QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 23, 08:31)
Viskas ten normaliai ir stabiliai, keli suoliukai sustumti, o ne kazkas permesta...
As degintis irgi nemegstu, mirkti vandenyje megstu. o MB vandens nemegsta...
Pripratinau, kazkiek.
Valtis kuo didesne - aisku tuo patogiau ir visokiu patogumu gali prisigalvot. Bet pamaciau, kad daug tasymosi su sunkia, o jei jau atvezti su priekaba tai galima tada DAR DIDESNE. Bet vel, kieek kartu to reikia kiek apsimoka.
As degintis irgi nemegstu, mirkti vandenyje megstu. o MB vandens nemegsta...
Pripratinau, kazkiek.
Valtis kuo didesne - aisku tuo patogiau ir visokiu patogumu gali prisigalvot. Bet pamaciau, kad daug tasymosi su sunkia, o jei jau atvezti su priekaba tai galima tada DAR DIDESNE. Bet vel, kieek kartu to reikia kiek apsimoka.
Ne, tai aš tikiu, kad viskas ten ok. Čia gal mano komentaro akcentas buvo, kad aš iš esmės nemėgstu užsiėmimo tokio kaip deginimasis, mažoje erdvėje dar atsiranda ir nepatogumo momentas (erdvės mažai, atsistoti ir pajudėti normaliai vietos nėra, tai man irgi papildomas minusas). Didesnė valtis duoda daugiau pasirinkimo judesiui - atsistoti, atsisėsti, pasivaikščioti, sėdėti pavėsyje ir t.t. ir pan. Man pavėsis turbūt būtų esminis privalumas, nes degintis nemėgstu nepriklausomai nuo to, ar valtyje, ar jachtoje, ar prie baseino. Čia jau jokio skirtumo. Vandeny vat mirkti tai gerai yra. Bet jame ir šalia mažos valties ok
P.S.: pritariu, kad didesnės turi savų nepatogumų, tačiau bent jau man daaaaaug nepatogiau buvo, kai turėjom pripučiamą ir į bagažinę sudedamą vien tas ištraukimas, pripūtimas, o paskui parplaukus orą išleisti, nusausinti, nuvalyti, sulankstyti, atgal sukišti... brrr... kaip pamenu. Nors pati beveik nieko nedarydavau, bet vien žiūrėt pavargdavau O dar po visko, po pasiplaukiojimo, kai jau norisi tik namo kuo greičiau grįžti. Bent jau patogumo prasme daug mažiau vargo su dabartine, kur ant priekabos užkeliama, tai tik prie mašinos prikabinti/atkabinti, nukelti ir užkelti pakanka. Irgi nėra pernelyg didelė, bet darbo prie jos mažiau. Nu bet vėlgi, čia turbūt kiekvienam savo privalumai ir trūkumai.