Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 07 19, 13:13)
baisu, kur link pasaulis nuėjo

Neklausyk jos. As pati uzsienyje jau 16 metu gyvenu. Tai lietuviai vyrai skupus komplimentams. Kitu saliu vyrai daugiau atviresni, pas juos poziuris i moteris visai kitoks
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 19, 13:19)
cia tavo fantazijos, istorija net nepanasi buvo aprasyta, bet matomai visi suprnata pagal savo iskrypimo laipsni... unsure.gif

Ji uz save pati pastoves. Tokios uztarejos kaip tu vargu kam reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 liepos 2019 - 12:21
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 19, 12:03)
joa, artesnė menopauzė prasidėjo man dar 30 nesulaukus biggrin.gif
net tau smegenų menopauzė tik nuo 40+ prasidėjo 4u.gif

As nerasiau, kad tau prasidejo menopauze. Nereik tik taip nervuotis 4u.gif .
Tiesiog tu nesupranti nieko apie ka aiskina mokslas. Kui daugiau tau meteliu - tuo mazesnes tavo mm. Ir pastot tau sunkiau.
Nes pagal tavo ligika tai pas kokias induses veganes isvis mm arba nebutu arba truktu 2 d maximum.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 17, 17:41)
Papai yra riebalai, pieno liaukos, jų neišsportuosi,  kaip ir odos elastingimo. Kažkiek aišku padeda, bet ne stebuklai tikrai.

aplink krutine yra raumenys, kuriuos galima treniruoti, kad palaikytu krutine geriau, todel ir be liemenuko daugiau buti sveikiau, tie raumenys stipresni buna, krutine ne taip nukara su laiku.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 17, 18:25)
Baik tu cia pasakas sekti,  išsigimėle.
Gerai kad priminei,  jog ismetwi pas svetimus zmones i bbž koki kaima. Net savaitgaliais nenuvaziuodavot jo aplankyti. Issigimeliu šeimynėlė -  kiek tu tiek tavo nevykėlis diedas.

man taip keistai atrodo tokie puolimai del gyvuno is zmogaus, kuris valgo gyvunus , idomu kaip jus galvoje susideliojat viska? suniukai geris, juos reikia myleti, saugoti, leisti tuksncius ju gydymui, o va kiaulytes, karvytes labai gerai sueina ir zalojamos, kankinamos, pjaunamos i kepsniukus? unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 17, 20:24)

As jau kuris laikas pagalvoju,  kad kai praeis noras kurti papuošalus,  as noreciau kovoti uz g6vunu teises.
Tokiu kaip Montekrista ir dar baisesniu augintiniu savininku -  pilna. Noreciau pradeti kampanija pries monstrus,  kad savininkai butu teisiami uz augintiniu kankinimus ir atsisakymus bei ismetimus.

gera pradzia butu nustoti valgyti mesa mirksiukas.gif kampaniju pilna gali prisijungti yra peticija pries auginima gyvunu naruose , ziauriomis salygomis .

https://www.ciwf.org...d-the-cage-age/
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 19, 13:22)
As nerasiau, kad tau prasidejo menopauze. Nereik tik taip nervuotis 4u.gif .
Tiesiog tu nesupranti nieko apie ka aiskina mokslas. Kui daugiau tau meteliu - tuo mazesnes tavo mm. Ir pastot tau sunkiau.
Nes pagal tavo ligika tai pas kokias induses veganes isvis mm arba nebutu arba truktu 2 d maximum.

aš apie jokią logiką mėnesinėse nerašiau, rašiau tik apie reguliarias
taigi savo nelogikas susikišk sau iš kur jos eina smile.gif
Atsakyti
Kaip suprasti, Burbant aš nūdna, kad man tavo sąnariai rūpi?
na gerai, visai nerūpi.

Iš_Šviesos, tai ką skaitei, tikras briedas. mano drauge vegetare tapo, 40kg dasidejo, o raitosi skausmuose menesiniu metu, geria noša, nepaeda, ir tiek.
pienas kai tik viską blogina.
net vežiu augliu metu pieno atsisakoma.
jau nekalbant apie endometrioze.
zaliavagles moterys, rašo, išvien pagijusios nuo E.

veganai nežinau kaip gali sirgti endomietrioze. na gali, jei vartoja tik augalinius pienus ir makaronus ir augalinius surius.

Lutuke, jeigu jauciuos blogai, tai ir pasakau tam individui.

