Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Kai tik atejau i darba, man siule orie ezero varyt lotuliukas.gifnors jau turejo ikgamete pana, kuria dabar vedes. Ir dabsr as jo viena is nemegstamiaudiu kolegiu, speju biggrin.gif

Oj, tokie mano megstamiausi. As bais jauna budama pakeiciau kelis unikus, darbo vietas, tai kiekvienoje bent po viena toki budavo. Man idomiausia, kad jie etatiniai, seilejasi prie visu daug metu, taigi vadovai tikrai turejo gandus girdeti. Ir nieko nedaro. Prie jaunu merginu, kai kabinejasi, jas labai veikia hierarchija. Tos nesupranta kaip reaguoti, nes kabinejasi vyresnis, labiau patyres, ilgai dirbes, varda turintis asmuo. Gali eiti skustis, bet zinai, kad turesi su juo dirbti po to.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 17, 15:01)
O tu darai kazkokius pratimus krutines raumenims ar ne?

nuolat darau. push - up'ai - my favourites.
taip, žinau - staigiai priaugti ar numesti -
esme: pas kurias odoje yra kalogeno, tos niekad nesutrūks man matomai - didelis E trūkumas.

tai kiek, Burbanti, sveri? 75? 81?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 liepos 2019 - 16:14
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 17, 16:07)
pasididžiavimas gal galėtų būti, jei taip imčiau ir ateičiau į forumą, parašyčiau: Labas rytas, mane vaiką, laižančią ledus, nužiūrinėja wub.gif
Tada gal ir galėtumei klijuoti pasididžiavimus, o dabar kalba buvo visiškai iš konteksto ir šis faktas tik kaip pavyzdys į temą pateiktas kad ko tik nebūna gyvenime.
Na bet ar tau kvailai tą suprast? Nu prisipažink, vistiek gi neraui ką čia dabar parašiau? 4u.gif  biggrin.gif

Tu taip ir rasei, tik be labas rytas. Rasei" va, as vaikystej gaudavau komplimentu, viena kart mane, vaika, laizancia bac, diedas nuziurinejo".
Pasirodo chronelis pedofilas... O tau komplimentas bigsmile.gif .
Atsakyti

nuolat darau. push - up'ai - my favourites.
taip, žinau - staigiai prigautiar numesti -
esme: pas kurias odoje yra kalogeno, tos niekad nesutrūks man matomai - didelis E trūkumas.

O be push-up kokius dar krutinei darai?

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 17, 16:59)
O jei zmona taptu tokia?

Zmona ar as...

Yra eutanazija...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 17, 15:13)
<p></p><blockquote  O be push-up kokius dar krutinei darai?

dar stovedama su 2kg hanteliais iv. tricepsams ir pan, tai jauciasi , kaip krutine tempiasi...ir dar kai atsispaudimus darau, special su rankomis kai ką darau su hanteliais.
užtat ir nenukaro per sitiek dydžiu nuo E sumažejus ant C.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 17, 15:15)

Yra eutanazija...

smoke.gif nu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 liepos 2019 - 16:23
QUOTE(cambala @ 2019 07 17, 17:11)
Tu taip ir rasei, tik be labas rytas. Rasei" va, as vaikystej gaudavau komplimentu, viena kart mane, vaika, laizancia  bac, diedas nuziurinejo".
Pasirodo chronelis pedofilas... O tau komplimentas bigsmile.gif .

įdėk visą tą diskusiją ir kartu mano postą kaip įrodymą, o jei negali įdėkt, tai čiaupk savo chronios srėbtuvę
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 17, 16:38)
Kur tu matai puolima?

Mano drauge turi sena suni Lietuvoje ir as gerai zinau kiek ji palieka pinigu (o jos suo tik senas,  bet ne toks ligonis,  kaip tavo buvo). Tavo tie 400+ yra tfu -  niekas.Gydymo pradzia,  bet ne pilnas gydymas.

Kartais gydymas nebepadeda. Negirdėjau, kad LT veterinarai tūkstančius kainuotų. Bet tu sakai tu žinai:)
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 17, 16:49)
Rase, kad isveze i kaima. Po neilgo laiko jis mire. Lygtai motyvavo vaikais  ar vietos trukumu, nepamenu.

Neturiu kaimo gi net smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 17, 16:54)
Nu ir? Ar nors kiek panasu i burbos nusisnekejimus, kad ismete suni, jog isigyt madinga kate?

Ramiai, nei išmestas, nei iį gatvę, nei į kaimą , nei dar kazkurr:)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 17, 16:23)
įdėk visą tą diskusiją ir kartu mano postą kaip įrodymą, o jei negali įdėkt, tai čiaupk savo chronios srėbtuvę

Tavo tokie seilejimaisi del savo grOAzio ir didziavimaisi tokiais dalykais , kurie normaliai moterei keltu sleikstuli, parodo tavo kompleksus.
Kaip or kad su kin. Bernai i vaikus tinkami moja - jai normalu, vede vyrai siulo vaika padaryt - normalu.
Vargses esat.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 17, 17:22)
dar stovedama su 2kg hanteliais iv. tricepsams ir pan, tai jauciasi , kaip krutine tempiasi...ir dar kai atsispaudimus darau, special su rankomis kai ką darau su hanteliais.
užtat ir nenukaro per sitiek dydžiu nuo E sumažejus ant C.
smoke.gif  nu.

Papai yra riebalai, pieno liaukos, jų neišsportuosi, kaip ir odos elastingimo. Kažkiek aišku padeda, bet ne stebuklai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 17, 15:41)
Papai yra riebalai, pieno liaukos, jų neišsportuosi,

nu baik tu...taigi moterims krutine ir sumažeja sportuojant. todel ir verkia,
todel nusialinusios nuo sporto ir implantus isideda.

taigi, ir verkia moterys, kad nuo zandu nukrito, nuo papu, o pilvas, slaunys ir užpakalis šviecia kaip Taboro kalnas.

kaip man tuomet dydis sumažejo nuo E(DD) iki C ir net (B) kartais?

p.s. kai pavalgau daugiau, tai svoris ant žandu šviecia, ir per liemenele ima veržti, krūtine spausti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 liepos 2019 - 16:50
QUOTE(cambala @ 2019 07 17, 17:41)
Tavo tokie seilejimaisi del savo grOAzio ir didziavimaisi tokiais dalykais , kurie normaliai moterei keltu sleikstuli, parodo tavo kompleksus.
Kaip or kad su kin. Bernai i vaikus tinkami moja - jai normalu, vede vyrai siulo vaika padaryt - normalu.
Vargses esat.

vargšės tos, kurios visur mato blogį, kriminalą kažkokį ir panašiai, kai tuo tarpu normalūs žmonės dėmesio nekreipia į kažkokį juokelį ir pan. kai matysi tikrą nusikaltimą, va tada ir padėk, įsikišk ir plėšykis. Bet dažniausiai tada tokios padlos kaip tu tyli ir nieko nemato, tik forume į kiekvieną postą loji
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 17, 17:38)
Kartais gydymas nebepadeda. Negirdėjau, kad LT veterinarai tūkstančius kainuotų. Bet tu sakai tu žinai:)

kainuoja, net kojos operacija pvz. gali kainuoti tūkstantį ar du (litais)
Atsakyti