Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 07 12, 16:14)
Nirmalus zmogus nereaguotu ir neuzkibtu kaip tu 4u.gif . Tame ir idomumas tave tampyt 4u.gif .

tam ir forumas, kad rašyti ir reaguoti. Į durnių gatvėje galima nereaguoti, spjauti ir nueit. O čia ir susirenkam kalbėti (rašant) ir jei tu kalbi (rašai) tokius dalykus, tai tu ligonė. Normalus žmogus nesugalvotų tokių išpyzdėjimų kaip tu. Kalbant apie magijas ir afišavimasi, pritempti raišus blink.gif biggrin.gif
Tu net nesuvoki kas yra humoras, tu esi idiotė
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 12, 17:06)
Nwjaugi po visko tampa svarbiausia turtus  pasidalinti ir ir buta tureti? Man cia tokios smulkmes atrodo.. Na, pries sirdies skausma.  Nebutinai del skyrybus, gal ir del mirties, (tai jau ypac)

Kiek vyru/draugu turejai? Kaip su sirdies skausmu? Neatrodo, kad verktum iki gyvenimo galo. Vis kitu vyru ieskai. Turejai buti jau visa sirdi isverkus. Bet ne. Gyveni.

Jei skiriesi, tai yra priezastis. Ir jau tos meiles nebuna. O visas gerbuvis aisku svarbu. Tai suteikia stiprybes. Pritariu burbai. Paverksi, pastaugsi ir eisi gyventi savo gyvenimo.
Atsakyti
Drisciau nesutikti, kad meiles nebelieka, kai skiriamasi. Pas viena gal ir nebelieka, bet kitas dar vis myli. O ir skyrybu iniciatoriai ne visada buna tie, kurie nemyli.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 12, 15:06)
Nwjaugi po visko tampa svarbiausia turtus  pasidalinti ir ir buta tureti? Man cia tokios smulkmes atrodo.. Na, pries sirdies skausma.  Nebutinai del skyrybus, gal ir del mirties, (tai jau ypac)

Nesvarbiausia, bet butina. Net jei vyras daugiau uzdirbo. Nes moteris buvo visus metus kartu/ salia.
Tavo tas sirdies dkausmas greit pranyktu, jei tu ar jusu vaikai nk negautu, o jis sau kurtusi gyvenima ant stabilaus pagrindo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 12, 11:09)
Reik myleti visa sirdimi (na cia tobulas variantas, o juk kiekvienas turim demonu), o netekus visa sirdimi gyventi toliau.

labai patiko tavo postas.

as taip gyvenu. stengiuos
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 15:19)
. O čia ir susirenkam kalbėti (rašant)

Tai jau n kartu tau sakiau - pirma pries rasant pagalvok. Kai nusikalbi kaip paaugle ir is taves juokiamasi, tada jau verksleni. Pirma pamastyk, paskui tik rasyk. Aiskus pvz snd prezidento temoj.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 12, 13:43)
as ir be vyru esu pati sau faina ir vertinga. Aisku butu liudesio laikotarpis, normalu, bet nuo to nei zeme apsiverstu, nei as kazkaip save uzgrauzciau.

tai puiku. Tu, Hmmm ir Burbanti esat sveikos meiles gniaužtuose. biggrin.gif

QUOTE(cambala @ 2019 07 12, 13:59)
Ziuriu i nepatogius tau klausimus neatsakineji ax.gif .

stulpeliu surašyk.
stulpeliu atsakysiu. brunette.gif laiko db turiu.
bandžiau atsakyti placiu sakiniu - aš nekontroliuoju Lutukes, bet turbūt sunkiiai supratai. brunette.gif

o dabar gali, viens, du, trys.
cia del prezidentes? bet Lutuke gal ir Jezaus/Baznycios nemegsta. tai ką.
aš jos postus cia bandžiau suskaityti (del Šimonytes ar pan) (šioje temoje, ne kitoje), nepasirode labai baisūs. arba jau mano smegenys tiek puslapiu 50 per vieną dieną neaprepia.

QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 14:04)
Man gaila given444, kai ji dar bando tai debilei atrašinėti kažką rimtai. Tiesiog jinai nesuskaito jos viso briedo ir gal dar nuoširdžiai tikisi, kad ten normalus žmogus.

suskaitau.
visos jūs savaip paciuožusios, kitos tik dengiasi soc šarvais, o vat tu, lutuke, burbanti, cambala - atviros.
ir kin atvira. ir mylimuke.
matyt aš gyvenime ne tokiu veikeju esu sutikusi, kad cia man forume - atrodo tikras cirkas jusu rietynes. vertintumet, kad užuot pas psichol sedejusios, cia galit papliurpti, bet dabar galvoju, gal gerai - isiriejat cia, tai švelnios kaip rugiageles pas savus griztat.
riejates daugiau ne su kita, o su savais "dark demons" ir tiek. su savo "shadow".
ir savo gyvu draugiu nekapojat. wub.gif
arba mažiau kapojat.
nu vat kaip protingai susakiau.

o tavosios imtynes su C............... rolleyes.gif
gi žinai, jos nepadesi i vietą. brunette.gif
nei ji tavęs, nei tu jos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 liepos 2019 - 15:58
QUOTE(given444 @ 2019 07 12, 15:52)

stulpeliu surašyk.
stulpeliu atsakysiu. brunette.gif  laiko db turiu.

As neturiu tam laiko.
Manau daugelis cia uzsuka siaip, o ne konspektuot kazka. Nesugebejai laiku perskaityt - reiskia nekomentuok ir eik savo lutukes ideta kose krimst.
Atsakyti
Nekontroliuoju as jos.
tu savo pažistamas kontroliuoji?
gal kokia tavo miela pazistama tau darzeli graziai sukasa, bet saviski kirviu pakapoja.
na ir ką?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 12, 15:57)

ir kin atvira.

Lazinames is ko nors, kad ji nesusitiks su tavim? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 12, 14:19)
Kiek vyru/draugu turejai? Kaip su sirdies skausmu? Neatrodo, kad verktum iki gyvenimo galo. Vis kitu vyru ieskai.

kas nustate vyru skaiciu?

jei būtu kitoks scenarijus: po pirmuju skyrybu liktu viena su isdziuvusiais sonkauliais ir uzrudijusiais kanalais - vel sakytum, davatka, sugeba myleti tik katinus. ir antidepresines tabletes.

Jeibogu, Aimeja, (Burbancios tonu pakabesiu), jeibogu.
maniau - nešališkesne esi.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 12, 16:57)
o tavosios imtynes su C............... rolleyes.gif
gi žinai, jos nepadesi i vietą.  brunette.gif
nei ji tavęs, nei tu jos.

ją jau gyvenimas deda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 12, 16:58)
As neturiu tam laiko.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif glušelė, neturi ji laiko
Atsakyti