Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 23, 08:31)
Viskas ten normaliai ir stabiliai, keli suoliukai sustumti, o ne kazkas permesta...
As degintis irgi nemegstu, mirkti vandenyje megstu. o MB vandens nemegsta...

Pripratinau, kazkiek.

Valtis kuo didesne - aisku tuo patogiau ir visokiu patogumu gali prisigalvot. Bet pamaciau, kad daug tasymosi su sunkia, o jei jau atvezti su priekaba tai galima tada DAR DIDESNE. Bet vel, kieek kartu to reikia kiek apsimoka.

Ne, tai aš tikiu, kad viskas ten ok. Čia gal mano komentaro akcentas buvo, kad aš iš esmės nemėgstu užsiėmimo tokio kaip deginimasis, mažoje erdvėje dar atsiranda ir nepatogumo momentas (erdvės mažai, atsistoti ir pajudėti normaliai vietos nėra, tai man irgi papildomas minusas). Didesnė valtis duoda daugiau pasirinkimo judesiui - atsistoti, atsisėsti, pasivaikščioti, sėdėti pavėsyje ir t.t. ir pan. Man pavėsis turbūt būtų esminis privalumas, nes degintis nemėgstu nepriklausomai nuo to, ar valtyje, ar jachtoje, ar prie baseino. Čia jau jokio skirtumo. Vandeny vat mirkti tai gerai yra. Bet jame ir šalia mažos valties ok biggrin.gif

P.S.: pritariu, kad didesnės turi savų nepatogumų, tačiau bent jau man daaaaaug nepatogiau buvo, kai turėjom pripučiamą ir į bagažinę sudedamą mastau.gif vien tas ištraukimas, pripūtimas, o paskui parplaukus orą išleisti, nusausinti, nuvalyti, sulankstyti, atgal sukišti... brrr... kaip pamenu. Nors pati beveik nieko nedarydavau, bet vien žiūrėt pavargdavau biggrin.gif O dar po visko, po pasiplaukiojimo, kai jau norisi tik namo kuo greičiau grįžti. Bent jau patogumo prasme daug mažiau vargo su dabartine, kur ant priekabos užkeliama, tai tik prie mašinos prikabinti/atkabinti, nukelti ir užkelti pakanka. Irgi nėra pernelyg didelė, bet darbo prie jos mažiau. Nu bet vėlgi, čia turbūt kiekvienam savo privalumai ir trūkumai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 23 liepos 2019 - 09:54
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 23, 10:12)
Mano realybė net turi vardus biggrin.gif

Svajok, tik svajok atsargiai. Nes svajonės turi savybę materializuotis.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 23, 10:46)
ir tas tiesa. kartais ant galvos stovėk-nepadės.

Tai apsisprendei pagaliau kaip cia yra, pagal tavo smegenu vingius? Vyrams stojasi tik ant kudu ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 07 23, 10:50)
Ne, tai aš tikiu, kad viskas ten ok. Čia gal mano komentaro akcentas buvo, kad aš iš esmės nemėgstu užsiėmimo tokio kaip deginimasis, mažoje erdvėje dar atsiranda ir nepatogumo momentas (erdvės mažai, atsistoti ir pajudėti normaliai vietos nėra, tai man irgi papildomas minusas). Didesnė valtis duoda daugiau pasirinkimo judesiui - atsistoti, atsisėsti, pasivaikščioti, sėdėti pavėsyje ir t.t. ir pan. Man pavėsis turbūt būtų esminis privalumas, nes degintis nemėgstu nepriklausomai nuo to, ar valtyje, ar jachtoje, ar prie baseino. Čia jau jokio skirtumo. Vandeny vat mirkti tai gerai yra. Bet jame ir šalia mažos valties ok biggrin.gif

P.S.: pritariu, kad didesnės turi savų nepatogumų, tačiau bent jau man daaaaaug nepatogiau buvo, kai turėjom pripučiamą ir į bagažinę sudedamą mastau.gif vien tas ištraukimas, pripūtimas, o paskui parplaukus orą išleisti, nusausinti, nuvalyti, sulankstyti, atgal sukišti... brrr... kaip pamenu. Nors pati beveik nieko nedarydavau, bet vien žiūrėt pavargdavau biggrin.gif O dar po visko, po pasiplaukiojimo, kai jau norisi tik namo kuo greičiau grįžti. Bent jau patogumo prasme daug mažiau vargo su dabartine, kur ant priekabos užkeliama, tai tik prie mašinos prikabinti/atkabinti, nukelti ir užkelti pakanka. Irgi nėra pernelyg didelė, bet darbo prie jos mažiau. Nu bet vėlgi, čia turbūt kiekvienam savo privalumai ir trūkumai.

Man gumines valtys - ni ni. Turim kazkur uzkista didele valti skladuky, viena karta plaukiojom biggrin.gif
Tas paruosimas, paskui sudejimas...nu namas kiek laiko sueda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 liepos 2019 - 10:00
QUOTE(Nakviša @ 2019 07 23, 10:51)
Svajok, tik svajok atsargiai. Nes svajonės turi savybę materializuotis.

