Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 07 14, 09:33)
galėtumei vietoje laiko Supermamoje biggrin.gif

Darbo metu?
biggrin.gif
Jau kaip pasakysi kartais
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 14, 09:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72468117" data-time="1563048933"><div><p>Sakykit, is kur jus turit tiek laisvo laiko, kad net sugebat vis su naujais zmonemis susitikineti? As su savo draugemis i metus po pora kartu su kiekviena vos susitinku. Naujoms draugystems laiko nelieka.
Nors...pagalvojau, kad jei jokiu uzsiemimu, imteresu, hobiu nera, tai laisvo laiko - per akis. Isivaizduoju kaip nuobodu rymoti prie langelio. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš,kaip jau minėjau šeimos neturiu.Mažų vaikų taipogi.Viena jaunystės draugė žuvo, kita emigravo.Na, dar yra viena, bet aš su ja pūdo druskos nesuvalgiau.Todėl ja artima neskaitau.
</p><p>Hobį turiu,darbą turiu, bet jei pasitaiko naujos pažintys, kodėl gi jų neužmezgus?Geriau aš sėdėsiu SM, nei savo artimiesiems lesiu smegenis, ar stebėjimo kamera prie langelio dirbsiu.
</p>

As tai dabar sedžiu McDonalde ir ėdoju egg and bacon mcmuffin su kapučinke biggrin.gif nuodeme butu neuzeiti i mamkas tuo paciu.
Isivaizduojat kaip as nesveikai ir skaniai pusryciauju? biggrin.gif
Atsakyti

Įsivaizduoju tavo pusryčius, bet nepavydžiu.Sėkmės tau keliaujant į Londoną. :4u:

Atsakyti
Na yra ir gerokai skaniau uz McDonalda, nepavydziu biggrin.gif
Mano viena best drauge is studiju, kita is SM.
Soecialiai niekad nieko neieskojau, savaime atsiranda tie pazistami ir draugai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 14, 10:02)

As tai dabar sedžiu McDonalde ir ėdoju  egg and bacon mcmuffin su kapučinke  biggrin.gif  nuodeme butu neuzeiti i mamkas tuo paciu.
Isivaizduojat kaip as nesveikai ir skaniai pusryciauju?  biggrin.gif

Slykstus tas anglu maistas. Na angliski pusryciai sakyciau neblogas ju isradimas, tai jei tik kelias dienas UK buni - tai OK. Veliau atsibostu iki negaliu.

Dar supermarketuose buna gatavu ispanisku patiekalu, bet irgi tik keli. Visas anglu maistas - meslas. Pries 2 metus tai per kaledu vakareli ragavau gero anglisko maisto, bet ten kazkoks zymus visame county virejas ruose. Manau, kad tai jau to virejo receptai, mazai ka su Anglija turi bendro
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 14, 10:02)
Darbo metu?
biggrin.gif
Jau kaip pasakysi kartais

As tai dabar sedžiu McDonalde ir ėdoju  egg and bacon mcmuffin su kapučinke  biggrin.gif  nuodeme butu neuzeiti i mamkas tuo paciu.
Isivaizduojat kaip as nesveikai ir skaniai pusryciauju?  biggrin.gif

aš nefiksuoju kada tu čia sėdi.
va ir sekmadienį nedirbdama sėdi, o vieotje to tada su drauge galėtum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 07 13, 21:06)
Kur kalbejimas tusciai, jei pasimatymas buvo nuobodus?

O gal tu tiesiog nuobodi?
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 07 13, 23:04)
Burba, as sm seniai, is anu laiku yra zmoniu, kurie is sm nariu patapo draugais. Nera taip, kad vis su naujais zmonem susitikineju, bet ir nesu pries.

Mjooo. Ko brekcijai neatidavei neidomaus berno?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 14, 11:32)
aš nefiksuoju kada tu čia sėdi.
va ir sekmadienį nedirbdama sėdi, o vieotje to tada su drauge galėtum biggrin.gif

Ne tik fantaziorka, bet dar ir mielačnikė biggrin.gif
Su dviem spejau siandien susitikti. Su kuriomis ir per ugni, ir per vandeni.
Ar zinai kokios tai drauges buna?
Ka tu cia veiki sekmadieni?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 14, 10:32)

Eikit jus abu su vyru pyzdum - Blackwell tunelis buvo uzdarytas siandien biggrin.gif Ratais kvadrataus vazinejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 liepos 2019 - 22:14
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 14, 23:13)
Ne tik fantaziorka,  bet dar ir mielačnikė  biggrin.gif
Su dviem spejau siandien susitikti. Su kuriomis ir per ugni,  ir per vandeni.
Ar zinai kokios tai drauges buna?
Ka tu cia veiki sekmadieni?
Papildyta:

Eikit jus abu su vyru pyzdum -  Blackwell tunelis buvo uzdarytas siandien  biggrin.gif Ratais kvadrataus vazinejau

nu tai labai gerai tada
važiavau į gamtą ir užsukau, o ką? visai kiap tu iš McDonald's
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 15, 08:43)
nu tai labai gerai tada
važiavau į gamtą ir užsukau, o ką? visai kiap tu iš McDonald's

Tai ko klausi ko as cia uzejau, jei pati ta pati darai? biggrin.gif

Zanūda
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 15, 10:00)
Tai ko klausi ko as cia uzejau,  jei pati  ta pati darai?  biggrin.gif

Zanūda

nes tu sakei, kad naujiem draugam laiko neturi, o pasirodo, kad atrastum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 15, 10:27)
nes tu sakei, kad naujiem draugam laiko neturi, o pasirodo, kad atrastum biggrin.gif

Matosi, kad tikru draugu neturi, jei vis kalbi apie naujus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 15, 11:10)
Matosi,  kad tikru draugu neturi,  jei vis kalbi apie naujus.

aš apskritai ta tema nekalbėjau biggrin.gif
Atsakyti