Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 17, 00:03)
<Del tampriu, man ne 20, dydis M ir vaikstau, kai noriu, su jom ir zinokit vargo nematau lotuliukas.gif kaip gerai kad ne Lt gyvenu, kur toks poziuris.</p>

tai kad pilna čia tympuotų, nežinau kaip jos nemato, matyt vienkiemį kur sėdi biggrin.gif
apskritai pamenu, dar kai bakalaure mokiausi, mūsų dėstytoja dvigubai už mus vyresnė rengdavosi taip pat, nu pvz. basutės pavasarį ant platformos raudonos, maikė spalvota su raudona ir džinsinis sarafanas ant viršaus, tik tiek, kad mes sau galėjom leisti trumpesnius, o jos kiek ilgesni sijonai būdvo. Ir nieko, normalaii atrodo, nors moteris tikrai rimta, jokia neišsišokstanti, tokia kaip profesoriukės išvaizda, su smulkiais akinukais ir pan. Tiesiog žmogus gal nemėgsta vien tik dalykinių kostiumėlių
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 17, 07:41)
kur žieminiai geox už 50 eurų? Radai per išpardavimą? pas mus brangu, gerų batų, o jei dar žieminiai, nu be 150 niekaip
nelabai suprantu, teisybės dėlei, kaip tu gali, turėdama viršsvorio (ką pati sakei), dėvėti M dydį? Aš jo neturiu, sportuoju, dėviu S, M. Tai kažkaip...

kaulų struktūra pas žmones skirtinga ir ūgiai juk skiriasi
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 17, 08:17)
Tai tu auksta, o ji gal ne.
As karta esu radus uz 80 ilgus zieminius, tikra oda ir kailis.zinoma su nuolaida. Ir grazus dar. Bet cia jau skaitau aklai vistai grudas, siaip nerasi. Arba baisumo tokio, kad nebent i tvarta karviu melzt. biggrin.gif tai tuos gal 3 ar 4 ziemas atnesiojau, gal ir sia dar tampysiu.

aš 1 m68.
Ir viršsvoris su M dydžiu nu niekaip nesuderinamas mano akimis.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 17, 08:30)
aš 1 m68.
Ir viršsvoris su M dydžiu nu niekaip nesuderinamas mano akimis.

nu jau, nu jau. Laisvai suderinamas. Na nebent tu tiesiog labai plati, sunkių kaulų, o jei ne, juk laisvai galėtumei būti S, XS
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 17, 09:02)
nu jau, nu jau. Laisvai suderinamas. Na nebent tu tiesiog labai plati, sunkių kaulų, o jei ne, juk laisvai galėtumei būti S, XS

Galėčiau, bet viršsvorio turintis žmogus į M netelpa.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 17, 09:25)
Galėčiau, bet viršsvorio turintis žmogus į M netelpa.

žiūrint pagal ką tu vertini, jei pagal KMI, tai jie ten leidžia dideles ribas, bet jei sakykime aš pasiekčiau tą viršutinę a la leistiną ribą, patikėk brangioji, tu tikrai pamačiusi mane galvotumei, kad aš stamboka, nedaili ir su viršvoriu. Bet jo, rūbai mano būtų M, na gal kartais L kuris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 17 liepos 2019 - 08:29
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 17, 09:28)
žiūrint pagal ką tu vertini, jei pagal KMI, tai jie ten leidžia dideles ribas, bet jei sakykime aš pasiekčiau tą viršutinę a la leistiną ribą, patikėk brangioji, tu tikrai pamačiusi mane galvotumei, kad aš stamboka,  nedaili ir su viršvoriu. Bet jo, rūbai mano būtų M, na gal kartais L kuris.

Aš kalbu tik apie KMI, nes kalbu aoie sveikatą. Mergiotė, verkianti dėl S ir įsivaizduojanti, kad ji-stora, nors KMi sako, kad ji-normali, tikrai neįtraukta į mūsų pokalbį.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 13, 09:00)

Manau zmogaus gyvenimas yra daugiaplanis, kuriame gali kartu sugyventi daug labai skirtingu emociju. Ir nustatyt kazkoki bendra - agregatini ivertinima ir be galo sunku ir neatsipndes fakto, kad skirtingais momentais skirtingos dedamosios bus svarbios.

