QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 19, 00:37)
Na baisiai idomu dalyka perskaiciau fb. Moteris teigia esanti zaliavalge 35 metus, taciua turi menstruacijas tik karta du i metus, teigia esanti sveikutele (tyrimai rodo). Turi du vaikus.
Man kazkaio neisnesa protas sitos situacijos. Juk menstruacijos tera neisnaudota terpe busimam kudikiui, o ne kazkokia pavojinga atlieka, kurios sveikai gyvenant nebelieka.
Given, ka pakomentuosi?
viskas cia normalu, mensturacijos nelabai ka turi bendra su vaisingumu, tai organizmo apsivalymas, kai zmogus gyvena nesveika gyvenimo buda. Vaisingumas yra kiausiniolio susiformavimas, kas nebutinai vyksta kiekvieno ciklo metu, as jum ta jau seniau pasakojau,netikejot
Tik menesines tiek iprastos musu nesveikam pasaulyje, kad atrodo jau ir kaip normalu. Paziurekit i gyvunus ar jie kraujuoja taip kaip zmones?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 19, 13:13)
baisu, kur link pasaulis nuėjo
tikrai taip feministinis judejimas su visom naujjausiom srovem padarys taip, kad zmones is vis bijos bendrauti gyvai, zinoma gerai, kad neiskabneja ir per siknas tikrau jau niekas nepliauksina, bet tai jau i kita puse irgi jau negerai, kai bijai jau ir savo seselio.
pvz viena poliicninka apkaltino moteir spirekabiavimu, ji nusalino nuo darbo kl vyko tyrimas, teismai ir tai truko kelis metus...paskui jiisteisino, o kiek zmogui nervu sugadinta.. cia net apsauginiai pvz klube moteri gali lietsi tik 2 vietose ir tai tik rankos.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 19, 13:16)
Kokiam vienkiemy tu ten gyveni?
Nesisvaisto, nes neturi spindinciu akiu. Vyrams tavo liemens centimetrai ne tiek svarbu, , kiek sparkles in your eyes
tu bent buvusi Airijoje? nezinau kaip ten kur tu gyveni, bet Airijoje vyrai moteru aplamai privengia. Mane kviete karta i pasimatyma, dar jauna ir grazi buvau, pasakiau ne, tai zmogus koki 10 k atsiprasinejo
Net girti nesikabineja prie moteru kazkaip ikyriai, garziia buna pasako kazka ar pasoka salia.
Akis gi turiu ir ausis matau kas aplink dedasi, kas nori bylinetis paskui ar darba prarasti del kazkokiu komplimentu? man airis sake, kad bijo net duris atidaryti moterim, nes sako, paskui apsauks, kad as cia jas izeidziu, kad tipo jos pacios igalios duris atsidaryti
viena aire pasakojo, bendradarbe, kaip mate kaip gardieti moteris muse ir jis nieko jai nedare, paskui viena pazystama sumuse jos berno ex ir jis ir stovejo ir nieko nedare, nes kai moterys musasi, joms dizn, jei jis isikis gali likti nuteistas. vienu zodziu nesnekek, jei nezinai.