QUOTE(cambala @ 2019 07 21, 13:25)
Matai, vakar tau visuskai pofik buvo ubuntes vaikai. Tiesiog tavo tikslas buvo sukelt eilini sarsala.
Leisk tau priminti kaip saipeisi is Moontes sunaus ireminto pirmo uzdirbto pinigo ar kaip tu dergeisi is svetimu vaiku savo temoj... Tai kad nereik lia lia. Tu kazko baisiai pavydi Montekristai. Tas labai matosi.
Pas kiniecius nagus darosi...Boze boze. Ant normaliu meistriu vyras neduoda?
Jau rasiau - ideju yra pinterest. Nemoki atsisiust programeles?
Papildyta:
Nea, tau labai skauda, kad tave pamyniau
. Te
.
Tu ir vel uzmirsti, kad pirma niekada nesisaipysiu, jei personazas neuzsimirš su kuo kalba
O ir tu perkreipei viska. Tau svarbu, kad tavo teisybe butu, nors ji ir susigalvota. Tikiesi, kad niekas senu diskusiju jau neatsimins ir galesi postus isvartyti kaip nori?
Tu labai nuspejama
Tau tiek norisi demesio, tiek tu nori kad visi kalbetu apie tave ir tema suktusi apie tavo persona
Man tie tavo 'ar tu prisimeni ka sakei pries 20 metu' neveikia. Nesistenk net.
Jo, pas kiniecius darausi, man nereikia rodyti, kad turiu pinigu. Man nereikia, kad visi matytu, jog pas brangia nagu dejike einu
Tik zmonems, kurie niekad neturejo pinigu ir biskiuka ju pasidare, reikia rodytis visiems, kad i brangias vietas eina, brangius rubus perka ir t.t.
Rodyk is naujo, as gi ne tu - neseku ka kas raso ar ideda.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 21, 13:05)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72471735" data-time="1563701478"><div><p>Svarbiausia tarpkoji suspausk, kad svetimi vyrai nieko nematytu ir bus tada ledas
</p></div></blockquote><p>Mano taip kaip ir kitų skelta,nieko naujo nepamatys.</p><p>O be to mano sodyba nuošalyje,kad ir norėčiau parodyti,vis tiek nebūtų kam.</p>
Ko taip toli nusibaladojai i miskus? Galvoji medkirtį sutiksi?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 21, 13:30)
Nzn, man tie akriliniai nagai baisu kaip ir priaugintos blakstienos
Man tai sintetiniai papai, kaip tu turi isidejus, baisiau negu baisu.