QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 18, 21:05)
Kitas variantas... jaunysteje nusivylusi vyrais kuriems "tik vieno reikia"
aga, taip
Koks tu visgi naivus
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 18, 21:36)
Ooio...
išlaikytinė pasirodo. Tik teis klientes per diena turejai.
Islaikys jis, islaikys...vwl vyneliu girdys. Jus abu kartu geriat susede vakarais?
Įdomu, kai tai sako visą gyvenimą nedirbusi, vyro išlaikyta moteris.Berods, dirbti pradėjusi...valytoja?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 18, 22:33)
Merginos, gal pažįstate kokią vargingą šeimą su vaikučiais, kuriems galėčiau atiduoti krūvą žaislų? Nebenoriu atidavinėti tiems "paramos centrams", jau užtektinai prisiskaičiau, neaišku, kur nueina... Geriau tiesiai į rankas kam reikia.
palauk kol bus prieš Kalėdas Vaikų svajonės. Aš vieną buvau vaiką pasirinkusi, siunčiau dovaną, o vėliau mes su kolegėm tai šeimai visus mwetus kažką vis nuveždavom, tai rugsėjo 1 mokyklai, tai Velykoms ir pan. Labai normali moteris su 4 vaikais, vyras nusižudęs, tvarkinga, varginga šeima ...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 19, 00:37)
Na baisiai idomu dalyka perskaiciau fb. Moteris teigia esanti zaliavalge 35 metus, taciua turi menstruacijas tik karta du i metus, teigia esanti sveikutele (tyrimai rodo). Turi du vaikus.
Man kazkaio neisnesa protas sitos situacijos. Juk menstruacijos tera neisnaudota terpe busimam kudikiui, o ne kazkokia pavojinga atlieka, kurios sveikai gyvenant nebelieka.
Given, ka pakomentuosi?
Sveika moteris menstruacijas turi kas mėnesį.
Mačiau veganų grupėj duračką Olia olia klausė, ką daryyyt, susipažino su vyru, o jis, pasirodo, o siaube, mėsos pramonę atstovauja
Fui fui