Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Hmmm... @ 2019 07 23, 08:47)
o deginimasis valtyje, nuogai, gulint ant valties suoliuko permesto pripučiamo čiužinio, man - iš košmarų srities biggrin.gif Bet tikrai nesityčioju iš nieko, kiekvienas turim savo mėgstamus laisvalaikio leidimo būdus.

Viskas ten normaliai ir stabiliai, keli suoliukai sustumti, o ne kazkas permesta...
As degintis irgi nemegstu, mirkti vandenyje megstu. o MB vandens nemegsta...

Pripratinau, kazkiek.

Valtis kuo didesne - aisku tuo patogiau ir visokiu patogumu gali prisigalvot. Bet pamaciau, kad daug tasymosi su sunkia, o jei jau atvezti su priekaba tai galima tada DAR DIDESNE. Bet vel, kieek kartu to reikia kiek apsimoka.

Prie ezero tai vargu ar pasedesi, nes ten kur privaziuosi tai bus daug zmoniu ir erzelyne, o kur nuosalioje vietoje tai reikia plaukti su valtimi, tame ir ideja
Atsakyti
Buvo laikas, kai sveriau 5× kg, tai jo, kabintoju buvo daugiau, bet kas is to, jei ziurejo i papus i sikna ir nei vienam nebuvo idomu, kiek knygu esu perskaiciusi ir ar apskritai moku skaityti. Dabar mano asmenybe pastebi daugiau zmoniu, nei anksciau. Taip, vieniems esu per apkuni, kiti supranta, kad svoris yra kintantis dalykas, tretiems apkunumas ne kliutis, ketvirtiems kaip tik apjunesnes patinka. Nesureiksminu to. Man nereikia, kad prie manes eiles rikiuotusi. Reikia vieno prie dusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 23 liepos 2019 - 08:36
QUOTE(kin @ 2019 07 23, 09:33)
Buvo laikas, kai sveriau 5× kg, tai jo, kabintoju buvo daugiau, bet kas is to, jei ziurejo i papus i sikna ir nei vienam nebuvo idomu, kiek knygu esu perskaiciusi ir ar apskritai noriu skaityti.

Tai turetum suprasti MB, kurios patirtis jaunysteje draugaujant ir buvo "vyrams tik vieno reikia".
Na va kol surado kuriam nereikia mesos reikia zmogaus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 23, 09:37)
Tai turetum suprasti MB, kurios patirtis jaunysteje draugaujant ir buvo "vyrams tik vieno reikia".
Na va kol surado kuriam nereikia mesos reikia zmogaus.

keista, kad taip ilgai nerado.
Atsakyti
Aš visai noreciau va taip ant vandens pasideginti, jau neatsimenu kada deginaus is vis. Ir pavesy skaityt smagu.
Svert labai daug nenoreciau, nes labai sunku tuos kg tampytis. Jau dabar sunkoka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 23, 09:09)
nepaliks, tu gerai "duodi" biggrin.gif

Net balsu susijuokiau
Atsakyti
Skaitau ir galvoju. Mentalitetas lietuviskas tai ka as zinau. Svoris - Dievas. Uzsienyje tokiu moteru nelabai ir yra, vyru taip pat. Meluoju. Yra biskiuka, bet ant pirštu galima suskaiciuoti ( niet siemji bez urodov biggrin.gif ).

Kin, vaziuok i Europą is to kaimo vardu Lietuva biggrin.gif Europoje zmones kitokie.

Dabar pagalvojau...o gal apie ima/neima labiausiai kalba moterys, kuriu nelabai kas ėmė savo laiku?
As kai niekada neturejau problemu su vyriska lytimi, tai galiu GARANTUOTI, kad ne lesku storyje problema, o pacioje merginoje, jos vidiniame pasaulyje, jos šilumoje (ne fizine prasme) ir mokejime bendrauti su zmonemis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 liepos 2019 - 09:01
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 23, 09:40)
keista, kad taip ilgai nerado.

Nekeista. Kai susidaro tokia nuomone - veliau jau visur matoma pavojai. Net as ten kazka atsitiktinai leptelejau, o ji pagalvojo, kad as "kaip visi". Na bet as jau tikrai toli nuo to "kaip visi" tai praejau...
O bet koks normalus vyras butu pravytas greitai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 23, 09:58)
Nekeista. Kai susidaro tokia nuomone - veliau jau visur matoma pavojai. Net as ten kazka atsitiktinai leptelejau, o ji pagalvojo, kad as "kaip visi". Na bet as jau tikrai toli nuo to "kaip visi" tai praejau...

Tai jau fobija. Savo lytiskumo neigimas. Irgi negeras krastutinumas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 23, 09:58)

Absurdas šioks toks. Galų gale, sveikai moteriai nosisi to sexo, aistros, tad KAIP galima iki 40 metų nieko nedaryt? suprasčiau, aseksuali.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 23, 09:28)
Nu kodėėėėėl  biggrin.gif

Vat todėėėėl.
Realybė daužo svajones į šipulius.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 23, 10:03)
Absurdas šioks toks. Galų gale, sveikai moteriai nosisi to sexo, aistros, tad KAIP galima iki 40 metų nieko nedaryt? suprasčiau, aseksuali.

Kalba ligomis-nimfomanė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 07 23, 10:06)
Vat todėėėėl.
Realybė daužo svajones į šipulius.

Mano realybė net turi vardus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 23, 09:47)
Aš visai noreciau va taip ant vandens pasideginti, jau neatsimenu kada deginaus is vis. Ir pavesy skaityt smagu.
Svert labai daug nenoreciau, nes labai sunku tuos kg tampytis. Jau dabar sunkoka biggrin.gif
Papildyta:

Net balsu susijuokiau

Juokas jai. dar negirdėjau, kad paliktų gerai duodančią ir fainą dėl kotletų.
Atsakyti