Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

------
Burba, tu jau ne pirma karta dedi savo " juvelyro" rankas. Jos baisios. Tols jausmas kad po darza be pirstiniu rausies.
Buvau Tailande uksto pardej, su visom ekskursijom kur jie gamina tuos gaminius - sedi daug tu meistru, raito ta auksa, delioja brangakmenius. Rankos pas juos svarios.
Dar pas savo juvelyra kaip nueinu - irgi nk panasaus i tavo nudegulius.
Kodel taip yra?

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 21, 14:45)

tai kas čia beprotė?

N kartu sakiau - tu.
Nes girdi ir matai nesamus dalykus.
Registruokis pas psichiatra.
Atsakyti

Mano nagai silpni.Ir tik ilgalaikio lakavimo dėka juos galiu turėti ilgesnius.Nobelio premiją reikėtų skirti,tam ,kas išrado ilgalaikį.Kaip ir petmanentinį makiažą.Esu antakius pasidariusi,galvoju,kodėl to anksčiau nepadariau.Norėčiau dar srėlytės ant viršutinio voko,bet bijau.Akys be galo jautrios,o jei pradėsii nevalingai ašaroti darbo metu.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 21, 14:38)

As tam ir rodziau (o sako 'burbanti,  as neskaitau jusu temos'  biggrin.gif ),  ksd nepatiko kaip padarė.

Meluoji. Sakiai - va kokie mandri mano nagai.

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 21, 14:49)
<p>.Norėčiau dar srėlytės ant viršutinio voko,bet bijau.Akys be galo jautrios,o jei pradėsii nevalingai ašaroti darbo metu.</p>

As irgi noriu. Bet bijau melyniu po proceduros.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 15:47)
------
Burba, tu jau ne pirma karta dedi savo " juvelyro" rankas. Jos baisios. Tols jausmas kad po darza be pirstiniu rausies.
Buvau Tailande uksto pardej, su visom ekskursijom kur jie gamina tuos gaminius - sedi daug tu meistru, raito ta auksa, delioja brangakmenius. Rankos pas juos svarios.
Dar pas savo juvelyra kaip nueinu - irgi nk panasaus i tavo nudegulius.
Kodel taip yra?

Papildyta:

N kartu sakiau - tu.

Sakai raito? biggrin.gif
Be abejo, vielos raitymas yra stage 1...2....3....4....15 biggrin.gif
Zinovės tai juodos. Jos MAN aiskina kokios rankos pas juvelyrus buna biggrin.gif biggrin.gif

Niesmiešy tį liudej, balerina
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 15:52)
Meluoji. Sakiai - va kokie mandri mano nagai.

Tu gluša per visa pilva biggrin.gif biggrin.gif

Eik paskaityk is naujo kur parašyta 'ne, ne mano tai'

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 liepos 2019 - 15:11
QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 15:47)
N kartu sakiau - tu.

analfabete, dar ne vėlu užsirašyt į normalią mokyklą, būna gi suaugusiems, priima atsilikėlius. Supažindins gal ten tave su mitologija?
Tu visus taip durnini ar tik forumiečius? O kai pamatai pvz. pavadinimą "Elfų namai"? Ką darai? Kvieti greitąją savininkams? biggrin.gif
Debiliukė wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 21, 15:12)
Sakai raito?  biggrin.gif
Be abejo,  vielos raitymas yra stage 1...2....3....4....15  biggrin.gif
Zinovės tai juodos. Jos MAN aiskina kokios rankos pas juvelyrus buna  biggrin.gif  biggrin.gif

Niesmiešy tį liudej,  balerina
Papildyta:

Tu gluša per visa pilva  biggrin.gif  biggrin.gif

Eik paskaityk is naujo kur parašyta 'ne,  ne mano tai'

biggrin.gif  biggrin.gif

As nezinau kaip tiksliai vadinasi tam tikri veiksmai pas juvelyrus. As rasau tai ka matau, o ne ka tu meluoji.

Neberandu, buvo kazkur pagal tavo sex ozabocietuma vienas pvz su varpom ir kiausiniais, bet gali darytis ir tokius
https://www.google.c...%...rce=sh/x/im
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 21, 15:17)

Tu visus taip durnini ar tik forumiečius?

Jei zmogus mato nesamus dalykus ir girdi nesamys garsus - reikua jam pasiulyti psichiatro pagalba. Nors dazniausiai tokie kaip tu neigia serga.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 16:41)
As nezinau kaip tiksliai vadinasi tam tikri veiksmai pas juvelyrus. As rasau tai ka matau, o ne ka tu meluoji.

Neberandu, buvo kazkur pagal tavo sex ozabocietuma vienas pvz su varpom ir kiausiniais, bet gali darytis ir tokius
https://www.google.c...%...rce=sh/x/im
Papildyta:

Jei zmogus mato nesamus dalykus ir girdi nesamys garsus - reikua jam pasiulyti psichiatro pagalba. Nors dazniausiai tokie kaip tu neigia serga.

Tu savo meną parodyk, jei is tikruju kazka darai, o ne cia mamkose pasakas seki, kad kazka dirbi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 liepos 2019 - 15:44
Rodau visiskai nesuprantanciom kas yra silver/goldsmiting, kad nebutu tokiu klausimu kaip - o kodel tokios rankos?

https://youtu.be/t5IdujVXol8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 liepos 2019 - 16:02
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 21, 16:00)
Rodau visiskai nesuprantanciom kas yra   silver/goldsmiting,   kad nebutu tokiu  klausimu  kaip -    o kodel tokios rankos?

https://youtu.be/t5IdujVXol8

Tai papuosalo pradzia, brangakmeniu dejimas irgi atliekamas tokiom purvinom rankom?
Ka cia delioji slifavimus? As kai burokus tarkuoju, rankos irgi buna raudonos.
Tai kaip su tais akrilo nagais tuos papuosalus kuri? Juk akrilo nagai ilgam - kokiom 3 - 4 savaitem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 21 liepos 2019 - 16:08
QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 16:41)

tu bent pagooglink apie juos, kiek gi jau glaima šitaip apsijuokinėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 21, 16:08)
tu bent pagooglink apie juos, kiek gi jau glaima šitaip apsijuokinėti biggrin.gif

Apie ka ? Apie elfus?
Tu jau prisigogulinai, kad i realybe jie pas tave atejo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 17:06)
Tai papuosalo pradzia, brangakmeniu dejimas irgi atliekamas tokiom purvinom rankom?
Ka cia delioji slifavimus? As kai burokus tarkuoju, rankos irgi buna raudonos.

_______

Tai kaip su tais akrilo nagais tuos papuosalus kuri? Juk akrilo nagai ilgam - kokiom 3 - 4 savaitem.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

As gi uzmirsau, kad pas tave smegenine kitaip jau veikia nuo vynčenco biggrin.gif Ka as cia dedu šlifavimus gi...gi iki brangakmeniu dejimu abra kadabra buna - metalas pats issiformuoja biggrin.gif biggrin.gif gi stikliniu akmeneliu dejimas yra pats sunkiausias ir daugiausiai laiko uzimantis darbas biggrin.gif biggrin.gif

________

biggrin.gif dar labiau prajuokinai. Tu greiciausiai jokio zmogaus, susijusio su bet kokio tipo menu, nesi akyse maciusi, ka jau cia kalbeti apie bendravima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 liepos 2019 - 16:19