Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 25, 12:50)
Man tos problemos sunkiai suvokiamos, nes manes neimanoma nuviliot. Net MB negali manes suviliot. Kad ir atsigulusi ant denio nuoga pries nosi

tu negalvok, kad tu toks iskirtinis, cia elementari zmogaus savitvarda, valios jega, sugebejimas valdyti savo geismus, dauguma normaliu vyru sitaip sugeba. O tokie kuriuos klynas valdo, nu ka apie juos ar jie is vis vyrai?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 25, 13:15)
Uz savaites lekiam i Airija atostogauti. As paklausiu airiu,  specialiai,  ar cia uodu nera.

tai nereikia nei klausti pamatysi, gal bus koks vienas uodas per sali lotuliukas.gif Lietuvoje mane uodai visur randa, visur sukandzioja, cia per tiek metu kiek gyvenu, kiek kur keliavom, ezerai, upes, turiu omeny, kur jau daugiau sansu jiems buti, man nei vienas neikando.

cia buna, kai kur tokios mazos musytes, kurios gali ikasti, bet ju labai mazai ir retai kur sutinkamos.

Atvaziuok i svecius mirksiukas.gif Kurioj pusej atostogausit?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 25, 13:21)
Kai vaikai buvo mazi, nei viena nebutu nuviliojus jokiu budu. pas mane niekas nepasikeite

Bet kiti labai laimingi, kai juos vilioja, ir leidziasi viliojami.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 25, 13:26)

tai nereikia nei klausti pamatysi, gal bus koks vienas uodas per sali lotuliukas.gif

Atvaziuok i svecius  mirksiukas.gif Kurioj pusej atostogausit?

Aaaaaaa....tai visdelto galiu surasti uoda Airijoje.....nu nu...

O mes ka nors turime 'in common', kad galetume susitikti?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 25, 13:20)
Uodai - juokas. Dabar LT pilna kur kas agresyvesniu kraujasiurbiu, kurie i karto kerta.
Ant kai kuriu ezeru ju irgi nera, o ant kai kuriu net ezero viduje nera ramybes

zinau akliai, mes taip vadindavom, dideli tokie, labai skaudziai kanda. Airijoje is vis matyt del mazai naturalios gamtos ir vesesnio klimato, mazai ir ivairiu vambzdziu, cia skraidianciu vasarom maziau gal 10k nei Lietuvoje. Cia dauguma naudojasi juros papludinmiais poilsiui, nes jura visur aplinkui, jau toliausiai iki juros 1 val kelio, upes nelabai tinkamos maudymuisi, yra keli vos ezerai, bet irgi dauguma dugnas nelabai, plaukioti valtim tinka , maudytis ir vanduo daznai uzterstas ir akmenu pilna.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 25, 13:20)
Tai jeigu jokio privalumo nera,  tai ko tu bl atsakineji i mano posta ,  kaip iskritus is medzio,  kad  tipi 'gerai,  kad nors isteka''? As gal geriau zinau ka as rasiau ir ka turejau omenyje,  nei tu,  kuri mano posta pervarė per savo kreivu veidrodziu pasaulio pazonimo prizme ir paskui rašo visokius vėjus.

lotuliukas.gif tu skaityk atidziau, ne privalumo, o privalo nera, o privalumas yra teisinis ir finansinis.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 25, 13:29)
Aaaaaaa....tai visdelto galiu surasti uoda Airijoje.....nu nu...
O mes ka nors turime 'in common',  kad galetume susitikti?

zinok sutikti uoda viena kartais ir buti uodu sukandziotam , ka mes snekejom su Idomucia, visai skirtingi dalykai mirksiukas.gif
As bendrauju su ivairiais zmonem gyvenime, man netrukdo, kad bendro nieko neturim, kaip tik idomiau, pasisemi iv nauju minciu, bet taip ir maniau, nei tu vaziuosi i ta Airija, nei tu is vis drisi kam pasirodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 25, 13:26)
tu negalvok, kad tu toks iskirtinis, cia elementari zmogaus savitvarda, valios jega, sugebejimas valdyti savo geismus, dauguma normaliu vyru sitaip sugeba. O tokie kuriuos klynas valdo, nu ka apie juos ar jie is vis vyrai?

