Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 25, 12:00)

Man visada antros zmonos asocijuojasi su moterimis be sąžinės ir gėdos.

Ne visos antromis zmonomis tapo nuvilioje vyrus nuo pirmosios. Gali ir 5,ir 10 m po skyrybu praeit.
Nebent neleidzia rupintis ir but su vaikais. Tada py##os tokios.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 25, 11:44)
Lutukes vyras nelygintais rubais vaiksto. Pati rase. Jis net marskiniu nenesioja.
O zmogus zmona turi...

O cia privaloma? Nebent aplinkybes liepia, bet siaip nesiojama kas patinka. (proto ribose)
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 25, 12:16)
Viskas ne taip paprasta. Sakysim as kazkaip nenoreciau gyventi gerai su vyru (jo saskaita ar ne jo) ir nenoreciau su moterimi jos saskaita.
Kodel?
Nepasitikiu kitais zmonemis, o ne noriu turet pranasuma. As zinau, kad as pranasumu nepasinaudosiu, bet kiti tai neaisku...

Abeejoju ar tie vyrai tokie jau locheliai kad uz dyka kazka duoda, jos matyt irgi kazka duoda. O jei locheliai tai tuo labiau taip jiems ir reikia

As greiciau kalbu apie tėvų rolę vaiku auklejime. Nes jei mergina tevu isaukleta taip, kad svetimi vyrai yra ir tavo vyrai, tai tada ir atsiranda tokios, kurios nesibodi visomis imanomonis priemonemis vilioti svetimus vyrus.

Kas mane prajuokino savo gimineje, kad mano puskes ir kai kurie pusbroliai (vienas, kiti normalus biggrin.gif ) augo vos ne ant pjedestalo, visada visi dedes ir tetos iki negalejimo savo vaikus tik girdavo tik girdavo, tipo 'va mano vaikas tai geriausias'. O dabar, kai tie 'vaikai' suaugo, kas gimineje kalbama, kai jau galima "skaiciuoti visciukus"? Mama jiems dabar visiems sako - o visdelto mano mergaitės pacios geriausios, ne jusu vaikai.
Ir kaip nekeista jie neprieštarauja

Kokia is to pamoka turetu buti tevams - nesakyk 'op' neperšokęs duobės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 liepos 2019 - 11:46
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 25, 11:37)

O cia privaloma? Nebent aplinkybes liepia, bet siaip nesiojama kas patinka. (proto ribose)

Nu ne. Seimoj juk abu panasus susirenka.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 25, 12:41)
  kurios nesibodi visomis imanomonis priemonemis vilioti svetimus vyrus.

Man tos problemos sunkiai suvokiamos, nes manes neimanoma nuviliot. Net MB negali manes suviliot. Kad ir atsigulusi ant denio nuoga pries nosi
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 25, 12:48)
Nu ne. Seimoj juk abu panasus susirenka.

Ne apie panasuma. Ar privaloma nesioti marskinius? Yra tam tikros progos ir aplinkybes, kai privaloma, o kai ne - tai ne visi nesioja. As nekalbu aoie treningus ar kokius ten nuskalbtus skudurus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 25, 12:37)
Ne visos antromis zmonomis tapo nuvilioje vyrus nuo pirmosios. Gali ir 5,ir 10 m po skyrybu praeit.
Nebent neleidzia rupintis ir but su vaikais. Tada py##os tokios.

Tos, kurios vilioja zenotzmogius, daro meskos paslauga normalioms antroms zmonoms.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 25, 12:50)
Man tos problemos sunkiai suvokiamos, nes manes neimanoma nuviliot. Net MB negali manes suviliot. Kad ir atsigulusi ant denio nuoga pries nosi

Tu vis kalbi apie save. Nereiketu. Nesi jaunas su mazais vaikais...argi netgi apyjaunis su paaugliais vaikais. Turi suprasti, kad tavo amzius ir patirtis yra jau susiformavusios asmenybes galutinis taškas. Tu jau sustabarėjęs. Tavo mergaite jau senai savarankiska. Amzius daro savo ir tu jau gali leisti sau daryti ka nori.