Man reiktų tik kelių dienų biggrin.gif
Papildyta:
bet kai pagalvoju-na labai norėčiau-jau ir turėčiau, kelioms dienoms tikrai kaip nors susiorganizuočiau ramybę ) vadinasi, nelabai noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 23, 11:05)
Man reiktų tik kelių dienų biggrin.gif

Aiijjj ... tai šitam imdavome sodybą prie Lūšio ežero. Šiltą vasaros naktį pasėdėti pilnaties šviesoje ant ežero liepto, nuleidus kojas į vandenį.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 07 23, 11:09)
Aiijjj ... tai šitam imdavome sodybą prie Lūšio ežero. Šiltą vasaros naktį pasėdėti pilnaties šviesoje ant ežero liepto, nuleidus kojas į vandenį.

gal nuorodą turi?
Atsakyti
Galima valti uzsikelti ant stogo ir taip daugelis vezioja. Telpa i garaza uzdeta.

Puciu valti su senu rusisku dulkiu siurbliu tai kelios minutes ir pripusta(turiu konverteri 12V-220V), yra specialios elektrines pompos.

Ant stogo tai is vis paprasciau, nereikia nei sausint nei pust, tik va dar ieskom geriausio varianto.

KM330 sveria 44kg, o be dugno tik 33kg tai nesunkiai nesioju. Jos problema tai greitai plaukiant truksta stabilumo.

Galima pirkti konfotiska su kajute, bet tada ja reikia maziausia Klaipedoj laikyti, o jei ten negyveni, tai nesinaudosi daug.
Tas pats su Vidurzemio jura...
Tas pats su nekilnojamu turtu, ar vargti su prieziura, ar geriau kartais issinuomoti brangiau ir nesukti galvos.

Po visu variantu, iskaitant nemazas jachtas, kurios kainuoja naudotos keliolika tukstt. (jurines) kazkaip pilnai uztenka mazos motorkes.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 23, 11:15)
Galima valti uzsikelti ant stogo ir taip daugelis vezioja. Telpa i garaza uzdeta.

Puciu valti su senu rusisku dulkiu siurbliu tai kelios minutes ir pripusta(turiu konverteri 12V-220V), yra specialios elektrines pompos.

Ant stogo tai is vis paprasciau, nereikia nei sausint nei pust, tik va dar ieskom geriausio varianto.

KM330 sveria 44kg, o be dugno tik 33kg tai nesunkiai nesioju. Jos problema tai greitai plaukiant truksta stabilumo.

Galima pirkti konfotiska su kajute, bet tada ja reikia maziausia Klaipedoj laikyti, o jei ten negyveni, tai nesinaudosi daug.
Tas pats su Vidurzemio jura...
Tas pats su nekilnojamu turtu, ar vargti su prieziura, ar geriau kartais issinuomoti brangiau ir nesukti galvos.

Po visu variantu, iskaitant nemazas jachtas, kurios kainuoja naudotos keliolika tukstt. (jurines) kazkaip pilnai uztenka mazos motorkes.

Mano vyras galvoja apie maza laivuka. As kratausi tos minties, man geriau jau karavanas
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 23, 11:10)
gal nuorodą turi?

https://www.aparkai.lt/gamtosmokykla/
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 07 23, 11:24)

ačiū
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 23, 11:19)
Mano vyras galvoja apie maza laivuka. As kratausi tos minties,    man geriau jau karavanas

Varikli atsiveziau is UK, zmogus pirko nauja nama, tai viska ispardave, kad pinigu gautu daugiau. Valti irgi, o plaukiodavo jis ilankoje juroje (prie manchester). paplaukiojes laike visa geri storage box.

UK yra marinos, bet pasidomek kiek ten laikymas kainuoja. Lietuvoje ar ne 100 euru menesiui.
Tai jei nesi plaukiojimo fanas, tai karrtais pripuciami aparatai visai gali apsimoket
Atsakyti
Nu kaaaaaaą, reikia keltis ir eiti gyvenimo gyventi.
Siandien siusiu linine suknele iki keliu. Cia va ta aplukacija, kuria isspausdino lietuviu spaustuve. Baisiai gera kokybe, jau zinau ko prasysiu kitam kartui biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 23, 11:32)
Varikli atsiveziau is UK, zmogus pirko nauja nama, tai viska ispardave, kad pinigu gautu daugiau. Valti irgi, o plaukiodavo jis ilankoje juroje (prie manchester). paplaukiojes laike visa geri storage box.

UK yra marinos, bet pasidomek kiek ten laikymas kainuoja. Lietuvoje ar ne 100 euru menesiui.
Tai jei nesi plaukiojimo fanas, tai karrtais pripuciami aparatai visai gali apsimoket

Mooring'as apie £500 . Bet dar ziurint kur ir koks laivas. Viska vyras jau zino biggrin.gif , manau neikalbesiu pirkti karavano, ateityje teks plaukuoti mariomis... biggrin.gif

Cia visos kainos pas mumeis biggrin.gif

http://www.medwayyac...-and-fees-2019/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 liepos 2019 - 10:41