Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Tai kaip ten su tais vyrais? Ziuriu vyrai jusu jau nebedomina, rietynės svarbiau uz blakstienu klapsejimo biggrin.gif

Kodel?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 22, 21:58)
Iš karto po kojom klojosi 😂

Niekada nebuvai paklausi vyru tarpe, gi pati pasakojai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 22, 21:59)
Tai kaip ten su tais vyrais? Ziuriu vyrai jusu jau nebedomina,  rietynės svarbiau uz blakstienu klapsejimo  biggrin.gif

Kodel?
Papildyta:

Niekada nebuvai paklausi vyru tarpe,  gi pati pasakojai.

Ania:)
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 22, 20:59)
Tai kaip ten su tais vyrais? Ziuriu vyrai jusu jau nebedomina,  rietynės svarbiau uz blakstienu klapsejimo  biggrin.gif

Kodel?
Papildyta:

Niekada nebuvai paklausi vyru tarpe,  gi pati pasakojai.

Nu man tikrai idomu tavo ir kazkokio publikum susitikimai.
Ant tiek blogai su vyru, kad mamkose-net realybej su kazkokiu diedu susitikai? Pasakok bigsmile.gif .
Atsakyti

p.s. iš tos moters interviu apie endomet. ligą, ji pati sake, jog jai grižus prie senos mitybos, liga atsinaujino.

o del tavo vegetarizmo, tai žinoma, užuojauta, kad jis tau netiko.
apskritai manau, morale atmetus, kad jau geriau paleo (su trup mesos ir daug daržoviu) nei vegetarizmas, kuris iš esmes "nieko nepasako apie žmogaus mitybą. kiek žmogus vartoja pienišku produktu, kurie surisa pvz geleži? kiek daržoviu, ankstiniu?
mano drauge, vegetare, pescovegetare vartoja ir zuvi, ir juros gerybes, ir lb daug pieno poduktu....taigi... daug aliejaus, gliuteno... todel ir sveria apie šimtą.

Viskas atrodo paprasta ir lengva, kai krapstai pavirsiumi. Endometrioze ne ant nosies yra, kad galetum lengvai pasakyt kada atsinaujina, kada traukiasi. Paga tos moters logika, as susirgau nuo vegetarizmo. Nu nes butent tada pirmieji simptomai pasirode. O jei pasuko smegenine, suvoki, kad jau gal 10 m vystesi, o tam tikru metu pasieke kritini taska, ar uzspaude kazka, ar priartejo prie nervu ir t.t. 

As negaliu sakyti, kad vegetarizmas man netiko. Manau tiktu, jei skaiciuociau kiek gelezies gaunu ir jei truktu specialiai valgyciau tam tikrus produktus. 

As nzn kaip ten kitiems buna, bet kaip tik tada darzoviu kalnus suvalgydavau. Dabar irgi, bet vegetaru esant meniu susitraukia bent jau is mums iprasto saraso. As nauju patiekalu ieskojau indu virtuveje. Turiu ta krisnaitu gaminimo knyga.  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 22, 22:01)

Dabar dar pradek sakyti, kad melyoju biggrin.gif

Man nerupi tavo vyru kiekiai, seip tik tavo pasakojimai skiriasi nuo to ka dabar nori parodyti.

Bet argi man rupi. Jei tau norisi, kad mes galvotume, kad vyrai del taves galvas pameta, tai mes patikesim....

Jaaaaazau, monte, pasakok ka tu darai, kad taip vyrai tau po kojomis krenta?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 22, 22:06)
Nu man tikrai idomu tavo ir kazkokio publikum susitikimai.
Ant tiek blogai su vyru, kad mamkose-net realybej su kazkokiu diedu susitikai? Pasakok bigsmile.gif .

Ne tik su Publikum buvau susitikus
Ir su Subtiliai susitikau keleta kartu, o su Aš tik Aš susitikdavom kiekviena karta, kai grizdavau i Lietuva. Su Jaspiu tik karta, nenorejau jo kompromituoti pries mamku mergas
Atsakyti
Idomiausia is cia yra tai, kad kai prisiregistruja sm najas barys/ e tada mobteverde siulo save ar savo oaslaugas/ nupusimus/ papildus. Ir dedasi " draugu".
😂😂oi, ne tai dar idomiausia. Idomuausia, kad adsiranda durneliu- lengvatikiu...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 22, 22:24)
Idomiausia is cia  yra tai, kad kai prisiregistruja sm najas barys/ e tada mobteverde siulo save ar savo oaslaugas/ nupusimus/ papildus. Ir dedasi " draugu".
😂😂oi, ne tai dar idomiausia.  Idomuausia, kad adsiranda durneliu- lengvatikiu...

Oi ne ne...dabar mes kalbam apie mano susitikinejimus su mamku vyrais
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 22, 21:18)

Papildyta:

Ne tik su Publikum buvau susitikus
Ir su Subtiliai susitikau keleta kartu,  o su Aš tik Aš susitikdavom kiekviena karta,  kai grizdavau i Lietuva. Su Jaspiu tik karta,  nenorejau jo kompromituoti pries mamku mergas

As ne kunigas... tu man nk nepaaukojai ..
biggrin.gif
As neturiu teises atleisti tavo nuodemiu...😣😣😣🤣
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 22, 21:26)
Oi ne ne...dabar mes kalbam apie mano susitikinejimus su mamku vyrais

😂😂Atleiskit, as nusidejauu...
Neisklausiau burbos...😂😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 22, 22:28)
As  ne kunigas... tu man nk nepaaukojai ..
biggrin.gif
As neturiu teises atleisti tavo nuodemiu...😣😣😣🤣

Tu gi sakei - burbanti, pasakok.
O as, kaip saziningas zmogus, tau papasakojau beveik viaka. Ka darysi su ta informacija, kuria gavai is manes?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 22, 22:31)
Tu gi sakei -  burbanti,  pasakok.
O as,  kaip saziningas zmogus,  tau papasakojau beveik viaka. Ka darysi su ta informacija,  kuria gavai is manes?

Ji net prie valties sugebejo prisipis... Kad ne jachta.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 22, 21:31)
Tu gi sakei -  burbanti,  pasakok.
O as,  kaip saziningas zmogus,  tau papasakojau beveik viaka. Ka darysi su ta informacija,  kuria gavai is manes?

Nk. Pazvengsiu. As nzn kazkokiu jaspiu.

Meluoju. Zinau jaspi kaip pusbrangakmeni.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 22, 21:38)

Riaumok toliau, nevykeli 4u.gif .😂
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 22, 22:38)

Man idomu ko ji dar klaus, kai gavo ko nesitikejo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 22, 22:41)
Nk. Pazvengsiu. As nzn kazkokiu jaspiu.

Meluoju. Zinau jaspi kaip pusbrangakmeni.

Ka dar tau papasakoti?
Ka veikem susitikę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 liepos 2019 - 21:44