Aj tingiu. Žinau, kad reikėtų normaliai valgyti. Oi pamiršau , dar avižinę košę ryte valgiau.
Aj tingiu. Žinau, kad reikėtų normaliai valgyti. Oi pamiršau , dar avižinę košę ryte valgiau.
Kokia tiko patiko?
As akzkada skaiciavau, nustebino, kad gana daug baltymu valgiau, ir riebalu, o angl mazai. (ten pagal rekomenduojamas dienos proporcijas)
Dabar aisku gal kitaip butu, reiktu pastebeti kokia savaite
Airijoje yra daug palmiu. Ir jos tokios, kaip rasot, keliasdesimties metru aukscio.
Pasaulis yra visur grazus, nera neidomios vietos jeigu nesi baseinu turistas. Pietine Airijos puse, salia Atlanto yra isvis ispudingo grozio, ir taip, ten auga normalios N.Zelandijos palmes. Ir isvis pasiguglinkit ir pamatysit kiek ispudingo, naturalaus grozio yra ten. Pvz Ring of Kerry, Wild Atlantic way ir pan. </p>
as jau to neminejau, nes moteris sake buvusi tik Dubline, tai ten kiek maciau tos ne tokios aukstos , kur kiemuose pas zmones buna, bet tikrai yra.
bet jau per tiek diskusiju galejo zmogus tikrai bent nuotraukas internete pasiziurineti
Papildyta:
tai tas pats, ka parsiau, tik kitais zodziais
Kokia tiko patiko?
As akzkada skaiciavau, nustebino, kad gana daug baltymu valgiau, ir riebalu, o angl mazai. (ten pagal rekomenduojamas dienos proporcijas)
Dabar aisku gal kitaip butu, reiktu pastebeti kokia savaite
Nepamenu pavadinimo. Susigooglinau kazkokia nemokama.
Mane nustebino, kad nesuvalgau daznai dienos normos. Aplinkiniai mano, kad as daug valgau ir nestoreju.
Man irgi reikes vel pabandyti.
dabar mete gerti, plius 15kg.
Lutuke, parašyk man asmeniškai. per daug riebalo, tiek augalinio tiek gyvūninio nera gerai. visoms prasmem.
Dar. gali būti, kad tave kas nors alergizuoja.
Organizme vyksta letinis uždegimas ir organizmas kaupia svori. (vandeni ypac, kad toksinai taip nenuodytu organu.)
Mylimuke,
vaiku du, trecias danguje. reta, kada ABIEJU nebūna namie, dabar abudu toje pat stovykloje, Labanoro girioje.
Kokie mano planai?
Aš irgi megstu ekspromtą, turiu planu iki max pusmecio - o paskui, kaip sakoma: susiplanavai tikslu, ir eik plauti indus/kasti sodo ir MEGAUTIS SIA AKIMIRKA.
planas nuo rudenio: dirbti mažiau, bet per tas pacias valandas uždirbti DAUGIAU.
galvojau naują specialybe imti, bet viduje jauciu, kad dar metus noriu palaukti.
dar vienas iš planu, pvz, - apsistatyt butą. bet idomiai.
megstu minimalizmą. db bute tik viena lova. viena didele spinta. kelios lentyneles. visi sako, kaip jauku pas tave, daug erdves, dideli langai. todel ir baisu kažką statytis.
sese - dizainere, nu bet kainos, jei nori ką nors samdytis, kad tau kažką sukompunuotu, subraižytu, gražiau pasidaryt, o ne IKea tipo baldeliai plius tavo paties matymas.
dar gluteno atsisakiau. žiūresim.
lapkriti i airiją. jei draugas/meiluzis nevyks, reiks kažkoki maršrutą paciai pasidaryti.
keliones patinka. norisi nauju išbandyti, bet money, money.
kitą savaitę - i vokietiją su vaikais. drauge paraše - vokieitjoj db 41 laipsnis.
vaau i biblioteką. sakiau, šią savaitę skaitysiu senamadiškai, atsisesiu taip i minkštą foteli ir visą dieną.
ten ateina žmoniu. nu bet kaip idomiai - vienas bachuriukas - nuolat su ausinem ir ant kompo. total addict. turbūt. nes negi koks programuotojas? namie gi dirbtu. nu bet total addict. kiek ateinu, tiek prie kompo ir su ausinemis.
mirksta.
Kokie mano planai?
Aš irgi megstu ekspromtą, turiu planu iki max pusmecio - o paskui, kaip sakoma: susiplanavai tikslu, ir eik plauti indus/kasti sodo ir MEGAUTIS SIA AKIMIRKA.
planas nuo rudenio: dirbti mažiau, bet per tas pacias valandas uždirbti DAUGIAU.
galvojau naują specialybe imti, bet viduje jauciu, kad dar metus noriu palaukti.
dar vienas iš planu, pvz, - apsistatyt butą. bet idomiai.
megstu minimalizmą. db bute tik viena lova. viena didele spinta. kelios lentyneles. visi sako, kaip jauku pas tave, daug erdves, dideli langai. todel ir baisu kažką statytis.
sese - dizainere, nu bet kainos, jei nori ką nors samdytis, kad tau kažką sukompunuotu, subraižytu, gražiau pasidaryt, o ne IKea tipo baldeliai plius tavo paties matymas.
dar gluteno atsisakiau. žiūresim.
lapkriti i airiją. jei draugas/meiluzis nevyks, reiks kažkoki maršrutą paciai pasidaryti.
keliones patinka. norisi nauju išbandyti, bet money, money.
kitą savaitę - i vokietiją su vaikais. drauge paraše - vokieitjoj db 41 laipsnis.
vaau i biblioteką. sakiau, šią savaitę skaitysiu senamadiškai, atsisesiu taip i minkštą foteli ir visą dieną.
ten ateina žmoniu. nu bet kaip idomiai - vienas bachuriukas - nuolat su ausinem ir ant kompo. total addict. turbūt. nes negi koks programuotojas? namie gi dirbtu. nu bet total addict. kiek ateinu, tiek prie kompo ir su ausinemis.
mirksta.
