Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 07 12, 11:13)
kas yra svetimi diedai?

Svetimas diedas yra svetimas diedas. Man pvz Nauseda yra svetimas diedas, kaimynas Petras irgi svetimas diedas.
Savo vyras ar draugas ar meiluzis( cia kaip kas su kuo gyvena) yra savas.

------------
Ziuriu i nepatogius tau klausimus neatsakineji ax.gif . Kaip su tavo ubunte? Matosi, zmogui sm svarbiau uz vaikus ir vyra, skaitei vakar - buvo siulymas jai paciai bendraut " be jus bukos".
Ir ka, tamsta aukletoja?
Atsakyti
Apie vyrus jūs kalbėkit, apie vyrus. Mamku bobikių gyvenimo kronikos - labai neidomus dalykas.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 12, 15:55)
aš irgi deja viską viską suprantu, ką Lutuke rašo  biggrin.gif  aš pati veliu daug klaidu spaudydama, ir lb pertaisineju postus, o vat Monteverte žiūriu lb tiksliai rašo, kaip matemaitke, ir su pilnu ltv alfabetu.  smile.gif
pas mane visi postai taisomi - o Lutuke vargo nemato...Montevertei- itariu - net nereikia taisyti...kaip ir Hmmm, Iš_Šviesos..
niekad nera 'correct" funkcijos po ju postais.
kiekvienai - savas stilius.

kad reikia pasirodo, kai čia ligoniai užsuka.
Įsivaizduok, kartą rašiau apie Radžio Raisa vienam pavyzdį, na kas jos nežino? ir netyčia R didžioji neišsispaudė, parašiau raisa. Tai ta glušė c perskaitė, kad aš tyčiojuosi iš raišo žmogaus blink.gif ir tiek mane ėdė, tiek moralizavo už tai. Nors ji nei raiša nei ką.
Todėl ir sakau, tu tokia gerietė esi, nesusidėk su ja, nekomentuok durno daikto, neaiškink ten jai dėl Lutukės ar pan. Durnas ir liks durnu, neįdosysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 14:55)
o tai kur tada tie, kuriuos facebookai persekioja ir nariai matosi? būūū biggrin.gif

Su tavim. 3 in1.
Atsakyti
Svetimi vyrai yra gėris. Niek9 jūs nesuprantat irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 15:00)

Įsivaizduok, kartą rašiau apie Radžio Raisa vienam pavyzdį, na kas jos nežino? ir netyčia R didžioji neišsispaudė, parašiau raisa.

Nerasei tu apie joki Radzi. Parasei, kad nesi raisa, kad gatveje i tave atsisuktu ir badytu, gavai marmen ir pradejai vartydamasi inkstNa kas gali is raisumo tyciotis? Tik tu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 16:00)
kad reikia pasirodo, kai čia ligoniai užsuka.
Įsivaizduok, kartą rašiau apie Radžio Raisa vienam pavyzdį, na kas jos nežino? ir netyčia R didžioji neišsispaudė, parašiau raisa. Tai ta glušė c perskaitė, kad aš tyčiojuosi iš raišo žmogaus blink.gif ir tiek mane ėdė, tiek moralizavo už tai. Nors ji nei raiša nei ką.
Todėl ir sakau, tu tokia gerietė esi, nesusidėk su ja, nekomentuok durno daikto, neaiškink ten jai dėl Lutukės ar pan. Durnas ir liks durnu, neįdosysi smile.gif

Baik skūstis, ne darzelinio amziaus jau gi esi, imitusi boba visdelto.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 12, 16:03)
Baik skūstis,  ne darzelinio amziaus jau gi esi,  imitusi boba visdelto.

Man gaila given444, kai ji dar bando tai debilei atrašinėti kažką rimtai. Tiesiog jinai nesuskaito jos viso briedo ir gal dar nuoširdžiai tikisi, kad ten normalus žmogus.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 12, 15:43)
Given  negali be manes.  biggrin.gif

Neturiu laiko, tai trumpai atsakysiu. Niekas pas mane nesugriutu ir nieko man statyti nereiketu nutrukus santykiams su vyru. Jeigu tie santykiai griutu, reiskia jie jau nebutu geri. O visa kita liktu kaip buve. Nu kas pasikeistu? Mokslai baigti, vaikai uzauginti, darbas yra, soc. garantijos uzsidirbtos,  turta padalinus be jokiu vargu abu turetume gyvenamus plotus, kitu pajamu ir turto. Naujos seimos man tikrai nereikia, as ir be vyru esu pati sau faina ir vertinga. Aisku butu liudesio laikotarpis, normalu, bet nuo to nei zeme apsiverstu, nei as kazkaip save uzgrauzciau.

Nwjaugi po visko tampa svarbiausia turtus pasidalinti ir ir buta tureti? Man cia tokios smulkmes atrodo.. Na, pries sirdies skausma. Nebutinai del skyrybus, gal ir del mirties, (tai jau ypac)
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 12, 14:05)

tai tu siūlai man rimtai nebebendrauti su ja?

Nenusisnekek
Nesiulau. Bendrauk ir buciuokis su kuo tik nori. Bet jei tau idejo kazkokios koses ar vaikam dovanu, tai ir dziaukis sau, o ne moralizuok cia atejusi kaip cia taip su ubunte nks nedraugauja ir kodel ja taip puola.
Nu pati prasosi patycu, pati, nes visas vadina bukom, kurios nieko nesugeba ismastyt, yra tokios ir anokios, paleistuves, kompleksuotos, vaikai k* rvinykai...

Jos gi rasliavas skaitau kaip anekdotus, pvz as tai kazkoks emis, kuriam zmona neduoda, tai forumo savininke, tai admino drauge, o vakar net burba buvau😂😂😂
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 14:32)
iš jos durnos pragertos galvos.
Įsivaizduok, kažkur tarstelėjau, kad truputį lenkiško kraujo turiu, tai ši durnė dabar bėgioja ir rašinėja jau porą mėnesių, kad kažkokiu stebuklingu būdu rado mano anketą ir aš tipo Agnieška, lenkė, mano vyras Dimka. O susiejo dėl to, kad aš ją debile vadoinu. O kaip ją dar galima vadint? Ir tipo tame profilyje ta neva Agnieška kitus žmones debilais vadina biggrin.gif Tai viskas, ten jau aš biggrin.gif

Nirmalus zmogus nereaguotu ir neuzkibtu kaip tu 4u.gif . Tame ir idomumas tave tampyt 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 16:04)
Man gaila given444, kai ji dar bando tai debilei atrašinėti kažką rimtai. Tiesiog jinai nesuskaito jos viso briedo ir gal dar nuoširdžiai tikisi, kad ten normalus žmogus.

Jus ir vel abi nedapisto.s suvarysit šiandienos tema. Nu kiek gi galima? Ligonės...jeibogu ligonės
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 12, 14:43)
Given  negali be manes.  biggrin.gif

Tu dabar isvis tylek. Nes as esu Given trokstama moteris tongue.gif .
Atsakyti