Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 24, 22:04)
Nesamone. Draugaujant moteris bijo neduot, jei jau karta dave...
Dabar draugyste vadinamas bendras gyvenimas.
Apsivedus, jau gali pradet "skaudet galva" nes pabegti sunkiau.

Va draugyste kai is vis neduoda - turi merginai savo privalumu.

The telegraph (UK) skaiciau skaitytojo laiska redakcijai. Jam 80, moteriai 72, susitare metu gale susituokti, moteris sake duos ttik po vestuviu, o jis bijo, kad gali gyvas to nesulaukti...
Matot kaip buna

Radau ta straipsni
https://www.telegrap...dding-night-80/

Samone, samone. As su dauguma savo kadrų net nesibuciavus buvau, su kuriais i pasimatymus eidavau. Bet didzioji dalis ir buvo tik 'pirmi pasimatymai', nes man net jeo bernas ateidavo su neislygintais marskiniais, tai buvo aisku, kad antro pasimatymo nebus.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 25, 00:12)
visai esu pamirsusi uodus, ju nera Airijoje

Tu rimtai peičiyožus unsure.gif
Anglijoje uodu nera!?? Eik tu nx... help.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 25, 11:36)
nes man net jeo bernas ateidavo su neislygintais marskiniais,  tai buvo aisku,  kad antro pasimatymo nebus.

Tai juk neturi zmonos, kas islygins? Ne visi su mama gyvena
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 25, 10:21)
tqau iki mano isminties ir patirties kaip iki Menulio ir atgal 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 25, 00:12)

Tokiu atveju ,kai tevelis neatskaingas, tai daug ka duoda, as gi ne apie moters kokybe kazkokia, o finansine padeti issiskytus, aisku garantiju nera, bet vis tiek, jei bus isigyjamas kazkoks turtas santuokoje, jis bus dalinamas, galu gale kiti teisiniai niuansai, kad ir paprasciausiai tevo pavarde ant vaiko gimimo liudyjimo.

O jei visa tai dzin moteriai, tai turi pati buti pasiruosusi islaikyti vaika ir tiek, kodel tau susisveite santuoka su moters kokybe? doh.gif

Ne, tu neatsakei i klausima. Ta savo beletristika palik fantaziju draugams. Pasakyk kodel moteris turi isteketi, nes pasakymas 'tai gerai dar, kad istwkejo' pasako viska apie tave, bet as noriy isgirsti tavo žodı - kodel,pagal tave, moteris privalo isteketi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 25, 10:39)

Lutukes vyras nelygintais rubais vaiksto. Pati rase. Jis net marskiniu nenesioja.
O zmogus zmona turi...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 25, 11:39)

O tai ranku neturi, kad issilyginti? Rusu laikais net mokymo istaigu bendrikuose buvo lentos su lygintuvais (dabar turbut patiems reikia viska tureti).
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 25, 11:45)
O tai ranku neturi,  kad issilyginti? Rusu laikais net mokymo istaigu bendrikuose buvo lentos su lygintuvais (dabar turbut patiems reikia viska tureti).

Turiu ir rankas ir net bobiskumo spravke, bet genai ir pasas man suteikia privilegiju
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 25, 11:51)
Turiu ir rankas ir net bobiskumo spravke, bet genai ir pasas man suteikia privilegiju

Ne, ne...mes nekalbam apie musu amziaus zmones, kalbam apie jaunus ir vaiksciojancius i pasimatymus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 25, 11:52)
Ne,  ne...mes nekalbam apie musu amziaus zmones,  kalbam apie jaunus ir vaiksciojancius i pasimatymus.

Dabar mergos duoda kur kas lengviau. Aisku ne visos, bet 90 procentu. Tai kam tuos marskinius lyginti, jei ne viena tai kita... Svarbu tureti babkiu pramogoms
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 25, 11:54)
Dabar mergos duoda kur kas lengviau. Aisku ne visos, bet 90 procentu. Tai kam tuos marskinius lyginti, jei ne viena tai kita... Svarbu tureti babkiu pramogoms

Jo...musu kartos merginos kazkaip vejais paleido savo dukras, neismokino jokios pagarbos sau.
Mano jaunesnes puseseres seserys (dede pats sekmingiausias is seimos buvo), abi zenotzmogius nuvilioje nuo šeimu, gyvena labai gerai savo vyru saskaita. Gerai, kad gerai gyvena, bet kad gerai gyventu kitas moteris ir (svarbiausia) vaikus padare nelaimingais.

Koks cia gali buti pasididziavimas savo geru gyvenimu po tokio elgesio su svetimais vaikais?

Man visada antros zmonos asocijuojasi su moterimis be sąžinės ir gėdos.
Taip iseina, kad dede su teta savo vaikams iskreiptas morales normas dėstė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 liepos 2019 - 11:07
Jau n karta burba verkslena del nuvilioju zenotzmogiu..
Toks jausmas, kad pacios vyra kas vilioja.
Gal tos pirmos zmonos smegenis lese pan kaip kad ubunte.Tai cia jau nori/ nenori kazkur kitur pailset ieskosi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 25, 12:00)
abi zenotzmogius nuvilioje nuo šeimu,  gyvena labai gerai savo  vyru saskaita. Gerai,  kad gerai gyvena, 

Viskas ne taip paprasta. Sakysim as kazkaip nenoreciau gyventi gerai su vyru (jo saskaita ar ne jo) ir nenoreciau su moterimi jos saskaita.
Kodel?
Nepasitikiu kitais zmonemis, o ne noriu turet pranasuma. As zinau, kad as pranasumu nepasinaudosiu, bet kiti tai neaisku...

Abeejoju ar tie vyrai tokie jau locheliai kad uz dyka kazka duoda, jos matyt irgi kazka duoda. O jei locheliai tai tuo labiau taip jiems ir reikia
Atsakyti