Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Is tikruju tai negraziai elgiuosi - reikia buti kantriai ir paaiskinti zmogui, o aš kikiki kakaka

Persiprašau. Pasitaisysiu biggrin.gif

Cambala, klausk ka nori apie deimantus ir ju klasifikacijas. Nors su jais as nedirbu, bet domejausi pagal ka jie skirstomi ir i kokias kategorijas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 21, 16:17)
Tu visus taip durnini ar tik forumiečius?

O tu?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 21, 15:49)
Mano nagai silpni.Ir tik ilgalaikio lakavimo dėka juos galiu turėti ilgesnius.Nobelio premiją reikėtų skirti,tam ,kas išrado ilgalaikį.Kaip ir petmanentinį makiažą.Esu antakius pasidariusi,galvoju,kodėl to anksčiau nepadariau.Norėčiau dar srėlytės ant viršutinio voko,bet bijau.Akys be galo jautrios,o jei pradėsii nevalingai ašaroti darbo metu.

Mano nagai siaubas. Jeigu nelakuoju ir vitaminais tepu, tada dar nieko, tik nulakuok, tuoj luzines, skilines, sluoksniuosis. Po ilgalaikio isvis nekalbu, nebutu nuosavi, butu galima "ismest".
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 18:34)
Vargse moteriske  biggrin.gif .
Buuuuu biggrin.gif .

čia tik tu viena vargšė, pastoviai kliedinti, kad kažkas taip ir taip sakė, o realiai tai viskas yra tik tavo sergančios haliucinacijos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 21, 18:46)

realybėje su manimi niekas taip nešneka kaip porą nupušėlių internete biggrin.gif
matomai tik čia renkasi visa "grietinėlė" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 21, 17:37)

Cambala,  klausk ka nori apie deimantus ir ju klasifikacijas.

Is ko tu nusprendei, kad man idomu kazka isgirst is taves? Sedi savo muziejuj kaip eksponatas - tai sedek. Gali kitus eksponatus pakalbint.
Atsakyti

Burbanti, dėkui už švietėjišką veiklą. :4u: Žinoma aš nei velnio nesuprantu, bet pasižiūrėjau susidomėjusi.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 21, 18:51)

realybėje su manimi niekas taip nešneka kaip porą nupušėlių internete biggrin.gif
matomai tik čia renkasi visa "grietinėlė" biggrin.gif

Pati rasei, kad realybej draugu neturi, su visais ediesi. Ir motina tavo persiriejus su visais.
Aha, ir kaip cia taip iseina, kad tokia gerule visi skriaudzia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 21, 15:22)
Joooo,   matosi kad apie juvelyrika, ir su tuo susijusias

As tamstos gyvenimo neseku, nezinau, kuo rankas suvarineji, kad naturaliu nagu negali tureti. Uzdaviau klausima, galejai normaliai atsakyti, kad juvelyrika juos suvaro.
QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 15:31)
Prie ko cia nat nagai? Vienoms patinka french, kitoms raudoni, trecioms margi. Paprastas nagu lakas senai atgyveno

As ne apie nagu laka kalbejau.
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 21, 15:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72471786" data-time="1563711143"><div><p>O kam apskritai reikalingi akriliniai nagai? Ar ne geriau skirti pinigus naturaliems nagams - vitaminams ir pan?</p></div></blockquote><p>Naturalus sveiki nagai ir nagai su manikiuru yra du skirtingi dalykai. As gelinio nedarau, bet jei moteris nori tureti manikiura visa laika, tai cia siaip awesome iseitis.
</p><p>Kas is to, kad turesi sveikus ilgus nagus, jei lakas nusitrins kas antra diena. As jau nekalbu apie tai, kad net sveiki nagai luzta, ypac kai greitai ka nors darai. O siaip ne visi gali tokius tureti.</p><p>As su savo nagais visada galejau zeme arti- kieti kaip nezinia kas. Nesvarbu ka valgiau, kur gyvenau, kiek miegojau. Genetiskai kieti ir tiek. </p>

