Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 22, 19:57)
As poilsiauju prie Moletu ezeru, o ne prie pizonisku Traku.

Ta valtele jei ka yra C klases, tai yra tinkama juroje priekrantes zonoje iki 30km, o tos tavo jachtos Galves ezere tai manau dauguma yra D klases, tinkamos tik vidaus vandenyse.
Normalios jachtos svartuojasi Klaipedoje, kainos prasideda nuo kokiu 9000 euru tiktai, tikrai ikandama daug kam B klases, jurines.
vandenyne reikia jau A klases... ir ten plaukiot jau ne taip paprasta. Vidurrzemio juroje visi laiko pramogines, Zuoko irgi lyg ten stovi

Tai as antra karta klausiu - ka darai LT su savo valtele/ motorke?
Gi LT, Lt- sudas, ubagai, o tu toks "krutas" tik tiek toj LT turi ir tesugebi???
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 22, 20:09)
o ar cia nejuokinga?
vartotojo įkelta nuotrauka

Cia kisi savo mb?
Ne, nejuokinga.
Graudu.
Atsakyti

laba,
Nežinau, kur aš drąsiai kalbu. Nežinau. Tik stebiu savo sergancias drauges ir labai liūdna, taip pat ir aš netobulai maitinuos ir gerai žinau savo negalavimus, ir darsyk galiu pasakyti: labai daug lemia mityba. si savaitgali vel skaiciau apie baisias autoimuno ligas. ir ką? negi manai, kad žmonems pades tik papildai, injekcijos ir antibai iš pasalies? krastutiniu atveju - operacijos?
that is it?

As tikrai niekur nesakiau, kad zmogus turi tik tabletes gerti ir injekcijas darytis.

Man atrodo ne karta esu minejusi, kad stengiuosi sveikai maitintis. Tai akivaizdu, kad  mitybos svarba suvokiu.

As tik netikiu dietom-panacejom ir google saltiniais, kuriu dalinama informacija turi nuli pagrindo ir darbi priestarauja moksliniams tyrimams. 

Atsakyti
cambse, tau kaput', tu jau degradė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 22, 20:15)
cambse, tau kaput', tu jau degradė smile.gif

Ui, ne. biggrin.gif
Tau dar tavo nervu tikrai patampysiu🤣 4u.gif . Pazadu 4u.gif , koune 4u.gif .
Tau pamoka - nesirodyk kad tau " skauda".
Va ur Idomuc parode biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 22, 21:20)
Ui, ne.  biggrin.gif
Tau dar tavo nervu tikrai patampysiu🤣 4u.gif . Pazadu 4u.gif , koune  4u.gif .
Tau pamoka - nesirodyk kad tau " skauda".
Va ur Idomuc parode biggrin.gif .

tau rusiškai gal rašyt? tau jau sakiau šimtus kartu, ka man niekur neskauda, bet jokiam durniui dar kelio nedaviau, nes vistiek neras, aš durnių murkdau jo šūduose ir jis juose palengva skęsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 22, 21:13)
Tai as antra karta klausiu - ka darai LT su savo valtele/ motorke?
Gi LT, Lt- sudas, ubagai, o tu toks "krutas" tik tiek toj LT turi ir tesugebi???

Ezeruose ten tik 10AJ varikliai leidziami, sumaisei su juromis... Niekas ezeruose kazko daugiau ir neatsiveza. Na didesnes valtis tie kur su ratukais ir viskas. Nera prasmes. Pizonisk Galves ezeroo tai jau nestatyk pavyzdziu. Bent i Klaipeda nuvaryk, gal jei graziai paprasysi - leis paziuret
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 22, 20:23)
tau rusiškai gal rašyt? tau jau sakiau šimtus kartu, ka man niekur neskauda, bet jokiam durniui dar kelio nedaviau, nes vistiek neras, aš durnių murkdau jo šūduose ir jis juose palengva skęsta 4u.gif

Moku tris su puse kalbas - liet, rusu, anglu, trp vok moku.
Skauda tau.
O tokia kaip tu linksma paerzint.
Pazeek kaip linksma tavo nervus skaityt biggrin.gif .
Kiti nariai nereaguoja, tu reaguoji, ubunte, dar tas idomuc
snd prisidejo... bltt...galvojau su anuo i bombu lauka galima eit...
O anas i kelnes myza, deimantuose susipynes...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 22, 21:29)
deimantuose susipynes...

Suradau tau brangakmeniu nebrangiai

https://www.ornament...a...mp;val=&k=1

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 22, 21:29)
Moku tris su puse kalbas - liet, rusu, anglu,  trp vok moku.
Skauda tau.
O tokia kaip tu linksma paerzint.
Pazeek kaip linksma tavo nervus skaityt biggrin.gif .
Kiti nariai nereaguoja, tu reaguoji, ubunte, dar  tas idomuc
snd prisidejo... bltt...galvojau su anuo i bombu lauka galima eit...
O anas i kelnes myza, deimantuose susipynes...

jie iš esmės mažiau rašo, durne tu, negi nesupranti? biggrin.gif
o aš ir ateinu čia, kad parašyt, Idomucia manau irgi, nes jis mėgėjas, kaip ir Lutuke
nu va matia kokia tu duračka, niek tu žmonėse nenusimanai, kažkada mane taip gyrei, komplementus rašydavai, po to Idomucia, o jau ir juo, ne tik manim nusivylei. Degraduoji biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 22, 20:25)
Bent i Klaipeda nuvaryk, gal jei graziai paprasysi - leis paziuret

Buvom pries puse metu. Kiekviena ziema vyra lydziu. Salta, niuru. Reikia rengtis.
As saules zmogus. Ten kur karsta man patinka. Galiu per vidurdieni ussidrebt lrie 40 su +. Plius i vandeni kas pusvalandi... Del manes nk daugiau nereik...

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 22, 20:36)

o aš ir ateinu čia, kad parašyt, Idomucia manau irgi, nes jis mėgėjas, kaip ir Lutuke

O ar kazkas paneigs, kad jus trys " tokie kitokie"?😁
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 22, 20:42)

Tiesiog eilės rikiuojasi.

Prie taves irgi nesirykiavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 22, 21:53)
Prie taves irgi nesirykiavo  biggrin.gif

Iš karto po kojom klojosi 😂
Atsakyti