QUOTE(Aimeja @ 2019 07 12, 13:43)
as ir be vyru esu pati sau faina ir vertinga. Aisku butu liudesio laikotarpis, normalu, bet nuo to nei zeme apsiverstu, nei as kazkaip save uzgrauzciau.
tai puiku. Tu, Hmmm ir Burbanti esat sveikos meiles gniaužtuose.
QUOTE(cambala @ 2019 07 12, 13:59)
Ziuriu i nepatogius tau klausimus neatsakineji
.
stulpeliu surašyk.
stulpeliu atsakysiu.
laiko db turiu.
bandžiau atsakyti placiu sakiniu - aš nekontroliuoju Lutukes, bet turbūt sunkiiai supratai.
o dabar gali, viens, du, trys.
cia del prezidentes? bet Lutuke gal ir Jezaus/Baznycios nemegsta. tai ką.
aš jos postus cia bandžiau suskaityti (del Šimonytes ar pan) (šioje temoje, ne kitoje), nepasirode labai baisūs. arba jau mano smegenys tiek puslapiu 50 per vieną dieną neaprepia.
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 14:04)
Man gaila given444, kai ji dar bando tai debilei atrašinėti kažką rimtai. Tiesiog jinai nesuskaito jos viso briedo ir gal dar nuoširdžiai tikisi, kad ten normalus žmogus.
suskaitau.
visos jūs savaip paciuožusios, kitos tik dengiasi soc šarvais, o vat tu, lutuke, burbanti, cambala - atviros.
ir kin atvira. ir mylimuke.
matyt aš gyvenime ne tokiu veikeju esu sutikusi, kad cia man forume - atrodo tikras cirkas jusu rietynes. vertintumet, kad užuot pas psichol sedejusios, cia galit papliurpti, bet dabar galvoju, gal gerai - isiriejat cia, tai švelnios kaip rugiageles pas savus griztat.
riejates daugiau ne su kita, o su savais "dark demons" ir tiek. su savo "shadow".
ir savo gyvu draugiu nekapojat.
arba mažiau kapojat.
nu vat kaip protingai susakiau.
o tavosios imtynes su C...............
gi žinai, jos nepadesi i vietą.
nei ji tavęs, nei tu jos.