na va, Idomucia, pats sau atsakei. galvoji placiau. kad visi taip galvotu prieš pasirinkami, pakelti prieš save ranką, ar ne.

tikiuosi ir tavo gyvenime daugiau spalvu, nei vien varyti ant buvusios.
vat, žiurek, cia jau apie valtis daugiau emei šneket nei apie ex.
vis geriau.

o kaip šiaip jauties? dvasiškai? ar išeina pagauti daugiau ramybes su savimi (nepriklausomai nuo išores aplinkybiu)? sakoma, tame stiprybe - išsiugdyti savy kažką TOKIO (kaip uola, šilto ir tvirto tuo paiu), ko niekas nepajudintu - nei tremtis, nei vaiko mirtis, nei antros puses išejimas, nei drauges žūtis - nei finansai, nei butas - cia tai butu wow.
to noriu labai.

labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 liepos 2019 - 09:13
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 17, 09:39)
Aš kalbu tik apie KMI, nes kalbu aoie sveikatą. Mergiotė, verkianti dėl S ir įsivaizduojanti, kad ji-stora, nors KMi sako, kad ji-normali, tikrai neįtraukta į mūsų pokalbį.

prie o čia S dabar, kai kalbėjom apie M?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 17, 10:19)
prie o čia S dabar, kai kalbėjom apie M?

Pavyzdys.
Atsakyti
aš beveik 174cm, tai perku S, pagal kitas firmas net XS tinka (bet cia koks Takko), nes ten amžinai didinti dydžiai...o miegui M, L....kad placiau būtu....
siaip irgi kažkur M - mano dydis.

o tas KMI - totalus briedas.
pagal kmi aš turiu sau leisti sverti 10kg PLIUS - varge, varge, tragedija, kai tokia buvau, sau lb nepatikau, o skaitosi, antsvorio - nulis.

dabar užtat kai sveriama spec svarstyklemis, geriau žiūreti bendra vandens, liesojo audinio, kaulu ir riebalu santyki smile.gif

o dar geriau - žiūrti i veidrodi.

kas iš to, atmenu: drauge būdavo paauglystej kūda, krutine daili, maža, o aš su savaja (D, D, D ir net kartais DD, E:((((( ) pavydedavau jai..
na ką, išsirenkge su maudomu syki prie Kauno mariu, tai netreniruotos šlaunys nukare, oda dreba, nestangrios, gyvenime NE DIENOS nera sportavus - apelsino žievele, o aš tuo metu sportavau ir kimšau aišku viską. tokios buvo mano žinios - kad sportas esme ( 15- 17 mete buvau smile.gif
užtat mano pilvas sekmingai viešpatavo, visi gražus raumenukai slepesi po gražiu riebaliuku sluoksniu (kaipgi kitaip.)
bet!! kojos ir šlaunys - ir rankos ! - dailios. mano apatine dalis išvis man tobula smile.gif ir klubai - ne Taboro kalnas - ne Kardashan lygio...

tai apžvelgiau savo "kūdą tobulą" draugę, pusę mano kompleksu išgaravo mirksiukas.gif
ir darsyk prisiminiau: jei nesportuosi, tik "badmiriausi ir dietu laikysies", būsi graži su drabužiais, jei sportuosi ir valgysi sveikai - būsi graži nuoga. smile.gif

bet žinoma, mityba 70/80prc - kaip nebūtu.... sudaro geros išvaizdos....
Atsakyti
bet ir šiaip, pagal rūbų dydžių lenteles pvz., M dydis gali būti klubai ir 101 cm (viršutinė riba). Varge, jei mano tiek cm būtų blink.gif nu tikrai stora būčiau
Atsakyti
Jei kmi rodo, kad dar 10 gali priaugti, tai reiškia, kad esi sveikose ribose. Toks svoris dar tau nekenktų.
Sportuoja su manimi moteris kiek vyresnė, dieve padėk, kokia ji liesa verysad.gif bet taip baisiai liesa. Ji bando raumenukų užsiauginti. Trenerė mūsų viena iki, joks ne s, tvirta, raumenys, man taip gražu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 17, 10:38)
bet ir šiaip, pagal rūbų dydžių lenteles pvz., M dydis gali būti klubai ir 101 cm (viršutinė riba). Varge, jei mano tiek cm būtų blink.gif nu tikrai stora būčiau

Tai aukštai moteriai kitaip nei vidutinei
Atsakyti