QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 24, 07:57)
Mokslinis šaltinis ir taškas.
o prie ko cia moksliniai saltiniai, kai aiskiai parasiau, kad remiuosi ne mokslo saltiniais? su logika nedraugauji?
mokslo saltiniai aiskus, moteris kas menesi kraujuoja mazdaug savaite, nes valosi gimdos gleivine, kiausinelis irgi susiformuoja ir iskeliauja is kiausidziu kas menesi, dazniausiai ciklo vidryje, nors gali ir bet kada realybeje, tom kas neturi problemu su vaisingumu, neturi policistiniu kiausidziu ar kitu nemalonumu.
as snekejau ne apie tai
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 07 24, 08:59)
oi, oi, oiiiii. wtf, meila mano
nepradek, mieloji. numesi svorio, bet long term neištversi. apkrausi tik inkstus, kepenis, širdi, bus amba. yra pilna sportininku, mirusiu nuo papildu. (butent baltymu pertekliaus), kas užrūgština visą organizmą.
mūsu visa energy, visos organizmo cells runs on glucose, tad
visi augalines mitybos šalininkai ima angliavandenius (tuos geruosius, SUDETINIUS: viso grūdo košes, ankštiniai, daržoves, vaisiai, seklos)) - kaip pagrindini kurą.
racione - 70-80proc angliavandeniu - idealu.
riebalai ir baltymai - po mazdaug 10-15proc pasiskirsto. kai kurioms moterims gali reiketi daugiau riebalu, priklauso nuo organizmo.
bet tikrai nevaryk ant keto, susensi be laiko ir organus apsunkinsi.
galiu tau Fuhrmano knygą atsiusti su visais meniu ir receptais,labai konkretu viskas.
Tai, kad ten ne baltymai, o riebalai daugiausia eina, su augaliniu maistu nelabai uzrusktinsi organizmo, kol kas nevalgau rugstinio maisto daugiau nei iprastai, atsisakiau tik kaip tik grudiniu, kas nera reikalainga ir siaip, bulviu, nors as ir nezadu taip maitintis visa laika, siaip laikinai, ismegisniu, man tereikia kokius 5kg sutirpinti
kol kas per kelias dienas jau yra -1kg
Tai tame ir esme, kad tokios mitybos pagrindas, kad organizmas degintu riebalus, kaip kura, ne angliavandenius, senai domiuosi, esu vienoje grupeje, kur zmones tikrai pasiekia geru rezultatu. Iki siol gana sveikai matinausi ir nieko niekas nekrenta tik auga pamazu, ismeginsiu sita, kaip tik zmones kiek matau atjauneja, sveiksta, issigydo daug problemu.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 07 24, 08:59)
maistas tikrai nera vienintelis faktorius gerai sveikatai išlaikyti. labai itakoja mus aplink esantis užterštumas, stresas ir netgi nemokejimas tinkamai kvepuoti. (pilvu, pvz. )
ką jau bekalbeti apie miegą ir judejimą.
maistas - taip daug, daug esmes sudaro, bet ne vien tai.
nes net mityba yra stebuklinga, nes tinkama mityba turi galią išjungti ir vel ijungti tuos genus (genetini polinki sirgti tam tikromis ligomis.)
As sakyciau mityba yra kaip katalizatorius, bet ne priezastis,ligu, pirmiausai yra mintys, jausmai, emocijos,deguonis, judejimas ir genai arba prigimtis arba atsinesti , susikurti dalykai.
Bet tikrai su gera mityba galima daug ka susitvarkyti, bet to neuztenka iki galo pasveikti.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 24, 10:37)
<p>Klausykite, gal zinote kas, kaip skaiciuojami alimentai vaikui ir kiek realiai galima gauti?
</p><p>Vyras dirba uzsienyje, alga 2000 euru, plius darbas apmoka buta (cia gal kaip pajamos skaitytusi?). Moteris Lietuvoje, uzdirba 500, neturi jokio turto. Vyras turi buta mazam mieste LT. Vaikas vienas.
priskaiciuoti gali kiek nori, o kaip issiriekalaus, jei vyras nemokes?
mastyti reikia, nuo ko gimdai....
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 07 24, 10:46)
Aš nesakiau, kad tai blogis. Tiesiog man netinka, nepatinka ir jokio kaifo tame AŠ nejaučiu. Nieko daugiau. Deginimasis man apskritai toks beprasmis užsiėmimas ir mano laiko švaistymas. Man labai greitai nuobodu pasidaro gulėti ir nieko neveikti. Bet vėlgi, čia man taip. Yra kam patinka, nu tai ir ok, man netrukdo
tai kam tada isskyret valti? jokio gi skirtumo , kur degintis
Man patinka siek tiek per metus paguleti ramiai pries saule,kas diena aisku atsibostu, bet pvz nepatinka guleti vonioje, lygiai taip pat jauciuosi, kaip jus besidegindama, pasidaro nuobodu
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 24, 13:11)
Kodel merginos paskuba teketi uz tu, kuriais neina pasitiketi?
Tai gerai, kad dar isteka, buna tik vaika pasigimdo ir ate teveliui, dingsta is horizonto ir ieskok vejo laukuose....