Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 20:54)
Is ko tu nusprendei, kad man idomu kazka isgirst is taves? Sedi savo muziejuj kaip eksponatas - tai sedek. Gali kitus eksponatus pakalbint.

Tau neidomu apie deiiiiiiimantus?! Tau gi bile blizga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 07 21, 22:15)
As tamstos gyvenimo neseku, nezinau, kuo rankas suvarineji, kad naturaliu nagu negali tureti. Uzdaviau klausima, galejai normaliai atsakyti, kad juvelyrika juos suvaro.

Tamstai nedaeina, kad mes kalbejom apie juvelyrika, kai ikisai savo trigrasi kur nereikia su savo vitaminais ir aliejais?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 07 21, 22:32)
Matyt skkrtingai suprantam, kas yra naturalus nagai. Man tai yra savi nagai, kuriuos, jei nori, gali lakuoti kokiom nori spalvom, kokiais nori lakais.

Tai kiek tas tavo lakas laiko ant tu tavo naturaliu ragu? Kokio ilgio gali sau leisti juos tureti dirbdama iv darbus ( namu ruosa, tvarkymasis)? Galima pagalvot, savo tu nat ragu nealini su tuo paprastu laku ir nuemeju biggrin.gif .
O jau gelinis lakavimas tau jau lakuojama ne ant nat nago , o plastmases, ne? biggrin.gif
Noejai pasirodyt protinfesne, isejo kaip visada biggrin.gif .

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 21, 23:42)
Tau neidomu apie deiiiiiiimantus?! Tau gi bile blizga  biggrin.gif

Man idomus visi naturalus mineralai. Tiek pusbrangakmeniai, tiek brangakmeniai. Brilikai ne pirmoj vietoj.
Megstamiausias - smaragdas.
Turim ametisto pjauta " uola" tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 22, 01:14)
Tai kiek tas tavo lakas laiko ant tu tavo naturaliu ragu? Kokio ilgio gali sau leisti juos tureti dirbdama iv darbus ( namu ruosa, tvarkymasis)?

Galima pamanyt, kad ilgi kapliai cia kazkoks pasiekimas. Kartais jau ir baisiai atrodo.
Atsakyti
ilgi nagai (akivaizdžiai ilgi) yra kažkoks košmaras.aoskritai, jei pamatau moterį tokiais nagais ir priklijuotom palapinėm (blakstienom), žinau, kad ji ne vilnietė.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 21, 18:46)
O tu?
Papildyta:

Mano nagai siaubas. Jeigu nelakuoju ir vitaminais tepu, tada dar nieko, tik nulakuok, tuoj luzines, skilines, sluoksniuosis. Po ilgalaikio isvis nekalbu, nebutu nuosavi, butu galima "ismest".

vitaminus geri? Kažko iš vidaus trūksta.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 22, 08:17)
ilgi nagai (akivaizdžiai ilgi) yra kažkoks košmaras.aoskritai, jei pamatau moterį tokiais nagais ir priklijuotom palapinėm (blakstienom), žinau, kad ji ne vilnietė.
Papildyta:

vitaminus geri? Kažko iš vidaus trūksta.

Visa gyvenima tokie buvo. Jokie vitaminai reiksmingos itakos nedaro.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 22, 01:14)
Man idomus visi naturalus mineralai. Tiek pusbrangakmeniai, tiek brangakmeniai. Brilikai ne pirmoj vietoj.
Megstamiausias - smaragdas.
Turim ametisto pjauta " uola" tongue.gif .

biggrin.gif
eik tu saliooono savininke, prisirašiusi klienčių, nagų žinove, sodininke daržininke bei gėlininke, mamos auklyte ir dar mineralų ir visų brangakmenių žinove ir dar gyvūnų augintoja biggrin.gif
jei tokia būtum, forume nemirktum ir visų svetimų žinučių mintinai nemokėtum biggrin.gif
Atsakyti
Geriau papasakokit, mergos, kokiu jamamu vyru per savaitgali matėt ir ar jiems blakstienomis klapsejot? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 liepos 2019 - 10:04
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 22, 10:36)
Geriau papasakokit,  mergos,  kokiu jamamu vyru per savaitgali matėt ir ar jiems blakstienomis klaosejot?  biggrin.gif

vieną žavų mačiau prie Maximos, bet su saviškiu ėjau, ablomas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 22, 10:39)

Tipiskas mastymas moters kuri per gyvenima turejo daugiau nei viena vyra
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 22, 10:39)

Nori pasakyti, kad praeidama net nemirktelejai viena akimi? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 liepos 2019 - 10:03
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 22, 09:31)
biggrin.gif
eik tu saliooono savininke, prisirašiusi klienčių, nagų žinove, sodininke daržininke bei gėlininke, mamos auklyte ir dar mineralų ir visų brangakmenių žinove ir dar gyvūnų augintoja biggrin.gif
jei tokia būtum, forume nemirktum ir visų svetimų žinučių mintinai nemokėtum biggrin.gif

Tai nenueik nuo klsusimo - esi verslinyke, darbo vietu ikureja ir darbdave? biggrin.gif

Tavo pomegiai yra elfai, salnai, orai, mano augalai, mineralai. Nesuprantu ko purkstauji? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 22, 10:42)
Tipiskas mastymas moters kuri per gyvenima turejo daugiau nei viena vyra

ak taip, juk kai turi vienintelį, į kitus vyrus nė nepasižiūri, ne ne biggrin.gif
Atsakyti