QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 22, 22:07)
Dabar irgi, bet vegetaru esant meniu susitraukia bent jau is mums iprasto saraso.
Vegetariska mityba is vis nelabai kuom skiriasi nuo visavalgio, is meniu dingsta tik vienitele mesa, kuri negarantuoja visikai jokio gelezies ar kitu mineralu pasisavinimo , kazkaip labai keistas argumentas.
tiek ga, kad pripratimas , prisirisimas prie kokiu saslyku ar kepsniu tik tiek, nei sveikatos prasme, nei kitom niekaip nenusiskriaudzia zmogus be mesos, nes be jos atrandi dar daugiau patiekalu, eilinis mesavalgis valgo kasdiena dazniausiai mesa ir kveicius su siek tiek darozviu racionas daznai buna gana skurdus.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 07 23, 08:47)
P.S.: nekenčiu degintis (negana to, kad karšta, tai dar ir nuobodu siaubingai), o deginimasis valtyje, nuogai, gulint ant valties suoliuko permesto pripučiamo čiužinio, man - iš košmarų srities
Bet tikrai nesityčioju iš nieko, kiekvienas turim savo mėgstamus laisvalaikio leidimo būdus.
nelabai suprantu, o kur cia blogis? as taip esu deginusi tik ne ant suoliuku, ne sjie buvo nejudinami o apacioje valties didele ji , pasitiesi pripuciama ciuzini, kaifas, valtis pluduriuoja supa, labai net smagu... nes as nemegstu maudytis, ma per salta, net Lietuvoje net karsciausia vasara
gal degintis megtsa tie kas megsta kaitra?
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 07 23, 09:33)
Buvo laikas, kai sveriau 5× kg, tai jo, kabintoju buvo daugiau, bet kas is to, jei ziurejo i papus i sikna ir nei vienam nebuvo idomu, kiek knygu esu perskaiciusi ir ar apskritai moku skaityti. Dabar mano asmenybe pastebi daugiau zmoniu, nei anksciau. Taip, vieniems esu per apkuni, kiti supranta, kad svoris yra kintantis dalykas, tretiems apkunumas ne kliutis, ketvirtiems kaip tik apjunesnes patinka. Nesureiksminu to. Man nereikia, kad prie manes eiles rikiuotusi. Reikia vieno prie dusios.
man tokie juokingi, tokie naivus svaisciojimai, apie domejimasi kiek knygu moteris perskaite pradzioje. Zinoma niekam neidomu, nebent kuris gudresnis ir mokes apsimesti,kad jam tai idomu
Zinoma dauguma , jei sveiki vyrai pritraukia isore, o ten jau palei skoni kam paitnka plonesnes, kam storesnes, kam aukstos, kam zemos ir t.t. visi mes kirtitngi ir skoniai skirtingi, man pvz visiskai nepatinka kudi vyrai.
O i svorio tem pardejau keto dieta, ziuresim kiek tversiu ir kas gausis
Gal kas meginot?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 23, 22:25)
jus su Monteverte vienoj palatoj?
kad tu zinotum, kaip is mano perspektyvos debiliskai atrodo tavo tokios zinutes,net nejuokngai, o graudziai, bet zinoma turi teise atrodyti, rasyti, ka tik nori, kaip ir gyvenime dometis kuom nori, kad ir tik siknos reikalais