QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 22, 13:16)
Vat pas burbancia jos nuomones paklause, ir ka? Nusišauk dabar
Papildyta:
IDOMUČIA greiciausiai nesulaukia jam patinkanciu mamku moteru parasymo i jo až - sveikas.....as jau senai stebiu tave....tavo mintys man artimos, skaitau tave ir man atrodo, kad mes pazistami daug metu....
Papildyta:
IDOMUČIA greiciausiai nesulaukia jam patinkanciu mamku moteru parasymo i jo až - sveikas.....as jau senai stebiu tave....tavo mintys man artimos, skaitau tave ir man atrodo, kad mes pazistami daug metu....
As naudoju sena versija o ten zinutes neveikia. Taigi gal kas ir parase, bet as to nesuzinosiu. Kol kazkada per nauja prisijungsiu...
Kodel mane domintu kazkokios bobu zinutes? Va ka reiskia netiket transeksualumo fenomenu!
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 22, 13:08)
Laboratoriniai brangakmeniai daaaaaaug pigesni uz tikrus, iškastus.
Laboratoriniai deimantai vadinami fianitais ( daug zmoniu yra apgauta kainose, nes paprasciausiai nezino skirtumo). Kiti brangakmeniai auginti - korundai.
Laboratorinis deimantas skiriasi nuo tikrojo, kad jis yra nepriekaištingo švarumo Tikri deimaintai turi 'inclusions' (nešvarumų)
Laboratoriniai deimantai vadinami fianitais ( daug zmoniu yra apgauta kainose, nes paprasciausiai nezino skirtumo). Kiti brangakmeniai auginti - korundai.
Laboratorinis deimantas skiriasi nuo tikrojo, kad jis yra nepriekaištingo švarumo Tikri deimaintai turi 'inclusions' (nešvarumų)
Kazka cia burbanti painioja... Kokie dar laboratoriniai. Dirbtiniai deimantai gaunami naudojant DIDELI dirbtini spaudima, o toki spaudima galima isgauti tik sprogimu, tai ten jiems iki svarumo, kaip man iki Marso. Jie turi tas pacias savybes, bet vizualiai tai neatrodo tobuli apziurejus padidintus.
Naturalus deimantai formuojasi be sprogimu ir yra svaresni nepalyginamai