Papildyta:
Eikit peklan kokis karštis. Džyziskraist, gerai kad iseigine, jei butu reikeje dirbti, buciau tikrai nejus.
Varau i savo džakuzę pliuškentis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 25, 11:39)
Tu rimtai peičiyožus  unsure.gif
Anglijoje uodu nera!?? Eik tu nx...  help.gif

visai esu pamirsusi uodus, ju nera Airijoje
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 25, 13:12)

Uz savaites lekiam i Airija atostogauti. As paklausiu airiu, specialiai, ar cia uodu nera.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 25, 11:43)
Ne,  tu neatsakei i klausima. Ta savo beletristika palik fantaziju draugams. Pasakyk kodel moteris turi isteketi,  nes pasakymas 'tai gerai dar,  kad istwkejo' pasako viska apie tave,  bet as noriy isgirsti tavo žodı -  kodel,pagal tave,  moteris privalo isteketi

sek diskusija gal bus aiskiau,nepamesk minties, o dabar kaip is menulio nukritusi, kalba buvo apie alimentu prisiteisima, tu parasei, kodel moteris isteka uz tokiu nepatikimu, as parasiau, tai gerai, kad dar nors isteka, o ne siaip pasigimdo netekejusios, tema buvo apie alimentus, finansus, o ka tu prisifantazavai, tai jau tavo bedos. ir kodel geriau isteketi jau atsakiau, jokio PRIVALO NERA.
moteris labiau apsissaugoja save finansiskai, teisinskai DAZNIAUSIAI, ne visada, istekejusi, bet jei tas jai nebutina, tai ir teketi nebutina.

ko tu pvz tekejai?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 25, 12:00)
Jo...musu kartos merginos kazkaip vejais paleido savo dukras,  neismokino jokios pagarbos sau.
Mano jaunesnes puseseres seserys (dede pats sekmingiausias is seimos buvo),  abi zenotzmogius nuvilioje nuo šeimu,  gyvena labai gerai savo  vyru saskaita. Gerai,  kad gerai gyvena,  bet kad gerai gyventu kitas moteris ir (svarbiausia) vaikus padare nelaimingais.

Koks cia gali buti pasididziavimas savo geru gyvenimu po tokio elgesio su svetimais vaikais?

Man visada antros zmonos asocijuojasi su moterimis be sąžinės ir gėdos.
Taip iseina,  kad dede su teta savo vaikams  iskreiptas morales normas dėstė?

Niekas nieko neisvilios is seimos, kai jau seimos nera, o zmones gyvena tik po vienu stogu, tai koks skirtumas ? geriau jau tada issiskirti manau. galu gale ar ne patys atsakingi tie, kas palieka, kodel dabar reikai kaltinti ta kita nauja zmogu, ne tas bus kitas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 25, 13:12)

Uodai - juokas. Dabar LT pilna kur kas agresyvesniu kraujasiurbiu, kurie i karto kerta.
Ant kai kuriu ezeru ju irgi nera, o ant kai kuriu net ezero viduje nera ramybes
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 25, 13:15)
sek diskusija gal bus aiskiau,nepamesk minties, o dabar kaip is menulio nukritusi, kalba buvo apie alimentu prisiteisima, tu parasei, kodel moteris isteka uz tokiu nepatikimu, as parasiau, tai gerai, kad dar nors isteka, o ne siaip pasigimdo netekejusios, tema buvo apie alimentus, finansus, o ka tu prisifantazavai, tai jau tavo bedos. ir kodel geriau isteketi jau atsakiau, jokio PRIVALO NERA.
moteris labiau apsissaugoja save finansiskai, teisinskai DAZNIAUSIAI, ne visada, istekejusi, bet jei tas jai nebutina, tai ir teketi nebutina.

ko tu pvz tekejai?

Tai jeigu jokio privalumo nera, tai ko tu bl atsakineji i mano posta , kaip iskritus is medzio, kad tipi 'gerai, kad nors isteka''? As gal geriau zinau ka as rasiau ir ka turejau omenyje, nei tu, kuri mano posta pervarė per savo kreivu veidrodziu pasaulio pazonimo prizme ir paskui rašo visokius vėjus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 liepos 2019 - 12:26
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 25, 13:11)

Tu vis kalbi apie save. Nereiketu. Nesi jaunas su mazais vaikais...argi netgi apyjaunis su paaugliais vaikais. Turi suprasti,  kad tavo amzius ir patirtis yra jau susiformavusios asmenybes galutinis taškas. Tu jau sustabarėjęs.

Kai vaikai buvo mazi, nei viena nebutu nuviliojus jokiu budu. pas mane niekas nepasikeite
Atsakyti