Gelinis lakas yra lakas, kuris lakuojamas ir ant naturaliu nagu. Ne apie tai kalba.
Beje, mano nagai yra buve ir labai stiprus, ir labai silpni. Stiprinantis nagu lakas labai padejo, kai buvo blogai. Gelinis lakavimas labai pakenke. Dabar mano rankos kojos sutvarkytos, bet nagai nelakuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 21 liepos 2019 - 21:17
QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 20:56)
Pati rasei, kad realybej draugu neturi, su visais ediesi. Ir motina tavo persiriejus su visais.
Aha, ir kaip cia taip iseina, kad tokia gerule visi skriaudzia? bigsmile.gif

nu ir debilė,
ne apie draugus rašiau, o kad su savo darbuotjais per arti į kontaktą eit nereikia biggrin.gif
nu bet tau jau ir maišosi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 07 21, 21:15)

As ne apie nagu laka kalbejau.

Tu kalbejai apie nat stiprius nagus. As ir parasiau, kad yra kas megsta spalvotus nagus, o paprasti lakai senai atgyvene.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 21, 21:21)
nu ir debilė,
ne apie draugus rašiau, o kad su savo darbuotjais per arti į kontaktą eit nereikia biggrin.gif
nu bet tau jau ir maišosi biggrin.gif  4u.gif

Buvo 0lepaluose kalba uzejus, ir aiskiai buvo galima suprast, kidel su tavim nieks nedraugauja - kas nori turet drauga, kuris buuuu arba su elfais sneka.
Apie jokius" savo darbuotojus" neskaiciau. Baig svaigt, kad esi verslinyke, darbdave ir pan. Tau gal ir labai noretusi tokia but, bet is sono lb gerai matosi kad nei versle, nei mokesciuose nei vadovavime nk nenutuoki.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 22:25)
Buvo 0lepaluose kalba uzejus, ir aiskiai buvo galima suprast, kidel su tavim nieks nedraugauja - kas nori turet drauga, kuris buuuu arba su elfais sneka.
Apie jokius"  savo darbuotojus" neskaiciau. Baig svaigt, kad esi verslinyke, darbdave ir pan. Tau gal ir  labai noretusi tokia but, bet is sono lb gerai matosi kad nei versle, nei mokesciuose nei vadovavime nk nenutuoki.

su elfais jau tu šneki, išsiaiškinom, nes aš prisiekiau, kad ne 4u.gif todėl šakutės dabar tau 4u.gif
čia tu nenutuoki, nes net nesigaudai kokiu principu galima šiais laikais įdarbint biggrin.gif žinok būna daugiau būdų nei tik sėdi direktoriukas po kostiumuku ir valdo visą fabrikiuką biggrin.gif
nu bet ką tau išaiškinsi, kai tu psich odinočka iš vienkiemio, nesi net mačiusi grožio salonų iškabų, nmurodyto darbo laiko ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 21, 21:49)
su elfais jau tu šneki, išsiaiškinom, nes aš prisiekiau, kad ne 4u.gif todėl šakutės dabar tau 4u.gif
čia tu nenutuoki, nes net nesigaudai kokiu principu galima šiais laikais įdarbint biggrin.gif žinok būna daugiau būdų nei tik sėdi direktoriukas po kostiumuku ir valdo visą fabrikiuką biggrin.gif
nu bet ką tau išaiškinsi, kai tu psich odinočka iš vienkiemio, nesi net mačiusi grožio salonų iškabų, nmurodyto darbo laiko ir t.t. biggrin.gif

Tai sakai esi verslininke - darbdave/ darbo vietu ikureja? bigsmile.gif

Idomu kiek zmoniu itikinai biggrin.gif .

Nebent skaitai save verslinyke kisdama per az mamkose savo sudpapildzius.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 22:25)
Tu kalbejai apie nat stiprius nagus. As ir parasiau, kad yra kas megsta spalvotus nagus

Matyt skkrtingai suprantam, kas yra naturalus nagai. Man tai yra savi nagai, kuriuos, jei nori, gali lakuoti kokiom nori spalvom, kokiais nori lakais.
Atsakyti