Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 25, 20:43)
tave vadino gluse visa vaikyste, kad tu taip isikandusi si zodi? lotuliukas.gif
Ai, tai sakai pabuvusi Azijoje nepastebejai tokiu mazu 2+metru Airijos palmyciu lotuliukas.gif
Papildyta:

as irgi galejau valgyti, bet ka ir bet kiek ir niekur niekas man neaugo iki siol ( 3 metai kazkur sugedau lotuliukas.gif ), deja deja, viskas kinta sioje zemeje  biggrin.gif taigi ir tu nespjauk i vandeni, o tai teks susipazinti su tom sudinom dietom  biggrin.gif

Turiu dvi vyresnes seses. Neteks . Jei sveika, aišku, būsiu
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 25, 21:08)
Natau. Dvi / trys. Jose visii is taves ir ubuntes zvengia. O sapnuose ir birtuose  renkasi nlb adekvatus...

ziuriu kaip tau svarbu mase, visi, svarbiausia burys, ir i kiekviena, nauja nari ziuri kaip i potencialu tos mases dalyvi, nu kad tik daugiau i savo puse pritemti , nes tu viena jautiesi 0. biggrin.gif

man tai kaip tik kaip komplimentas, kad mase manes nesupranta, nes mase dazniausiai buna ne labai protinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 25, 20:26)

man tai kaip tik kaip komplimentas, kad mase manes nesupranta, nes mase dazniausiai buna ne labai protinga lotuliukas.gif

Sveikinimai, kloune 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 25, 20:18)
Kaip suprasti 'jei yra dar kuo grozetis'?
Kai myli -  grazu viskas. Kai nemyli - ieskoma trukumu.

Ne apie ieskojima. Jeigu pilvas nukares, kad net p## nesimato, tai nesakysi, oi koks grazus presas. Meile nuo to nemazeja, bet faktai yra faktai.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 25, 21:26)
ziuriu kaip tau svarbu mase, visi, svarbiausia burys, ir i kiekviena, nauja nari ziuri kaip i potencialu tos mases dalyvi, nu kad tik daugiau i savo puse pritemti , nes tu viena jautiesi 0. biggrin.gif

Ne taves nesupranta, o debile laiko. Nes tu nusikalbi ant kiekvieno zingsnio.
Atsakyti

As palmes skaitau egzotinem palmem, kurios auga siltame klimate. Visokios misraus klimato man ne palmes. Juka auga pas mane prie alpinariumo - man jokia egzotika. Dasuto?

Taip maloniai cia bendraujat, isiterpsiu. 

Airijoje yra daug palmiu. Ir jos tokios, kaip rasot, keliasdesimties metru aukscio.

Pasaulis yra visur grazus, nera neidomios vietos jeigu nesi baseinu turistas. Pietine Airijos puse, salia Atlanto yra isvis ispudingo grozio, ir taip, ten auga normalios N.Zelandijos palmes. Ir isvis pasiguglinkit ir pamatysit kiek ispudingo, naturalaus grozio yra ten. Pvz Ring of Kerry, Wild Atlantic way ir pan. 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 25, 21:08)
Natau. Dvi / trys. Jose visii is taves ir ubuntes zvengia. O sapnuose ir birtuose  renkasi nlb adekvatus...

nu pypiec, tikra durne, iš pagalbinės, nebesusiskaičiuoja forumo temose biggrin.gif
Atsakyti

Turiu dvi vyresnes seses. Neteks . Jei sveika, aišku, būsiu

Man idomu, ar suskaiciavus dienos kalorijas, tiek jau daug pas tave gautusi.

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 07 26, 09:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72474091" data-time="1564065895"><div><p>As palmes skaitau egzotinem palmem, kurios auga siltame klimate. Visokios misraus klimato man ne palmes. Juka auga pas mane prie alpinariumo - man jokia egzotika. Dasuto?</p></div></blockquote><p></p><p>Taip maloniai cia bendraujat, isiterpsiu. </p><p>Airijoje yra daug palmiu. Ir jos tokios, kaip rasot, keliasdesimties metru aukscio.
</p><p>Pasaulis yra visur grazus, nera neidomios vietos jeigu nesi baseinu turistas. Pietine Airijos puse, salia Atlanto yra isvis ispudingo grozio, ir taip, ten auga normalios N.Zelandijos palmes. Ir isvis pasiguglinkit ir pamatysit kiek ispudingo, naturalaus grozio yra ten. Pvz Ring of Kerry, Wild Atlantic way ir pan. </p>

O ko tu cia atlėkei, isiterpsiu, jei bendravimo stilius sioje temoje tau nepriimtinas?
Kiek as jums sakius kartu - moralizuokit savo nevykusius diedus, o ne mamku kontingenta.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 26, 08:00)
Ne apie ieskojima. Jeigu pilvas nukares, kad net p## nesimato, tai nesakysi, oi koks grazus presas. Meile nuo to nemazeja, bet faktai yra faktai.

Faktai yra faktai, bet meilė nuo to nemazeja....jei tai meilė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 liepos 2019 - 09:27
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 26, 10:26)

Faktai yra faktai,  bet meilė nuo to nemazeja....jei tai meilė.

Ka tuo norejai pasakyti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 26, 10:31)
Ka tuo norejai pasakyti? biggrin.gif

Norejau pasakyti, kad net pasakos yra apie grazuole ir pabaisa, kurios sako - ne išorę žmonės isimyli tikrąja meile.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 26, 09:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72474229" data-time="1564078875"><div><p>Turiu dvi vyresnes seses. Neteks . Jei sveika, aišku, būsiu</p></div></blockquote><p>Man idomu, ar suskaiciavus dienos kalorijas, tiek jau daug pas tave gautusi.
</p>

Neskaičiuoju, nemoku. Va iki šios minutės: arbata juodoji su cukrumi ir džiūvėsiais, kava su pienu, cukrumi ir 2 riekelės pyrago jonis, arbata juoda su cukrumi, juodos duonos sumuštinius su dešra ir 2 agurkai.
Atsakyti

Neskaičiuoju, nemoku. Va iki šios minutės: arbata juodoji su cukrumi ir džiūvėsiais, kava su pienu, cukrumi ir 2 riekelės pyrago jonis, arbata juoda su cukrumi, juodos duonos sumuštinius su dešra ir 2 agurkai.

Yra programeles, kurios skaiciuoja. Ir ne tik kalorijas, bet ir naudingas medziagas. As pabandziau savaite, idomu buvo

Atsakyti