Tik kuna visi mato, kaip ant padeklo...
kam jau ten rūpi tokio amžiaus kūnai Greit akis nusuktų vistiek
Ne ten akcentai sudeti.
Pagal SAD diet formulę (30proc baltymu, o likę - riebalams ir angliavandeniams) labai lengva pritaikyti bet kokią dietą ( i ją ieina ir batonai, ir traškuciai su saiku, ir visas pasterizuotas dairy arsenalas, ir viena kita morka), ką ir daro žmones, svarbu jiems išlaikyti toki makroelementu santyki.
jiems visai nerūpi mikroelementai - būtent tie tikri dense nutrients: skaidulos, fitochemikalai, antioksidantai, vitaminai, mineralai, bioflovanoidai ir tt, kurie iš esmes ir nurodo tike veganu, tiek vegetaru, tiek visavalgiu mitybos ypatumus.
man rodos, del šito irgi sutinkame mudvi.
As jau kokia 15a kartu SM esu parasius, kad mano galva visos tavo isvardintos dietos leidzia sveikai gyventi.
Mane erzina (cia mano problema - zinau), jog tu isivaizduoji, kad veganiska dieta isgydo ligas, apie kurias siaip nieko neismanai. Gydytojai jas gydantis, 10 m studijave - nezino. Jie tyrimus daro. Su tukstanciais zmoniu. O tu paskaitai bloga apie zaliavalge, kuri tipo issigyde ir zinai. Tiesa, po to ji vel susirgo. Pagal ja, kai grizo prie visavertes mitybos. As jau sakiau, kad tada pagal mane as susirgau nuo vegetarizmo.
Cia grynai tas atvejis, kai zinai tiek mazai, kad nesuvoki adekvaciai ivertinti savo ziniu lygio ir isivaizduoji esantis profesionalas.
Klausykite, gal zinote kas, kaip skaiciuojami alimentai vaikui ir kiek realiai galima gauti?
Vyras dirba uzsienyje, alga 2000 euru, plius darbas apmoka buta (cia gal kaip pajamos skaitytusi?). Moteris Lietuvoje, uzdirba 500, neturi jokio turto. Vyras turi buta mazam mieste LT. Vaikas vienas.
Aš nesa
http://www.alimentuskaiciuokle.lt/
Kiek esu girdėjusi, tai mamos čekius rinkdavo, kad vaiko poreikius pagrįstų. Šiaip vaiką išlaikyti turi abu tėvai proporcingai, pagal vaiko poreikius. Realiai vaiko poreikius turėtų padengti abu tėvai per pusę, bet jei tėvo situacija iš ženkliai geresnė, į tai matyt atsižvelgtų teismas. Klausimas - ar turit įrodymų apie tėvo gaunamą atlyginimą bei jo išlaidas? Kitu atveju, Jūsų turimi duomenys gali nesutapti su tėvo pateiktais. Kaip suprantu, teismas skaičiuotų tėvo pajamas, turtą ir patiriamas išlaidas jo paties pragyvenimui. iš tų 2000 eur gali likti visai nedaug, priklausomai nuo šalies kur jis gyvena. Realiai tai niekas nepasakys, reikia eiti pas teisininkus ir aiškintis viską, kas konkrečiai situacijai aktualu ir tinka. Pusė minimumo yra berods minimali išlaikymo suma, bet ir nuo to gali nukrypti konkrečioj byloj.
Jis dirba legaliai. As nzn kokiu irodymu reikia.
Pagal ta skaiciuokle vyras moketu apie 200.
Man sunku patiketi net, kad uzdirba 2000, o vaikui skirtu 10%.. Gyvena salyje, kur lb pigu, buta apmoka darbas. Jo islaidos tik maistas sau ir drabuziai. Ten turetu buti pigiau nei Lt.