MB irgi is pradziu galvojo, kad pas mane valios jega. Dar vienas irodymas, kad esu nepaprastas vyras.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 25, 13:11)
Tos,  kurios vilioja zenotzmogius,  daro meskos paslauga  normalioms antroms zmonoms.

Papildyta:
Eikit peklan kokis karštis. Džyziskraist,  gerai kad iseigine,  jei butu reikeje dirbti,  buciau tikrai nejus.
Varau i savo džakuzę pliuškentis.  biggrin.gif

Kvaila klijuoti svetimas etiketes kitiems. Ir jokis tiketi.

Pas mus bus beveik 30 savaitgali, jau laukiuuuuu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 24, 07:06)
Visos dietos yra šlamštas, jei netampa gyvenimo būdu.

wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif

mergos, ką veiksit? visas dienas tik karštes, o savaitgali - 32.
aš viena be vaiku - pirmąsyk visą savaitę....

hmmmm......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 25 liepos 2019 - 12:42
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 25, 13:38)
MB irgi is pradziu galvojo, kad pas mane valios jega. Dar vienas irodymas, kad esu nepaprastas vyras.

visai paprastas, nebuvai matyt sutikes normaliu vyru biggrin.gif ne tik valiso jega, vertybes, nusistatymas, sugebejiams valdytis ir t.t. daug kas ieina i normalaus zmogaus "sudeti" biggrin.gif
tuos , kuriuos organas tarp koju valdo as nelaikau vyrais, siaip tokie gyvuliuku lygmmens padareliai...
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 07 25, 13:41)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif
mergos, ką veiksit? visas dienas tik karštes, o savaitgali - 32.
aš viena be vaiku - pirmąsyk visą savaitę....
hmmmm......

nezinau ko taip patiko Montekristos pasakymas, kad visos dietos slamstas, tikrai neslamstas, tarpiniai, pasnikai, apsivalymai, labai svarbus organizmui, zinoma priklauso kokia ta dieta, kokiam laikui ir kokiais tikslais, bet visko mati ant veino kurpaliaus tikria negalim.

nunu pas ka karstis, o pas ka lietus ir salta lotuliukas.gif

jei bus grazu busim prie juros, jei ne namie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 liepos 2019 - 12:46
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 24, 19:24)
Draugaujant seksas buna tik retkarciais,  o apsizenyjus -  visada  biggrin.gif

o cia tai jau nesamone.
skaiciau statistiką, kad dažniausiai mylisi kartu negyvenancios poros.

ir cia buvo viena persona sm, kuri daugiau sekso turedavo už visas istekejusias. Aristokrate berods.
taip, kad...
gi būna, sutuoktiniai ir tik syki i menesi mylisi....
Atsakyti
Lutuke viska suvercia "vertybems", kai jai paciai sekso nereikia, pato rase, o vyras randa po kitu sijonu dirbdamas toli toli. Labai lengva vaidint susivaldancia ir su verrybem lotuliukas.gif

Kokias finansines naudas alimentu klausimu duoda santuoka? Nezinot o nusisnekat, iskrite is medzio.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 25, 13:39)
Kvaila klijuoti svetimas etiketes kitiems. Ir jokis tiketi.

Pas mus bus beveik 30 savaitgali, jau laukiuuuuu.

