Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 07 12, 15:59)
Nekontroliuoju as jos.
tu savo pažistamas kontroliuoji?
gal kokia tavo miela pazistama tau darzeli graziai sukasa, bet saviski kirviu pakapoja.
na ir ką?

Man darzu nks nekasa. Dar to betruko, kad mano uky vadovautu
Kai mano drauge istate ragus savo vyrui, as zinojau, jam nesakiau, isskaiciau moralus jai ( nes tapo nedekinga kiaule savovyro atzvilgiu) . Nepatiko jai... Sedi dabar viena, nei vyro turi bei meiluzio ( anas zenotas buvo, skirtis zadejo) ir rauda. Tegu rauda. Ner ko nuo grandines nutrukt. Nebuvo tas jos vyras blogas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 12, 17:06)
Man darzu nks nekasa. Dar to betruko, kad mano uky vadovautu
Kai mano drauge istate ragus savo vyrui, as zinojau, jam nesakiau, isskaiciau moralus jai ( nes tapo nedekinga kiaule savovyro atzvilgiu) . Nepatiko jai... Sedi dabar viena, nei vyro turi bei meiluzio ( anas zenotas buvo, skirtis zadejo) ir rauda. Tegu rauda. Ner ko nuo grandines nutrukt. Nebuvo tas jos vyras blogas.

žinovė koks tas buvo už uždarų durų ir po kaldra biggrin.gif
juodai apsijuokei dabar biggrin.gif
tikrai ta, kuri po visų lovom guli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 12, 16:19)
Kiek vyru/draugu turejai? Kaip su sirdies skausmu? Neatrodo, kad verktum iki gyvenimo galo. Vis kitu vyru ieskai. Turejai buti  jau  visa sirdi isverkus. Bet ne. Gyveni.

Jei skiriesi, tai yra priezastis. Ir jau tos meiles nebuna. O visas gerbuvis aisku svarbu. Tai suteikia stiprybes. Pritariu burbai. Paverksi, pastaugsi ir eisi gyventi savo gyvenimo.

Nu baisiai daug, tu mano vyrus suskaiciavus, tai kam klausi biggrin.gif
Keliu pasimatymu nesureiksminu, o kad buve santykiai, tai skausmo dqugiau maziau buta, bet nevienodai juk, kaip ir patys santykiai.dar dabar kazka naujo viduj sugromuliuoju is santykiu, kurir ories n metu baigesi. Nes buna, kad kazka supranti tik po daug laiko. Bet as manau, 30m pragyvenus kartu tai kazin ar po savaites apsisukus jau kadrili linksmai soktum? Na as manau ne.
O gerbuvis uzdirbamas, prarandamas ir vel uzdirbamas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 16:28)
žinovė koks tas buvo už uždarų durų ir po kaldra biggrin.gif
juodai apsijuokei dabar biggrin.gif
tikrai ta, kuri po visų lovom guli biggrin.gif

🖕
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 12, 16:53)
Keliu pasimatymu nesureiksminu, o kad  buve santykiai, tai skausmo dqugiau maziau buta, bet nevienodai juk, kaip ir patys santykiai.dar dabar kazka naujo viduj sugromuliuoju is santykiu, kurir ories n metu baigesi. Nes buna, kad kazka supranti tik po daug laiko. Bet as manau, 30m pragyvenus kartu tai kazin ar po savaites apsisukus jau kadrili linksmai soktum? Na as manau ne.

As kaip supratau, i sona vaiksciojai? Su vedusiu vyru?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 12, 17:53)
Bet as manau, 30m pragyvenus kartu tai kazin ar po savaites apsisukus jau kadrili linksmai soktum? Na as manau ne.

Kaip as galvoju... skaudu butu nezmoniskai, bet...gyvename sau 8r del saves. Nepasiseke? Atsistojam ir einam. Vel parklupde gyvenimas - stojamės ir einam. Svarbiausiai atgauti ramybe va cia - viduje...kur širdis plaka. O ramybe bus tik tada, kai pasakysi sau - ad atleidziu jam, tegul eina savo keliu, mano kelias eina kiton pusen. Ramybes jam ir gero gyvenimo.

O tada atsiimciau savo uz tuos 20 -30 bendro gyvenimo metu, kai buvau istikima zmona biggrin.gif Jeibogu nemeluoju.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 12, 18:03)
kas nustate vyru skaiciu?

jei būtu kitoks scenarijus: po pirmuju skyrybu liktu viena su isdziuvusiais sonkauliais ir uzrudijusiais kanalais - vel sakytum, davatka, sugeba myleti tik katinus. ir antidepresines tabletes.

Jeibogu, Aimeja, (Burbancios tonu pakabesiu), jeibogu.
maniau - nešališkesne esi.

Tu net nesupratai ka norejau pasakyti. Tiek to.

QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 12, 18:53)
Keliu pasimatymu nesureiksminu, o kad  buve santykiai, tai skausmo dqugiau maziau buta, bet nevienodai juk, kaip ir patys santykiai.dar dabar kazka naujo viduj sugromuliuoju is santykiu, kurir ories n metu baigesi. Nes buna, kad kazka supranti tik po daug laiko. Bet as manau, 30m pragyvenus kartu tai kazin ar po savaites apsisukus jau kadrili linksmai soktum? Na as manau ne.

