QUOTE(Monteverte @ 2019 07 14, 09:33)
galėtumei vietoje laiko Supermamoje
Darbo metu?
Jau kaip pasakysi kartais
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 14, 09:41)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72468117" data-time="1563048933"><div><p>Sakykit, is kur jus turit tiek laisvo laiko, kad net sugebat vis su naujais zmonemis susitikineti? As su savo draugemis i metus po pora kartu su kiekviena vos susitinku. Naujoms draugystems laiko nelieka.
Nors...pagalvojau, kad jei jokiu uzsiemimu, imteresu, hobiu nera, tai laisvo laiko - per akis. Isivaizduoju kaip nuobodu rymoti prie langelio. </p></div></blockquote><p>Aš,kaip jau minėjau šeimos neturiu.Mažų vaikų taipogi.Viena jaunystės draugė žuvo, kita emigravo.Na, dar yra viena, bet aš su ja pūdo druskos nesuvalgiau.Todėl ja artima neskaitau.
</p><p>Hobį turiu,darbą turiu, bet jei pasitaiko naujos pažintys, kodėl gi jų neužmezgus?Geriau aš sėdėsiu SM, nei savo artimiesiems lesiu smegenis, ar stebėjimo kamera prie langelio dirbsiu.
</p>
Nors...pagalvojau, kad jei jokiu uzsiemimu, imteresu, hobiu nera, tai laisvo laiko - per akis. Isivaizduoju kaip nuobodu rymoti prie langelio. </p></div></blockquote><p>Aš,kaip jau minėjau šeimos neturiu.Mažų vaikų taipogi.Viena jaunystės draugė žuvo, kita emigravo.Na, dar yra viena, bet aš su ja pūdo druskos nesuvalgiau.Todėl ja artima neskaitau.
</p><p>Hobį turiu,darbą turiu, bet jei pasitaiko naujos pažintys, kodėl gi jų neužmezgus?Geriau aš sėdėsiu SM, nei savo artimiesiems lesiu smegenis, ar stebėjimo kamera prie langelio dirbsiu.
</p>
As tai dabar sedžiu McDonalde ir ėdoju egg and bacon mcmuffin su kapučinke nuodeme butu neuzeiti i mamkas tuo paciu.
Isivaizduojat kaip as nesveikai ir skaniai pusryciauju?