Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 13, 20:32)
Man ir su draugais nera prasmes susitikti, turiu zmona.
Bet ir nesibaidau tokiu dalyku ir nesistebiu kad kazkas susitinka. Na siaip, nuotykio delei.

O tai niekad ir neturėjai draugų?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 13, 20:32)
Man ir su draugais nera prasmes susitikti, turiu zmona.
Bet ir nesibaidau tokiu dalyku ir nesistebiu kad kazkas susitinka. Na siaip, nuotykio delei.

Tai eitum su SM mergom susitikt? Pasiimtum zmona kartu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 13, 20:33)
O tai niekad ir neturėjai draugų?

Turiu keleta. Nuo mokyklos ir studiju laiku, kai sutampia hobiai, tai bendraujame, o kai ne - tai nera prasmes
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 13, 20:45)
Tai eitum su SM mergom susitikt? Pasiimtum zmona kartu? smile.gif

Na nelabai noreciau butent del sio aspekto.
O kartu su MB tai vel, ji i kitas ziuri is auksto... tai prasidetu analize, kad bendrauju ... ne su paciom geriausiom...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 13, 21:00)
Turiu keleta. Nuo mokyklos ir studiju laiku, kai sutampia hobiai, tai bendraujame, o kai ne - tai nera prasmes

Tada dar buvai vyras. Kaip jie priėmė tave kaip moterį?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 13, 21:05)
Tada dar buvai vyras. Kaip jie priėmė tave kaip moterį?

Nezinau, gal taip buna kur UK, bet Europoje niekas nepersiorientuoja ir nepriimineja is naujo. Taigi nors visi zino, visi priima kaip anksciau, na su prikolais. Apsimeta, kad nieko nemato, pasisneka uz akiu aisku.

Bet praejus pikantikumui, tai pasidaro tiesiog nuobodu ir neidomu...
Atsakyti

Aš su keliomis forumietėmis bendrauju gyvai.Tik ne iš šios temos.Ir nesigailiu,pritapau puikiausia.Esame labai skirtingos, bet mus vienija bendri interesai.

Žmonės kaip gali taip susipažįsta.Nes vienišumas yra šių laikų rykštė.Kaip bebūtų keista.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 13, 20:04)
Tu daug kalbi tusciai - pasimatymai pas tave neidomus, kavalieriai nuobodus, brekcijai neidomu kavalieriu siulei perleist... biggrin.gif

Kur kalbejimas tusciai, jei pasimatymas buvo nuobodus?
Atsakyti
Sakykit, is kur jus turit tiek laisvo laiko, kad net sugebat vis su naujais zmonemis susitikineti? As su savo draugemis i metus po pora kartu su kiekviena vos susitinku. Naujoms draugystems laiko nelieka.
Nors...pagalvojau, kad jei jokiu uzsiemimu, imteresu, hobiu nera, tai laisvo laiko - per akis. Isivaizduoju kaip nuobodu rymoti prie langelio. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 liepos 2019 - 22:18
Burba, as sm seniai, is anu laiku yra zmoniu, kurie is sm nariu patapo draugais. Nera taip, kad vis su naujais zmonem susitikineju, bet ir nesu pries.
Atsakyti
As tai tokiam bizeke, kad net pagalvoti apie naujas pazintis nera laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 13, 23:15)
Sakykit,  is kur jus turit tiek laisvo laiko,  kad net sugebat vis su naujais zmonemis susitikineti? As su savo draugemis i metus po pora kartu su kiekviena  vos susitinku. Naujoms draugystems laiko nelieka.
Nors...pagalvojau,  kad jei jokiu uzsiemimu,  imteresu, hobiu nera,  tai laisvo laiko - per akis. Isivaizduoju kaip nuobodu rymoti prie langelio.  biggrin.gif

galėtumei vietoje laiko Supermamoje biggrin.gif
Atsakyti

Sakykit, is kur jus turit tiek laisvo laiko, kad net sugebat vis su naujais zmonemis susitikineti? As su savo draugemis i metus po pora kartu su kiekviena vos susitinku. Naujoms draugystems laiko nelieka.
Nors...pagalvojau, kad jei jokiu uzsiemimu, imteresu, hobiu nera, tai laisvo laiko - per akis. Isivaizduoju kaip nuobodu rymoti prie langelio. biggrin.gif

Aš,kaip jau minėjau šeimos neturiu.Mažų vaikų taipogi.Viena jaunystės draugė žuvo, kita emigravo.Na, dar yra viena, bet aš su ja pūdo druskos nesuvalgiau.Todėl ja artima neskaitau.

Hobį turiu,darbą turiu, bet jei pasitaiko naujos pažintys, kodėl gi jų neužmezgus?Geriau aš sėdėsiu SM, nei savo artimiesiems lesiu smegenis, ar stebėjimo kamera prie langelio dirbsiu.

Atsakyti