QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 17, 00:03)
<Del tampriu, man ne 20, dydis M ir vaikstau, kai noriu, su jom ir zinokit vargo nematau kaip gerai kad ne Lt gyvenu, kur toks poziuris.</p>
tai kad pilna čia tympuotų, nežinau kaip jos nemato, matyt vienkiemį kur sėdi
apskritai pamenu, dar kai bakalaure mokiausi, mūsų dėstytoja dvigubai už mus vyresnė rengdavosi taip pat, nu pvz. basutės pavasarį ant platformos raudonos, maikė spalvota su raudona ir džinsinis sarafanas ant viršaus, tik tiek, kad mes sau galėjom leisti trumpesnius, o jos kiek ilgesni sijonai būdvo. Ir nieko, normalaii atrodo, nors moteris tikrai rimta, jokia neišsišokstanti, tokia kaip profesoriukės išvaizda, su smulkiais akinukais ir pan. Tiesiog žmogus gal nemėgsta vien tik dalykinių kostiumėlių
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 17, 07:41)
kur žieminiai geox už 50 eurų? Radai per išpardavimą? pas mus brangu, gerų batų, o jei dar žieminiai, nu be 150 niekaip
nelabai suprantu, teisybės dėlei, kaip tu gali, turėdama viršsvorio (ką pati sakei), dėvėti M dydį? Aš jo neturiu, sportuoju, dėviu S, M. Tai kažkaip...
nelabai suprantu, teisybės dėlei, kaip tu gali, turėdama viršsvorio (ką pati sakei), dėvėti M dydį? Aš jo neturiu, sportuoju, dėviu S, M. Tai kažkaip...
kaulų struktūra pas žmones skirtinga ir ūgiai juk skiriasi