QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 17, 07:41)
kur žieminiai geox už 50 eurų? Radai per išpardavimą? pas mus brangu, gerų batų, o jei dar žieminiai, nu be 150 niekaip
nelabai suprantu, teisybės dėlei, kaip tu gali, turėdama viršsvorio (ką pati sakei), dėvėti M dydį? Aš jo neturiu, sportuoju, dėviu S, M. Tai kažkaip...
Papildyta:
aa, Lietuvoj, žinok, medvilninės timpos-prasto skonio ženklas. Tikiu, kad patogu, turiu tokias namie, gerai su jom atrodau ir trumpa maikute, bet net šuns nevedu taip. Šiaip kai pagalvoji, vidiniai nusistatymai ir tiek.
nu labai jus idomiai skaitot tekstus, kur kada as sakiau, kad turiu virsvorio?
ne, neturiu as nei gramo virsvorio ir man kai kurie rubai is S tinka, nuo firmos priklauso, vakar matavausi tympas S dydzio Pennies parduotuveje ir tiko, nes ju dydziai siek tiek laisvesni daznai buna
Sakiau Airijoje galima pigiau daug ka nusipirkti Lt kainos ispustos labai,ir siaip be ispradavimu bun apigiau, bet as pirkau tkmax'e ,pas mus tokios parduotuves, kur atveza geru kokybisku dalyku ir parduoda pigiau, ten lyg likuciai is tu geruju parduotuviu ar kazkaip, labai nesigilinau, bet buna tikrai labai geru rubu, batu siaip iv kitu prekiu, uz daug mazesne kaina.
Lietuvoje viskas antraip nei visur, visur tai normalu, pas mus i darba net menedzeres ir aukstas pareigas uzimanacios moterys ateina, o lietuvems vis bele mandriau
Prisimenu ta jausma Lietuvoje, kad net bijai i gatve iseiti paprastai apsirengusi , labai moteris daug is saves reikalauja Lietuvoje, kaip ten vienas uzsienietis sake, kad kokia pas jus svente mietse, kad visi taip asipuose. Aisku grazu pasipuosti, bet kartais jau perlenkiama lazda daznai, man svarbiausia jaustis patogiai, o ne ka kiti ten masto.