Va, merginikės, va tokie pas mane viršininkai
Neblogi viršininkai,labai neblogi Visai nieko prieš su tokiu po paranke prasieiti.
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 08:40)
Ar nepatogus klausimas kas tave risa su tokia dvasiskai iskrypusia drauge?
man patogūs visi klausimai. man nepatogus tik analinis tam tikromis pozomis, ir jeigu ant sauso.
tai tu siūlai man rimtai nebebendrauti su ja?
betgi pvz cia kažkas ištrauke, kad tu geri. kur irodymai?
tai man dabar tave nuolat girtuokle vadinti?
aš net nusistebejau - tai negi jūs kažkirios susitikusios esat, o paskui (kaip protinguole mūsu Aimeja patykojo foto) kaip apsestos dergiates viena iš kitos forume.
analogiškai - iš kur ta Agnieška? ir visas tas atvejis?
Buvau pas Ubuntę, nuostabus namas, nuostabus skanus maistas, del manęs, veganes, ji - vegetare stengesi), nuostabi jos koše, kurią idejo i kelionę - iki šiol atmenu. tikrai ne gatves šluoja ir uždirba padoriai - susitikom du kart, ir dovanu mano vaikams dave...
ir neturiu tiek sąžines cia dergtis iš išvaizdos, jos namo ar bet ko - nugi total išdavike buciau.
bet del nuomoniu galiu "kapotis" iki nukritimo...ir buvo momentas,kai jai del vaiku pasakiau nuomone - nes as apie saviskius galvoju - nes siuolaikiniai vaikai gyvena pagal tam tikras tendencijas.
stengiuos nebadyti pirštais i kitus, nes i pacia atsisuka iškart visi trys.
tad klausiu: kas cia isitikino 200pr, kad tu, Cambala, geri?
QUOTE(given444 @ 2019 07 12, 15:05)
man patogūs visi klausimai. man nepatogus tik analinis tam tikromis pozomis, ir jeigu ant sauso.
aš net nusistebejau - tai negi jūs kažkirios susitikusios esat, o paskui (kaip protinguole mūsu Aimeja patykojo foto) kaip apsestos dergiates viena iš kitos forume.
Buvau pas Ubuntę, nuostabus namas, nuostabus skanus maistas, del manęs, veganes, ji - vegetare stengesi), nuostabi jos koše, kurią idejo i kelionę - iki šiol atmenu. tikrai ne gatves šluoja ir uždirba padoriai - susitikom du kart, ir dovanu mano vaikams dave...
ir neturiu tiek sąžines cia dergtis iš išvaizdos, jos namo ar bet ko - nugi total išdavike buciau.
bet del nuomoniu galiu "kapotis" iki nukritimo...ir buvo momentas,kai jai del vaiku pasakiau nuomone - nes as apie saviskius galvoju - nes siuolaikiniai vaikai gyvena pagal tam tikras tendencijas.
Malačius, gerbiu zmones, kurie nera susipyke su sveiku protu.
QUOTE(given444 @ 2019 07 12, 15:05)
iš jos durnos pragertos galvos.
Įsivaizduok, kažkur tarstelėjau, kad truputį lenkiško kraujo turiu, tai ši durnė dabar bėgioja ir rašinėja jau porą mėnesių, kad kažkokiu stebuklingu būdu rado mano anketą ir aš tipo Agnieška, lenkė, mano vyras Dimka. O susiejo dėl to, kad aš ją debile vadoinu. O kaip ją dar galima vadint? Ir tipo tame profilyje ta neva Agnieška kitus žmones debilais vadina Tai viskas, ten jau aš
žodžiu, šiaip tai siūlyčiau tau nuoširdžiai į ją dėmesio nekreipti ir į jos girtas rašliavas, nes nu žmogus pati matai koks, tik maitini trolį. Palik ją man
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 10, 15:25)
Given.
Man vis patinka, kaio tu rasai net nepastebiu, kaip....
Man vis patinka, kaio tu rasai net nepastebiu, kaip....
O man patinka tave isivaizduoti savo gyvenime...
vat Monteverte atsisake...
Kin vengia susitikti, Vilniuje (kai nuvykstu) vis siūlau...
Idomu, ar su Burbancia ir Idomucia kitais metais gersim kur Vilniuj arbatos?
kažkada aš buvau prieš pasimatymus su forumo naremis. viena nare taip mego mano žinutes.
kai 2003m prisiregistravau, mano nikas buvo "zuzu".
viena nare po keliu metu paraše: "Jūs man tokia spalvinga, idomi, gyvenat, atrodo kelis gyvenimus, netelpat i remus. gal arbatos? "
aš tada - laikiausi savo susikurtu taisykliu ir mandagiai atsakiau, kad sm yra sm, o "life" yra "life".
dabar taip griežtai nebemastau.
vat ir su Lutuke susitikom, nes AŠ labiau norejau, o ne Ji.... atmenu tą jausmą, sakydavau jai per asmenines žinutes: "Tavo postai man tokie artimi (Lutukes stilius dar buvo visai kitoks, bet ji man mielai tokia paplaukus kaip ir aš),kai grisi iš Arijos, davai susitinkam..."
ir ką..neapvyle tas ajusmas - matai žmogu ir supranti kad jis tau pažistamas buvo iš anksciau.....
p.s. dar mano erotinese fantazijose - mudvi geriam su Cambala kažkur ant suoliuko, bile kur, kalbames, kalbamess realybej, ji nei agresyvi, nei ką...žaviuos jos žiauriai kūda figūra (itariu, french stiliaus), ir aš net po truputi ją i veganizmą atverciu....
