QUOTE(given444 @ 2019 07 12, 18:03)
kas nustate vyru skaiciu?
jei būtu kitoks scenarijus: po pirmuju skyrybu liktu viena su isdziuvusiais sonkauliais ir uzrudijusiais kanalais - vel sakytum, davatka, sugeba myleti tik katinus. ir antidepresines tabletes.
Jeibogu, Aimeja, (Burbancios tonu pakabesiu), jeibogu.
maniau - nešališkesne esi.
Tu net nesupratai ka norejau pasakyti. Tiek to.
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 12, 18:53)
Nu baisiai daug, tu mano vyrus suskaiciavus, tai kam klausi
Keliu pasimatymu nesureiksminu, o kad buve santykiai, tai skausmo dqugiau maziau buta, bet nevienodai juk, kaip ir patys santykiai.dar dabar kazka naujo viduj sugromuliuoju is santykiu, kurir ories n metu baigesi. Nes buna, kad kazka supranti tik po daug laiko. Bet as manau, 30m pragyvenus kartu tai kazin ar po savaites apsisukus jau kadrili linksmai soktum? Na as manau ne.
O gerbuvis uzdirbamas, prarandamas ir vel uzdirbamas.
O as kazkur sakiau, kad po savaites apsisukus kadrili linksmai sokciau? Pacituok. Nusisnekejai.
Sakiau, kad neprapulciau ir gyvenimas nesibaigtu man.
As savo gerbuvi JAU uzsidirbau. Ir nesiruosiu visa gyvenima ji is naujo vis uzdirbineti. Neturiu tam nei noro, nei laiko. Netgi prasmes nematau. Kodel as ji tureciau prarasti skyrybu atveju?
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 12, 19:06)
Kaip as galvoju... skaudu butu nezmoniskai, bet...gyvename sau 8r del saves. Nepasiseke? Atsistojam ir einam. Vel parklupde gyvenimas - stojamės ir einam. Svarbiausiai atgauti ramybe va cia - viduje...kur širdis plaka. O ramybe bus tik tada, kai pasakysi sau - ad atleidziu jam, tegul eina savo keliu, mano kelias eina kiton pusen. Ramybes jam ir gero gyvenimo.
Visiskai tau pritariu. Net nesikartosiu. Taip paciai mastau.
Tegul nors truputį Dievas turi būti... (O. Zacharenkovas)
Ir duok Dieve jums dvigubai to, ko linkite man!