Cia ne kvaila, cia taip sukurta visuomene ir tu jos nepakeisi.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 25, 13:37)
zinau akliai, mes taip vadindavom, dideli tokie, labai skaudziai kanda. Airijoje is vis matyt del mazai naturalios gamtos ir vesesnio klimato, mazai ir ivairiu vambzdziu, cia skraidianciu vasarom maziau gal 10k nei Lietuvoje. Cia dauguma naudojasi juros papludinmiais poilsiui, nes jura visur aplinkui, jau toliausiai iki juros 1 val kelio, upes nelabai tinkamos maudymuisi, yra keli vos ezerai, bet irgi dauguma dugnas nelabai, plaukioti valtim tinka , maudytis ir vanduo daznai uzterstas ir akmenu pilna.
Papildyta:

lotuliukas.gif tu skaityk atidziau, ne privalumo, o privalo nera, o privalumas yra teisinis ir finansinis.
Papildyta:

zinok sutikti uoda viena kartais ir buti uodu sukandziotam , ka mes snekejom su Idomucia, visai skirtingi dalykai  mirksiukas.gif
As bendrauju su ivairiais zmonem gyvenime, man netrukdo, kad bendro nieko neturim, kaip tik idomiau, pasisemi iv nauju minciu, bet taip ir maniau, nei tu vaziuosi i ta Airija, nei tu is vis drisi kam pasirodyti  mirksiukas.gif

Tai tu brangioji skaityk atidziau kitu postus.
Ji man pasakoja ka AŠ turejau omenyje rasydama SAVO postą. Su tavimi viskas gerai?

Tu neturi su kuo bendrauti gyvai, todel tu siulaisi i drauges visoms kas pasirodo tavo akiratyje. Nepagalvojai kodel tu neturi draugiu, tik pažystamas?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 07 25, 13:49)
o cia tai jau nesamone.
skaiciau statistiką, kad dažniausiai mylisi kartu negyvenancios poros.

ir cia buvo viena persona sm, kuri daugiau sekso turedavo už visas istekejusias. Aristokrate berods.
taip, kad...
gi būna, sutuoktiniai ir tik syki i menesi mylisi....

As nezinau kaip tu gyvenai su savo vyrais, bet mes su vyru sutariam lovoje, todel man galvos niekada neskauda.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 25, 13:52)
Lutuke viska suvercia "vertybems", kai jai paciai sekso nereikia, pato rase, o vyras randa po kitu sijonu dirbdamas toli toli.  Labai lengva vaidint susivaldancia ir su verrybem lotuliukas.gif

Kokias finansines naudas alimentu klausimu duoda santuoka? Nezinot o nusisnekat, iskrite is medzio.

varge varge , as jau rasiau pati, ne jus cia amznai sitai man paisot? biggrin.gif tu gal galvos trauma apturejai neperseniausiai, ar siapi visada tokia buvai?
sunku kai pacia klynas valdo? nesupranti, kad imanoma valdyti klyna? lotuliukas.gif

as ne tik save ir savo vyra zinau, yra zinok ir daugiau tokiu zmoniu, kure sugeba valdytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Iš_Šviesos, ne "veganizmas".... o pilnos strūktūros plant-based diet yra super gerai sveikatai. dar gyvūninis maistas, jei neviršija 15proc raciono.
o man plant based labai gerai su etika/sąžine susišneka, todel visi pliusai jam.
ir aplinka apsaugota.
tu gi mokslo žmogus, ir žinai , kokie yra mesos auginimo kaštai.

būsi viena pirmuju emusi vartoti mesą iš laboratoriju, garantuoju. pigu ir moraliau. argi tau reikia
(TAU REIKIA?) skerdyklu (vandens, elektros, darbuotoju atlgynimu) ir žemes plotu del gyvuliu, kurie sulenda i tavo gerklę? biggrin.gif 4u.gif

Lutuke, energy deginama visaip, ketonai irgi deginami, bet!
svoris krenta ir su Atkinsono dieta, ir su paleo, bet žmones totaliai sveikata susigadina. svoris sumažeja, bet cholesterolis laikosi, ikidiabetine būsena, inkstai apkrauti....ne kas.

tu kažko neišmetei, kažko per daug valgei.
reikejo braukti:
cukru
aliejus
baltus miltus/duoną išvis
druską apriboti

jauciu, tikrai svoris pavažiuotu. mygom.
paskui vel iterpi ką reikia, su saiku.

(dar visokius pienukus mirksiukas.gif ) miusliukus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 25 liepos 2019 - 13:12