Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 07 22, 20:19)

Tai ner ka rodyt. Sian ismieras nusiunciau, per zoline varysiu matuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 22, 19:49)
aš nė kiek biggrin.gif
tu geriau sakyk kas ten tavo toje pustakieušėje smegeninėje yra, kad tu vis tą patį kartoji ir kartoji? užsikirto plokštelė? biggrin.gif

Matosi, kad mane noretum vrzti rogutemis i miska mane. tai rodo tik tai, kad as tave ziauriai isnervavau biggrin.gif .
Bet tu ant to " kartojimo" uzlipi biggrin.gif .
Fainas jausmas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 22, 20:42)
Hmm o kam tau sexualiai atrodyti nuogai?smile.gif
Papildyta:

Tiesiog eilės rikiuojasi.

Keistas klausimas
Eiles nesirikiuoja ir pvz prie kudu ir susiraukusiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 22, 19:54)
Tai ner ka rodyt. Sian ismieras nusiunciau, per zoline varysiu matuotis biggrin.gif

Tai bus kokia paisyta ar kokia kita idomi( kvarbatkem pvz)?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 22, 20:55)
Keistas klausimas
Eiles nesirikiuoja ir pvz prie kudu ir susiraukusiu  biggrin.gif

Nu jo, ir prie tų nesirikiuoja
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 22, 20:50)
Kiek kartu buvai prie vandenyno, ilankos, jurostai tau ir uztenka tik motorkes su " sustumtais suoliukais ir pripuciamu matracu"...
Galves ezere pilna jachtu. Be suoliuku ir pripuciamu matracu...

As poilsiauju prie Moletu ezeru, o ne prie pizonisku Traku.

Ta valtele jei ka yra C klases, tai yra tinkama juroje priekrantes zonoje iki 30km, o tos tavo jachtos Galves ezere tai manau dauguma yra D klases, tinkamos tik vidaus vandenyse.
Normalios jachtos svartuojasi Klaipedoje, kainos prasideda nuo kokiu 9000 euru tiktai, tikrai ikandama daug kam B klases, jurines.
vandenyne reikia jau A klases... ir ten plaukiot jau ne taip paprasta. Vidurrzemio juroje visi laiko pramogines, Zuoko irgi lyg ten stovi
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 22, 20:54)
Matosi, kad mane noretum vrzti rogutemis i miska mane. tai rodo tik tai, kad as tave ziauriai isnervavau biggrin.gif .
Bet tu ant to " kartojimo" uzlipi biggrin.gif .
Fainas jausmas.  biggrin.gif

tu rimtai girta, žiūrėk kaip rašai, su kiek klaidų, kartoji žodžius tuos pačius vienam sakiny biggrin.gif
nu tai apie ką čia bazarint? aš bent naujo kažką parašiau, rogutes, mišką, o tu? tu vis tą patį ir tą patį
o man malonumas tave sudebilint, nes nuo to tu realiai sudebilėjai. Bet kas, kas tave pažinojo prieš gerus 3 metus forume tą pastebės 4u.gif man malonumas išversti šiukšles ant šiukšlių bobų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 22, 19:52)
tu tada džiaugtumeis ir ateitum kaip žmogus į forumą, nuotaikinga, pozityvi, gražiai benrautum, bet tavęs nė paskutinis girtuoklis nebekabina 4u.gif
Papildyta:

Uch.
Svarbu tave vaika pedofilas alkaska " kabina". Kokie pas tave kompleksai net is vaikystes...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 22, 20:59)
Uch.
Svarbu tave vaika pedofilas alkaska " kabina". Kokie pas tave kompleksai net is vaikystes...

tame ir esmė, kad tu net t pavydi
niekas daugiau to posto nekomentavo, nes natūralu, kad paėmę diedai taip elgiasi. Visi perskaitė ir pamiršo, tik tu viena taip užfiksavai. Panagrinėk psichologiškai ką tai rodo apie tave. Tu vargšė nuosmurga, kurios niekas niekada nepakalbina 4u.gif tave berniukas tik įžeidinėjo, nes tu strošna, o kiek tu dar neparašei, nes gėdyjiesi 4u.gif
Atsakyti
Na zmogus biski per daug gal isgere, pasidare agresyvi ir besikabinejanti. Taip girtos bobos daznai elgiasi.

Issiblaivys ir vel bus OK. Tik jei nebus daugiadieniu...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 22, 20:01)
tame ir esmė, kad tu net t pavydi
niekas daugiau to posto nekomentavo,

Komentavo smile.gif . Tik is savo nervi nk neatsineni, kloune biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 22, 20:02)
Na zmogus biski per daug gal isgere, pasidare agresyvi ir besikabinejanti. Taip girtos bobos daznai elgiasi.

Issiblaivys ir vel bus OK. Tik jei nebus daugiadieniu...

Cia jauciu apie manyyyy? biggrin.gif
Skauda, ne? Burbos metoduku griebtis - reiskias visiskai i kampa suvariau( nu su tais deimantais apsijuokiai ryskiai
Reikejo patylet. Geriau butum rases apie ieerneta😂( kur nk nesuprantu)).
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 22, 21:07)
apsijuokiai ryskiai

o ar cia nejuokinga?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti