurie su manim baige, keliauja panasiai arba daugiau. Kai kurie nesustos dar 3-5 m. </p><p>Pagal savo buda as sesli, bet lygiai taip pat ambicinga, todel visa laika stengiausi kur geriau,  plius as greitai prisitaikau. Artimiausiu metu kraustytis neplanuoju, bet niekada nesakyk niekada. As is LT neplanavau isvis isvaziuoti. smile.gif </p>

Nieko nezinau apie darba, o man ir neidomu. Zinau, tik kad nuomojamame bute? gyveni. Netgi nezinau au draugu ar viena. Ne esme, esme, kad laisva kaip paukstis esi, bepigu ir skraidyti po kitas salis ir kontinentus.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 26, 15:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72474605" data-time="1564143565"><div><p>Ženysies jau? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Kokio tipo vestuves bus - pagal jo tikejima ar pagal lietuviskas tradicijas?</p></div></blockquote><p>Apie koki tikejima tu cia kalbi? </p>

Cia zmones puse lupu kalba, kad ne katalikas tavo draugas yra.
Atsakyti

Nieko nezinau apie darba, o man ir neidomu. Zinau, tik kad nuomojamame bute? gyveni. Netgi nezinau au draugu ar viena. Ne esme, esme, kad laisva kaip paukstis esi, bepigu ir skraidyti po kitas salis ir kontinentus.
Papildyta:
Cia zmones puse lupu kalba, kad ne katalikas tavo draugas yra.

Nepavydek, kad del manes kraustosi, o pas tave tik planai.  :P 

Kokie zmones? Tu man juos konkreciai. As turiu itarima, kad tie zmones gyvena tavo galvoje. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 26, 13:21)

Ateityje,  kai isparduosim visa nekilnojama turta Lietuvoje, kai vyksime gyventi i Ispanija, manau pasa keisiu i ispanišką.

Kaip pagalvoju....kaip man pasiseke su vyru. Ar atsirastu nors vienas vyras,  is cia ateinanciu moteru antru pusiu,  kuris kraustytusi i kita šalį vien tik del to,  kad jo zmona toje šalyje jauciasi 'savo lėkštėje'?

Kas nenores keltis is niurios uk i ispanija🤣. Prie ko cia pasisekimas su vyru. Va pasiulyk jam keldint tave i koki Jakutska, tada paziyrek.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 26, 14:10)
<p> </p>
Ir be to - bepigu persikraustineti, kai nei turto, nei vaiku nėra.<p></p></div></blockquote><p>Bus greit vyras smile.gif. </p>

4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 26, 15:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72474609" data-time="1564143781"><div><p>Nieko nezinau apie darba, o man ir neidomu. Zinau, tik kad nuomojamame bute? gyveni. Netgi nezinau au draugu ar viena. Ne esme, esme, kad laisva kaip paukstis esi, bepigu ir skraidyti po kitas salis ir kontinentus.
Papildyta:
Cia zmones puse lupu kalba, kad ne katalikas tavo draugas yra.</p></div></blockquote><p>Nepavydek, kad del manes kraustosi, o pas tave tik planai.  tongue.gif </p><p></p><p>Kokie zmones? Tu man juos konkreciai. As turiu itarima, kad tie zmones gyvena tavo galvoje. </p><p></p>

Tu labai keistai lygini viengungiu be turto ir be vaiku kraustymasi su zmoniu, kurie turi daugiau isipareigojimu, nei teisiu kraustymasi.
Tai du skirtingi dalykai. Nejaugi nesupranti?

Zmones kalba, kad jis ne katalikas. Jei butu katalikas, tai is karto butum pasakius - burbanti, papusk man i uodega, jis katalikas ir mes zenysimes kaip priklauso - lietuvos baznycioje biggrin.gif

-----
QUOTE(cambala @ 2019 07 26, 15:29)
Kas nenores keltis is niurios uk i ispanija🤣. Prie ko cia pasisekimas su vyru. Va pasiulyk jam keldint tave i koki Jakutska, tada paziyrek.
Papildyta:

4u.gif  wub.gif

A dą ne laikas pachmieliukui?

Siandien vel klienciu viena ar dvi turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 liepos 2019 - 14:34
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 26, 14:33)
Tu labai keistai lygini viengungiu be turto ir be vaiku kraustymasi su zmoniu,   kurie turi daugiau isipareigojimu,   nei teisiu kraustymasi.

Zmones kalba,   kad jis ne katalikas. Jei butu katalikas,   tai is karto butum pasakius -   burbanti,   papusk man i uodega,   jis katalikas ir mes zenysimes kaip priklauso - lietuvos baznycioje  biggrin.gif
-----

A dą ne laikas pachmieliukui?

Siandien vel klienciu viena ar dvi turi?

Manau burba vel eilini karta uzpavydejo kai kazkas kazkas grazaus su antra puse nutiko/ -iks biggrin.gif .
Snd dirbau nuo 8. Be pietu pertraukos. Jau namie. Tuoj eisiu cukinijos apkepa su varske, suriu ir zalumynais kept tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 26 liepos 2019 - 14:37

Tu labai keistai lygini ciengungiu be turto ir be vaiku kraustymasi su zmoniu, kurie turi daugiau isipareigojimu, nei teisiu kraustymasi.

Zmones kalba, kad jis ne katalikas. Jei butu katalikas, tai is karto butum pasakius - burbanti, papusk man i uodega, jis katalikas ir mes zenysimes kaip priklauso - lietuvos baznycioje

Zinoma, kad su turtu sunkiau. Tai ka? Kai klausei kuris is jusiskiu kraustytusi del jusu, salygu nesuminejai. Butum papunkciui surasius, buciau reagavusi atitinkamai.

Tu sugalvojai, kad ne katalikas. Mes abu europieciai pagal gimimo vieta beigi saknis ir abu ne katalikai siaip jau, nes netikintys.  

Nori suzinoti - klausk tiesiai. Taikai alia savo paichologinius metodus ir pastoviai pro sona saudai. 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 26, 15:35)
Manau burba vel eilini karta uzpavydejo kai kazkas kazkas grazaus su antra puse nutiko/ -iks biggrin.gif .
Snd dirbau nuo 8. Be pietu pertraukos. Jau namie. Tuoj eisiu cukinijos apkepa su varske, suriu ir zalumynais kept tongue.gif .

Siandien tema ne apie tave, todel niekam neidomu tu kepei cukinijas ar cukrinius runkelius.

Tema apie is sviesos vestuves
Atsakyti