QUOTE(cambala @ 2019 07 19, 10:56)
Kalba apie tai, kad veganai yra fanatai.

kodel fanatai? baik tu, pasaulio nemacius.
jei ir GERIA, (daugiau nei tu) ir rūko, ir dulkinas. ir valgo sokoladus, miltus, pasta, ryzius, cipsus, bandeles su kopustais, su grybais, su bet kuo. ir tortus, ir kitą vegan fast foodą.
ir picas slamscia.
veganizmas ir sveika, pilna skaidulu turinti augaline mityba -diet ne is tolo nesusije.

yra veganu, kuriems gaila GYVUNU - isidek i galvą 4u.gif - o sveikata jiems dzin. jie gal nori numirt greiciau. uždrausi?
bile kad kito gyvio nenuskriaus. pagarba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 19 liepos 2019 - 12:44
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 19, 12:39)
aš apie jokią logiką mėnesinėse nerašiau, rašiau tik apie reguliarias
taigi savo nelogikas susikišk sau iš kur jos eina smile.gif

Rasei, kad kai nustojai valgyt normalu, visaverti maista, tavo mm sumazejo.
Ta pati snd raso ir kita fanate.
Viskas cia labai paprasta - ne zolese jusu" stebuklas", o metuose, "jaunikle" 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 19, 13:45)
Rasei, kad kai nustojai valgyt normalu, visaverti maista, tavo mm sumazejo.
Ta pati snd raso ir kita fanate.
Viskas cia labai paprasta - ne zolese jusu" stebuklas", o metuose, "jaunikle"  4u.gif .

sakau ,kad tu iš pagalbinės 4u.gif matematikos (logikos) nemokė, ne? biggrin.gif jei buvo gausios nuo to, nes užsilaikydavo, o po to tapo reguliarios, tai normalu, kad tada trumpesnės
te, kvaile biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

na gerai, visai nerūpi.

Iš_Šviesos, tai ką skaitei, tikras briedas. mano drauge vegetare tapo, 40kg dasidejo, o raitosi skausmuose menesiniu metu, geria noša, nepaeda, ir tiek.
pienas kai tik viską blogina.
net vežiu augliu metu pieno atsisakoma.
jau nekalbant apie endometrioze.
zaliavagles moterys, rašo, išvien pagijusios nuo E.

veganai nežinau kaip gali sirgti endomietrioze. na gali, jei vartoja tik augalinius pienus ir makaronus ir augalinius surius.

As sita tema lb daug domejausi. Tyrimai rodo priesingai, nei tu cia sakai.

Apie endometriozes "isgyjima" galima kalbeti tik kai zinoma, kaip ji diagnozuojama. Operacija tik. Tai vienintelis budas nustatyti tiksliai diagnozei, o simptomu nebuvimas nerodo, kad nesergi. Man jie pasirode tik kai buvo paskutine stadija. Taigi, ar tos tavo zaliavalges serga, ar ne, jos pacios nezino. :) Liga gali tvoti staigiai, kaip man buvo. 

O siaip tu labai drasiai sneki apie ligas, maisto sarysi ir kas tipo serga, kas ne, kas ir kaip pasveiko. Gydytojai 10 m prasimoke ir dar tas ligas kasdien matantys taip informacijos nedalina. :)

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 19, 12:44)

kodel fanatai?

yra veganu, kuriems gaila GYVUNU - isidek i galvą  4u.gif  - o sveikata jiems dzin.

Todel, kad jiems atrodo jog jie " nusvyyyte".
As tau buvau ikelus nuoroda is toronto, kur durneliai prie restorano susirinko piketuit. Na restorano savininkas tada mesa pradejo pjaustyt ju akivaizdoje. Nabagai tiek lauke policijos, jai atvykus tiek dziugavo, kad pagaliau "nubaus niekadeja", o tie pasiziurejo kas isties vyksta ir jokio kriminalo neizvelfe nusijuoke isvaziavo🤣.
Dar buvo rasytas kazkur uzsieni atvejas, kad veganas nusove mesos pardaveja.

Nu teip, yra - va pvz monteverde save tapatina su gyvunu, skaito ji sau artimu, bet dziugauja is mirciu, netekciu, tokiu bedu kaip onkoligoniukai... Cia jau reiktu susimastyti apie savo psichine sveikata.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 19, 12:47)
sakau ,kad tu iš pagalbinės 4u.gif matematikos (logikos) nemokė, ne? biggrin.gif jei buvo gausios nuo to, nes užsilaikydavo, o po to tapo reguliarios, tai normalu, kad tada trumpesnės
te, kvaile biggrin.gif  4u.gif

Vartykis kaip nori 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 18, 18:46)
Juokauji, savaitė čia pas neturinčias darbo daug. O taip gerokai daugiau. Va pvz mano ex'kirpeja dabar rašo gruodžio mėnesiui! Ji labai gera, specializuojasi tam tikroj srity. Tai čia laukti nesveikai tiek, nes gi negali apsikaltūnavus vaikščiot pusę metų  biggrin.gif

cia kazkas nenormalaus, reiktu tada jai kainas kelti, nes siaip pas gera kirpeja, kas normaliai organizuojasi darba, tai koks savaite, dviem i prieki turi buti uzrasyta, ne daugiau.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 19, 13:44)
na gerai, visai nerūpi.

Tai aisku kad tau nerupi mano sanariai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 liepos 2019 - 13:02
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 18, 21:05)
Kitas variantas... jaunysteje nusivylusi vyrais kuriems "tik vieno reikia"

traumuota vaikyste greiciausiai, kaip ir pats. unsure.gif
Atsakyti