QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 19, 15:09)
matau, kad neturi elementariu ziniu apie sita liga. Man labai idomu tavo komentarus skaityti, bet tas drasus kalbejimas apie ligas man varo vezi (
).
laba,
Nežinau, kur aš drąsiai kalbu. Nežinau. Tik stebiu savo sergancias drauges ir labai liūdna, taip pat ir aš netobulai maitinuos ir gerai žinau savo negalavimus, ir darsyk galiu pasakyti: labai daug lemia mityba. si savaitgali vel skaiciau apie baisias autoimuno ligas. ir ką? negi manai, kad žmonems pades tik papildai, injekcijos ir antibai iš pasalies? krastutiniu atveju - operacijos?
that is it?
jei esi medike ar dirbi su biotechnologijom, tikiuosi, kaip pirmą dalyką rekomenduosi visiems gerą racioną, kuris maitintu visą mūsu gerąji mikrobiomą, nes nuo 'gut" - seniai visi sutinka - priklauso visa mūsu general health.
Ir nekalbu drąsiai. kaip ir vežio atvjeu, taip turbūt ir endemoteriozes, sakoma: zmogus pasiekia remisija...nera tokio dalyko kaip "pagyti". vat kitiems remisija nuo vežio jau 22 metus tęsiasi.
smagu.
p.s. iš tos moters interviu apie endomet. ligą, ji pati sake, jog jai grižus prie senos mitybos, liga atsinaujino.
o del tavo vegetarizmo, tai žinoma, užuojauta, kad jis tau netiko.
apskritai manau, morale atmetus, kad jau geriau paleo (su trup mesos ir daug daržoviu) nei vegetarizmas, kuris iš esmes "nieko nepasako apie žmogaus mitybą. kiek žmogus vartoja pienišku produktu, kurie surisa pvz geleži? kiek daržoviu, ankstiniu?
mano drauge, vegetare, pescovegetare vartoja ir zuvi, ir juros gerybes, ir lb daug pieno poduktu....taigi... daug aliejaus, gliuteno... todel ir sveria apie šimtą.