Given negali be manes.
Neturiu laiko, tai trumpai atsakysiu. Niekas pas mane nesugriutu ir nieko man statyti nereiketu nutrukus santykiams su vyru. Jeigu tie santykiai griutu, reiskia jie jau nebutu geri. O visa kita liktu kaip buve. Nu kas pasikeistu? Mokslai baigti, vaikai uzauginti, darbas yra, soc. garantijos uzsidirbtos, turta padalinus be jokiu vargu abu turetume gyvenamus plotus, kitu pajamu ir turto. Naujos seimos man tikrai nereikia, as ir be vyru esu pati sau faina ir vertinga. Aisku butu liudesio laikotarpis, normalu, bet nuo to nei zeme apsiverstu, nei as kazkaip save uzgrauzciau.
Neturiu laiko, tai trumpai atsakysiu. Niekas pas mane nesugriutu ir nieko man statyti nereiketu nutrukus santykiams su vyru. Jeigu tie santykiai griutu, reiskia jie jau nebutu geri. O visa kita liktu kaip buve. Nu kas pasikeistu? Mokslai baigti, vaikai uzauginti, darbas yra, soc. garantijos uzsidirbtos, turta padalinus be jokiu vargu abu turetume gyvenamus plotus, kitu pajamu ir turto. Naujos seimos man tikrai nereikia, as ir be vyru esu pati sau faina ir vertinga. Aisku butu liudesio laikotarpis, normalu, bet nuo to nei zeme apsiverstu, nei as kazkaip save uzgrauzciau.
QUOTE(kin @ 2019 07 11, 08:56)
Sia ir kita savaite nebusiu, gal dar kita?
tuomet nuo rugpj antros puses planuojam, kai grišiu iš vokietijos.
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 09:04)
pala, na bet Jacksoną irgi atrodė vaikai dievino, ypač už Neverlandą
aš iki šiol nemanau, kad jis vaikus tvirkino.
trūksta faktu man. reikia dar labiau knistis, kad patiketi, bet dabar tingiu.
cia kaip su tom Me/Too istorijom - puse išgalvotu.
cia kaip ir su kitu faktu - kad neva Jacksono gydytojas dainininką nunuodijo. nieko nenunuodijo. skaiciau placiau - tiek Maiklą kankino baisi nemiga, kad iprastas dozes (migdomuju) didino pats, ir syki uzgere dideliu alko kiekiu. bac ir viskas. neatlaike širdis.
beje, parsinesiau vakar seną knygą iš bibles (dovanu)- "Miego brolis". žinojau seniai šią kngyą. ar skaitet?
"Kas miega, tas nemyli". reta savižudybes forma - sugalvojo pagrindinis knygos viekejas taip save nužudyti: nemiga.
esu apturejusi nemigą keliskart per gyvenimą. baisūs epizodai.
nepavydžiu niekam.
As mamkose kiek jau? Desetkas metu tikrai, bet man kaip buvo sm yra sm, o gyvenimas yra guvenimas, taip ir liko.
Aisku, yra pora nariu, su kuriais pasirasinejam ne mamkose, bet tik tiek. Nematau reikalo uzmegzti naujas tvirtas pazintis, as jau draugus 'ir per ugni, ir per vandeni' turiu.
Atsimenu kelios is mamku buciavosi, buciavosi, kol viena jų diedu nepradejo kabinti
Aisku, yra pora nariu, su kuriais pasirasinejam ne mamkose, bet tik tiek. Nematau reikalo uzmegzti naujas tvirtas pazintis, as jau draugus 'ir per ugni, ir per vandeni' turiu.
Atsimenu kelios is mamku buciavosi, buciavosi, kol viena jų diedu nepradejo kabinti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 10:48)
valdovė aš tai
Napoleonu psichiatriniam irgi yra .
QUOTE(cambala @ 2019 07 12, 15:51)
Napoleonu psichiatriniam irgi yra .
o tai kur tada tie, kuriuos facebookai persekioja ir nariai matosi? būūū
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 10:44)
Ji (Lutuke)kaip tik labai aiškiai rašo. Aš tai tingiu. Numetu būna porą sakinių, bet ir tai protingi žmonės supranta. Čia gi ne mokslinis darbas, kad įvadas, dėstymas ir išvados bei tyrimas su anketa ar diagrama turi būti Forumai skirti plepalams
aš irgi deja viską viską suprantu, ką Lutuke rašo aš pati veliu daug klaidu spaudydama, ir lb pertaisineju postus, o vat Monteverte žiūriu lb tiksliai rašo, kaip matemaitke, ir su pilnu ltv alfabetu.
pas mane visi postai taisomi - o Lutuke vargo nemato...Montevertei- itariu - net nereikia taisyti...kaip ir Hmmm, Iš_Šviesos..
niekad nera 'correct" funkcijos po ju postais.
kiekvienai - savas stilius.