QUOTE(given444 @ 2019 07 19, 16:40)
Lutuke, bet kai moteris šitaip mušasi - tai smurtas. ko ten vyrui stoveti (ir kaifuoti)? aš nueiciau tiesiog nuo tokios.
nezinau ko, nepaklausiau, mane sokiravo pats faktas, kad vyras ir neapgyne savo merginos, nu jauni ten visi buvo 19mciai , bet vis tiek...... o jiem cia normalu. Man nesuvokiama, kai vyras pvz nepadeda tasiu panesti, neuzstoja gatveje ir t.t. bet ta lygybe va i tai ir veda, visi lygus....
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 19, 17:18)
Tai gal nueik pas ginekologa ir paklausk. Pas kelis, geriausiai.
nieko jos nezinos, beviltiska klausti
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 19, 17:54)
Vienu vardu rasineji is savo mobiliako, kitu - is laidinio interneto, treciu is kito mobiliako...
nu jau daug reiktu tada pastangu ideti
vis tiek IP butu kazkurios salies bent jau
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 19, 16:13)
Nori. Taigi bande. Rase "Jus" visiems, kai naujai prisiregistravo. Galvojo, isspres problema.
nustok tu apie mane svaigti nesamones
tokia jauna o i buri pletkininkiu rasaisi
As ir dabar jus rasyciau, man taip priimtiniau su nepazystamaisiasi bendrauti ir i kai kurias taip kreipiuosi, bet kai kurios pacios praset kreiptis tu, ypac cambala kakzodel nemegsta jus kreipinio.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 19, 17:09)
as jau ne karta bandziau issaiskinti naturopatems-entuziastems, teigiancioms, kad kazkuri vaisinga moteris issigyde). Iki menopauzes nesakysiu, kad "issigydziau", net jei nebus simptomu, ir echoskopija su magnetiniu rezonansu paemus nerodys zidiniu.
Operacija E negydo, tik aptvarko pasekmes. Ligos kontrolei naudoju geriausia priemone, tinkama mano amziui. Ir savimi rupinuosi, bet cia savaime, kad ir niekui nesirgciau.
tradiciniai medicinai yra daug ligu neisgydomu. O kai zmogus pagyja tai pradeda, ia gal ne tokia buvo diagnoze nustatyta ar dar kazkas ar is vis tyli ir nekomentuoja tokiu atveju