O as kazkur sakiau, kad po savaites apsisukus kadrili linksmai sokciau? Pacituok. Nusisnekejai.
Sakiau, kad neprapulciau ir gyvenimas nesibaigtu man.
As savo gerbuvi JAU uzsidirbau. Ir nesiruosiu visa gyvenima ji is naujo vis uzdirbineti. Neturiu tam nei noro, nei laiko. Netgi prasmes nematau. Kodel as ji tureciau prarasti skyrybu atveju?

QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 12, 19:06)
Kaip as galvoju... skaudu butu nezmoniskai,  bet...gyvename sau 8r del saves. Nepasiseke? Atsistojam ir einam. Vel parklupde gyvenimas - stojamės ir einam. Svarbiausiai atgauti ramybe va cia -  viduje...kur širdis plaka. O ramybe bus tik tada,  kai pasakysi sau -  ad atleidziu jam,  tegul eina savo keliu,  mano kelias eina kiton pusen. Ramybes jam ir gero gyvenimo.

Visiskai tau pritariu. Net nesikartosiu. Taip paciai mastau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 12, 19:17)
Tu net nesupratai ka norejau pasakyti. Tiek to.
O as kazkur sakiau, kad po savaites apsisukus kadrili linksmai  sokciau? Pacituok. Nusisnekejai.
Sakiau, kad neprapulciau ir gyvenimas nesibaigtu man.
As savo gerbuvi JAU uzsidirbau. Ir nesiruosiu visa gyvenima  ji is naujo vis uzdirbineti. Neturiu tam nei noro, nei laiko. Netgi prasmes nematau. Kodel as ji tureciau prarasti skyrybu atveju?
Visiskai tau pritariu. Net nesikartosiu. Taip paciai mastau.  4u.gif

O kur as teigiau, kad soktum? Pacituok.
Tavo anas postas nuskambejo taip, lyg svarbiausia babkes pasiimt po visko, o vidiniai dalykai buve nebuve.
Ir niekas nesake, kad gyvenimas baigiasi. Ar sake?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 12, 20:26)
O kur as teigiau, kad soktum? Pacituok.
Tavo anas postas nuskambejo taip, lyg svarbiausia babkes pasiimt po visko, o vidiniai dalykai buve nebuve.
Ir niekas nesake, kad gyvenimas baigiasi. Ar sake?

Tai tu gal dar karta eik perskaityk ka rasiau. Rasiau man liktu - mokslai, uzauginti vaikai, darbas, soc. garantijos. Tai nesugriutu ir is naujo kurti nereiketu. Tai kur cia babkes po visko. Ir aisku turtas uzdirbtas. O man ji reiketu vyrui palikti, tada sirdi, vidu maziau skaudetu?
Atsakyti
Esme poziuriuose. Skirybos imanomos, branduolinis karas irgi.
Bet geriau to isvengti. O jei jau nepavyko, tai nera prasmes galvoti apie pasekmes. Nera prasmes.

Geriausia viska suvokti is pozityvumo kriterijaus. Jei jau prasidejo branduolinis karas tai verta pasistengti priesininkui padryt kiek imanoma daugiau zalos. Tai vienintele prasme gyventi.

Jus nesuprantat... tame poziuryje, kazka gelbeti skirybu atveju, kazko tiketis, yra totalus silpnumas. Tai saves sutrypimas...

Nu ir kas lieka po to... nykus egzistavimas...
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 12, 20:06)
Tai tu gal dar karta eik perskaityk ka rasiau. Rasiau man liktu - mokslai, uzauginti vaikai, darbas, soc. garantijos. Tai nesugriutu ir is naujo kurti nereiketu. Tai kur cia babkes po visko. Ir aisku turtas uzdirbtas. O man ji reiketu vyrui palikti, tada sirdi, vidu maziau skaudetu?

Ar sakiau, kad atiduoti? Bet tu pabrezei finansus (soc garantijos, turtas, butas) , todel ir uzkliuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 12 liepos 2019 - 19:13
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 12, 18:06)
O ramybe bus tik tada,  kai pasakysi sau -  ad atleidziu jam,  tegul eina savo keliu,  mano kelias eina kiton pusen. Ramybes jam ir gero gyvenimo.

O tada atsiimciau savo uz tuos 20 -30 bendro gyvenimo metu,  kai buvau istikima zmona  biggrin.gif Jeibogu nemeluoju.

Koks dar tavo kelias, geriausias kelias jau butu praeitas liktu nedidelis abejotino kelio gabaliukas iki senatvinio egzistavimo o po to iki krematoriumo. Ka jau cia atsiimtum.

Gyvenimas tik vienas ir jei sugriautas, tai kaip atominio karo metu prasideda gyvenimas kad naikinti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 12, 20:10)
Esme poziuriuose. Skirybos imanomos, branduolinis karas irgi.
Bet geriau to isvengti. O jei jau nepavyko, tai nera prasmes galvoti apie pasekmes. Nera prasmes.

Geriausia viska suvokti is pozityvumo kriterijaus. Jei jau prasidejo branduolinis karas tai verta pasistengti priesininkui padryt kiek imanoma daugiau zalos. Tai vienintele prasme gyventi.

Jus nesuprantat... tame poziuryje, kazka gelbeti skirybu atveju, kazko tiketis, yra totalus silpnumas. Tai saves sutrypimas...

Nu ir kas lieka po to... nykus egzistavimas...

Tu dabar nykiai egzistuoji tik del to, kad nepakankamai atkersijai ex'ei? Isivaizduok, kad ji patyliukais dziugauja del tavo nykumo. biggrin.gif
Atsakyti