Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 17:09)
Apie ka ? Apie elfus?
Tu jau prisigogulinai, kad i realybe jie pas tave atejo.

tai jei tu matai kas pas mane atėjo, tai gal tu ir esi ta centrinė durnė? biggrin.gif
Atsakyti
Paziyrek, cambala, kad bent koki supratima turetum apie juvelyrika ir savo deimantus. Pati gala paziurek , pamatysi pirstus pi deimantu istatinejimo

https://youtu.be/ByzejHVxmnc

Kokia tu kvailutė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 21, 16:16)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As gi uzmirsau,  kad pas tave smegenine kitaip jau veikia nuo vynčenco  biggrin.gif  Ka as cia dedu šlifavimus gi...gi iki brangakmeniu dejimu abra kadabra buna -  metalas pats issiformuoja  biggrin.gif  biggrin.gif  gi stikliniu akmeneliu dejimas yra pats sunkiausias ir daugiausiai laiko uzimantis darbas  biggrin.gif  biggrin.gif
________

biggrin.gif  dar labiau prajuokinai. Tu greiciausiai jokio zmogaus,  susijusio su bet kokio tipo menu,  nesi akyse maciusi,  ka jau cia kalbeti apie bendravima.

Man pasaku nesek, as maciau kaip kuriami tikrai grazus papuosalai.
O tu derini auksa su pusbrangakmeniais - derink toliau. Man asm tavo papuosalai negrazus. Gal yra kam grazus, va jiem ir prakisinek.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 17:47)
Man pasaku nesek, as maciau kaip kuriami tikrai grazus papuosalai.
O tu derini auksa su pusbrangakmeniais - derink toliau. Man asm tavo papuosalai negrazus. Gal yra kam grazus, va jiem ir prakisinek.

Tu matei FILIGREE metodą, asiliuke biggrin.gif
Ju yra ne vienas ir ne du. Gal tau parodyti keum boo metodą, tada suprasi, kad tokia nebaraška esi kaip reta biggrin.gif

Ar as savo darbus tau rodziau? biggrin.gif biggrin.gif as gi tavo megstamus deimantus rodziau.
Susinervavai, matau biggrin.gif
Nesinervuok, juvelyrikoje nebaraskini nieko, bet uztat nagu paisyme stipri esi. Greiciausiai. Parodyk savo mena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 liepos 2019 - 16:53
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 21, 16:18)
tai jei tu matai kas pas mane atėjo, tai gal tu ir esi ta centrinė durnė? biggrin.gif

Ne, nemaciau. Tik skaiciau kai tu rasei, kad skraidai Visatoj su elfais ir kad tu norejai pas viena elfa, o tave kitas issirinko...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 21, 16:51)
Tu matei FILIGREE metodą,  asiliuke  biggrin.gif
Ju yra ne vienas ir ne du. Gal tau parodyti keum boo metodą,  tada suprasi,  kad tokia nebaraška esi  kaip reta biggrin.gif

Nereikia taip nervuotis, jei man tavo menas nepatinka 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 17:53)

Nereikia taip nervuotis, jei man tavo menas nepatinka 4u.gif .

Tikrai man tavo 'megstu/nemegstu' nerupi. Patikek biggrin.gif Ad tave noriu biskiuka apsviesti juvelyrikoje, nes dabar esi 'eziukas ruke' su savo ziniomis biggrin.gif

Nu aciu uz juoko doze. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 17:53)
Ne, nemaciau. Tik skaiciau kai tu rasei, kad skraidai Visatoj su elfais ir kad tu norejai pas viena elfa, o tave kitas issirinko...

įdėk citatą, durne, kur taip rašiau
čia tu dabar skraidai su elfais, bet su tais blogaisiais, kurie protą atiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 21, 16:55)
Tikrai man tavo 'megstu/nemegstu'  nerupi. Patikek  biggrin.gif  Ad tave noriu biskiuka apsviesti juvelyrikoje,  nes dabar esi 'eziukas ruke'  su savo ziniomis  biggrin.gif
Nu aciu uz juoko doze.  biggrin.gif

Aciu, manes tavo stilius nedomina. Gali nevargt " besviesdama".
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 21, 17:02)
įdėk citatą, durne, kur taip rašiau
čia tu dabar skraidai su elfais, bet su tais blogaisiais, kurie protą atiam biggrin.gif

Tai prisiek savo ciuciaus sveikata, kad nerasei, jog norejai pas viena is savo elfu dievu, o tave issirinko kitas - karo.
Va kas buna, kai isijauti i ezoterika... 4u.gif .
Atsakyti
Gelinis atostogų metu yra nuostabi išeitis
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 18:23)
Papildyta:

Tai prisiek savo ciuciaus sveikata, kad nerasei, jog norejai pas viena is savo elfu dievu, o tave issirinko kitas - karo.
Va kas buna, kai isijauti i ezoterika... 4u.gif .

Prisiekiu, nes jokių Elfų Dievų nepažįstu, tik įprastus Dievus.
O dabar tu esi durnė ir aš prisiekiu, kad tau geruoju nesibaigs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 18:23)

biggrin.gif biggrin.gif as gi sakau - as nedirbu su deimantais. Jie manes nežavi. Idejau tavo deimantus, kad pamatytum kokios dedancio juvelyro rankos buna. Nes gi tu galvpji, kad geriau zinai uz mane biggrin.gif
Nejuokink tu barankų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 21, 17:30)
Prisiekiu, nes jokių Elfų Dievų nepažįstu, tik įprastus Dievus.
O dabar tu esi durnė ir aš prisiekiu, kad tau geruoju nesibaigs 4u.gif

Vargse moteriske biggrin.gif .
Buuuuu biggrin.gif .
Atsakyti