Gal tas vaikinukas dirba.
Ka reikia padaryti, kad "paimtum" nauja specialybe?
Mano studijos buvo lb ilgos ir tikrai ne tusai bei festivaliai. Darbas nuolatinis mokymasis ir galvos sukimas. Dabar nauja programavimo kalba mokausi darbe tuo paciu atlikdama kitas uzduotis. As neisivaizduoju saves dar keiciancios specialybe, jei tai reikalautu studijavimo vakarais. Nusaukit mane, man atrodo negaleciau. Gal dabar taip atrodo, nes nereikia. Grizti namo ir dar kazka studijuoti, kokiems egzams ruostis man atrodo baisus dalykas. Kalba mokinuosi dabar, tai reikia gerai sau subinen spirti.
Kokia kalba mokotes, jei ne paslaptis? Ir kaip?
As geriausiai mokausi bendraudama su zmonemis. Neisivaizduoju mokymosi is knygu Buvau pradejusi italu, nes turiu nemazai italu pazistamu/draugu. Bet persikrauscius i kita salies gala, viskas nutruko. Cia italu kol kas nesutikau. Mokytis is knygu man nuobodu ir nemoku saves prisiversti. Tad idomu kitokie mokymosi budai
I Ispanija vaziuoju, kaip i namus, nes vietiniai ispaniskai su mamimi kalbasi kiek gi galima raudonuoti ir sypsotis, nesuprantant kas sakoma.
Mano ten šalis, ispanai mane priima kaip ispanę
Lietuva man jau nera artima, per daug šūdo privaryta apie isvykusius zmones ir is valdzios puses ir uzsilikusiu nemastanciu zmogeliuku. Šalta, surugusiu zmoniu šalis pasidare Lietuva. Ne mano daugiau tai šalis, kad ir kaip liudna tai sakyti.
Ateityje, kai isparduosim visa nekilnojama turta Lietuvoje, kai vyksime gyventi i Ispanija, manau pasa keisiu i ispanišką.
Kaip pagalvoju....kaip man pasiseke su vyru. Ar atsirastu nors vienas vyras, is cia ateinanciu moteru antru pusiu, kuris kraustytusi i kita šalį vien tik del to, kad jo zmona toje šalyje jauciasi 'savo lėkštėje'?
As jau dabar zinau kokias parodas darysiu ten gyvendama, kokius projektus kuruosiu, kaip kviesiu savo draugus, kurie turi meniskos gysleles....oi....ar as sulauksiu to laiko?
Kaip pagalvoju....kaip man pasiseke su vyru. Ar atsirastu nors vienas vyras, is cia ateinanciu moteru antru pusiu, kuris kraustytusi i kita šalį vien tik del to, kad jo zmona toje šalyje jauciasi 'savo lėkštėje'?
Man tai ne pasiseke su vyru. As issirinkau toki.
Del manes persikrauste tris kartus. I juos ieina miestu ir salies keitimas. Taip, kad papusk tu man i uodega. Ne kazkur kazkada persikraustytu, o jau persikrauste.
Neveltui viena sena nare rase kad tau kvankt...
As valgau kada noriu ir kiek noriu. Kiekviena diena. Pusryciai - sventas dalykas, diena kaip iseina, po darbu kazka gaminu. Galiu est net pries miega.
Kokia kalba mokotes, jei ne paslaptis? Ir kaip?
As geriausiai mokausi bendraudama su zmonemis. Neisivaizduoju mokymosi is knygu Buvau pradejusi italu, nes turiu nemazai italu pazistamu/draugu. Bet persikrauscius i kita salies gala, viskas nutruko. Cia italu kol kas nesutikau. Mokytis is knygu man nuobodu ir nemoku saves prisiversti. Tad idomu kitokie mokymosi budai
Viena is Europos kalbu. Trecia uzsienio. Kitas dvi kasdien naudoju darbe.
As einu i kursus ir mokausi pati ziuredama youtube video. Kalbeti tai aisku butinai reikia. Knygu irgi, nebent lengva kalba. Zinau atveji kai ismoko ispanu be knygu Ispanijoj gyvenant. Tada apsigyveno Prancuzijoje ir bande pakartoti ta pati. Ir ne velnio. Po 5 m gyvenimo zodynas platus, bet daro elementarias gramatikos klaidas kas antrame zodyje.
<p>Man tai ne pasiseke su vyru. As issirinkau toki.</p>
<p> </p>
<p>Del manes persikrauste tris kartus. I juos ieina miestu ir salies keitimas. Taip, kad papusk tu man i uodega. Ne kazkur kazkada persikraustytu, o jau persikrauste. </p>
Ir be to - bepigu persikraustineti, kai nei turto, nei vaiku nėra.
Zinai ka dabar pagalvojau....jei per kelis metus tris kartus keitei šalis ir darbus, tai esi nesėsli ir neuzsilaikai ilgai darbuose. .