Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 07 13, 10:41)
Tiesiog nesusitiksi ir vsio biggrin.gif .

Jei neatvaziuos i vilniu, tai ir nesusitiksiu.
Ar vel.savo apmusijusi kristolini rutuli bandai naudoti? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sakai šunims tik dešrelės galvoje, jie neverkia?

https://youtu.be/2kpLIOPgEjY

Cia pas mus yra viena skatyna, kuri ismetė savo šunį po 10 metu turejimo. Tegul ji primena jums po kiek laiko šuo mirė.
Papildyta:
Paziurekit kaup atiduoti (as vadinu - ismesti) sunys verkia

https://youtu.be/Ud93QcX-cVE

Montekrista, as tikiuosi senatveje tave tavo vaikai sitaip ismes i seneliu namus ir tu po pusmecio mirsi beverkdama. Visa sirdimi tikiuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 liepos 2019 - 11:53
QUOTE(given444 @ 2019 07 13, 08:11)

i Kulautuvą kas varys? i bardus?

Manau mes prasuksim, is zygio vaziuodami biggrin.gif jau n metu vis drauge kviesdavo, bet vis nedavaziuodavau
Atsakyti
As ryt pirma karta VIENA vaziuosiu i Londona. biggrin.gif
O nemegstu sito miesto, o nemegstu. Viena karta kai uzvaziavau ne ten, tai tiesiai pataikiau ant dvieju apsauginiu su automatais. biggrin.gif Dar bbž kaip reiks aplenkti pirmą zoną rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 liepos 2019 - 11:56
QUOTE(kin @ 2019 07 13, 10:06)
Jei neatvaziuos i vilniu, tai ir nesusitiksiu.
Ar vel.savo apmusijusi kristolini rutuli bandai naudoti?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Cia net rutulio nereikia. Ir taip aisku.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 13, 12:55)
As ryt pirma karta VIENA vaziuosiu i Londona.  biggrin.gif
O nemegstu sito miesto,  o nemegstu. Viena karta kai uzvaziavau ne ten,

Sekmadieni... rado problema...
Londonee saugokis autobusams skirtu juostu, nes ten pilna kameru kurios fiksuoja ta reikala, baudos virs 100.

Anksciau (dar pries kokius 8 metus) viduryje nakties galejai vaziuoti tiesiai per viduri, tai tada eismas budavo kaip Vilniuje darbo diena. Dabar ten jau geriau nelisti, yra M25 ir yra vidinis ziedas Circulal Road. Juo ir apvaziuoji. Nevaziuok per Dartford tuneli ar ta tilta, nes reikia moket internetu, geriau per Blackwall tuneli, ten tik per pika problemos
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 13, 13:08)
Sekmadieni... rado problema...
Londonee saugokis autobusams skirtu juostu, nes ten pilna kameru kurios fiksuoja ta reikala, baudos virs 100.

Anksciau (dar pries kokius 8 metus) viduryje nakties galejai vaziuoti tiesiai per viduri, tai tada eismas budavo kaip Vilniuje darbo diena. Dabar ten jau geriau nelisti, yra M25 ir yra vidinis ziedas Circulal Road. Juo ir apvaziuoji. Nevaziuok per Dartford tuneli ar ta tilta, nes reikia moket internetu, geriau per Blackwall tuneli, ten tik per pika problemos

Jo, vyras man ta pati aiskina, bet is manes tokia klausytoja, kad Dieve Dieve biggrin.gif
Garantuoju - uzvaziuosiu kur negalima. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 13, 12:59)
Cia net rutulio nereikia. Ir taip aisku.

Kodel taip manai? Ir su tavim galiu susitikt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 07 13, 15:30)
Kodel taip manai? Ir su tavim galiu susitikt  tongue.gif

Tu daug kalbi tusciai - pasimatymai pas tave neidomus, kavalieriai nuobodus, brekcijai neidomu kavalieriu siulei perleist... biggrin.gif
Atsakyti
Man tai keista, kai zmones bijo susitikti ir ta baime pateikia kaip norma. Kaip kokie apsivoge, ar ... apsimelave iki ausu.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 13, 19:11)
Man tai keista, kai zmones bijo susitikti ir ta baime pateikia kaip norma. Kaip kokie apsivoge, ar ... apsimelave iki ausu.

Siaip cia forume daug ateina papliurpt nieko neipareigijancio. Gal 10 nariu pastoviy yra, to uztenka, kad ar pazvengt, paklaust kazko
ar tiesiog atsipalaiduot paskaicius kazka.
Kam pvz man su tavim susitikt?
Susitikimam, realiems pasisedejimams as turiu draugu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 13, 20:27)
Siaip cia forume daug ateina papliurpt nieko neipareigijancio. Gal 10 nariu pastoviy yra, to uztenka, kad ar pazvengt, paklaust kazko
ar tiesiog atsipalaiduot paskaicius kazka.
Kam pvz man su tavim susitikt?
Susitikimam, realiems pasisedejimams as turiu draugu.

Man ir su draugais nera prasmes susitikti, turiu zmona.
Bet ir nesibaidau tokiu dalyku ir nesistebiu kad kazkas susitinka. Na siaip, nuotykio delei.
Atsakyti