QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 26, 15:17)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72474597" data-time="1564142602"><div><p></p><div>QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 26, 14:40)</div><div><p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72474558" data-time="1564140092"> Kaip pagalvoju....kaip man pasiseke su vyru. Ar atsirastu nors vienas vyras, is cia ateinanciu moteru antru pusiu, kuris kraustytusi i kita šalį vien tik del to, kad jo zmona toje šalyje jauciasi 'savo lėkštėje'?</blockquote>
<p>Man tai ne pasiseke su vyru. As issirinkau toki.</p>
<p> </p>
<p>Del manes persikrauste tris kartus. I juos ieina miestu ir salies keitimas. Taip, kad papusk tu man i uodega. Ne kazkur kazkada persikraustytu, o jau persikrauste.
</p>
<div style="text-align:right;">
<{POST_SNAPBACK}></div></div>Ne vyras gi jis tau,
Ir be to - bepigu persikraustineti, kai nei turto, nei vaiku nėra.
Zinai ka dabar pagalvojau....jei per kelis metus tris kartus keitei šalis ir darbus, tai esi nesėsli ir neuzsilaikai ilgai darbuose. .<p></p></div></blockquote><p>Nieko nezinai apie mano kelia, darba ir sriti. Tie, kurie su manim baige, keliauja panasiai arba daugiau. Kai kurie nesustos dar 3-5 m. </p><p>Pagal savo buda as sesli, bet lygiai taip pat ambicinga, todel visa laika stengiausi kur geriau, plius as greitai prisitaikau. Artimiausiu metu kraustytis neplanuoju, bet niekada nesakyk niekada. As is LT neplanavau isvis isvaziuoti.
</p>
Nieko nezinau apie darba, o man ir neidomu. Zinau, tik kad nuomojamame bute? gyveni. Netgi nezinau au draugu ar viena. Ne esme, esme, kad laisva kaip paukstis esi, bepigu ir skraidyti po kitas salis ir kontinentus.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 26, 15:21)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72474605" data-time="1564143565"><div><p>Ženysies jau?
Kokio tipo vestuves bus - pagal jo tikejima ar pagal lietuviskas tradicijas?</p></div></blockquote><p>Apie koki tikejima tu cia kalbi? </p>
Cia zmones puse lupu kalba, kad ne katalikas tavo draugas yra.