Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Negali juk į kiekvieną žmogų žiūrėti kaip į potencialų niekdarį.Juk būna žmonių,kurie į tave eina atvira širdimi,tave prisijaukina,ir palieka.Pvz.miršta.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 12, 13:09)
Reik myleti visa sirdimi (na cia tobulas variantas, o juk kiekvienas turim demonu), o netekus visa sirdimi gyventi toliau. Nesuprantu , nors gal labiau nepritariu, tiems pasilaidojimams esant gyviems. Kazin ar nors vienas is po zemiu islindes dziaugtusi, kad jo sitaip gedima? Kazin, ar nors vienam issiskyrusiam svarbu, kad tas kitas kentetu kuo labiau?
As vis dar mokausi is visu santykiu, kurie net pries 10m buvo, kazkaip vis atsigamina situacijos ir vis naujo kazka supranti. Visai nebaigtinis procesas. Kartais buna, kad supranti kazka labai baisaus.
Kodel ta buitis visus gasdina, man ji buvimo su mylimu vyru dalis, visai maloni. Ar n metu einant i kavines tipo jau rutina neatsiranda?
prisirist baisu, kas turejo patirciu, bet gera.

Mano drauge tuoj desimti metai tulzimi liejasi po vyro išėjimo. Nesuprantu as jos. Zinau, kad jei issiskirsiu, tai kampe susirietus verksiu. Paverksiu savaite, paverksiu tris, paskui atsistosiu, nusiprausiu veida... ir eisiu gyventi
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 12, 13:16)
<p>Negali juk į kiekvieną žmogų žiūrėti kaip į potencialų niekdarį.Juk būna žmonių,kurie į tave eina atvira širdimi,tave prisijaukina,ir palieka.Pvz.miršta.</p><p></p>

Bet tai skausmas, kai vyras iseina pas kita ir kai vyras numirsta, yra visai skirtingi dalykai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 liepos 2019 - 12:21
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 12, 12:13)
Manau,  negeri santykiai su pirmaisiais vyrais,  moteris turetu ismokinti buti kalemis. Jei jos nepasimokina,  tai reiskiasi joms tinka ir patinka jausti skausmą,  nusivylima ir neviltį.

O jei neturėjai negerų santykių? Nes aš neturėjau. Visos mano draugystės iki santuokos buvo gražios ir be didelių kažkokių dramų. Išsiskyrimai kažkaip man irgi neatnešė nei didelio skausmo, nei nusivylimo ar nevilties. Aišku, nebuvo jų daug. Bet nebuvo nė vieno tokio, kuris mane paskatintų būti kale...
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 07 12, 13:23)
O jei neturėjai negerų santykių? Nes aš neturėjau. Visos mano draugystės iki santuokos buvo gražios ir be didelių kažkokių dramų. Išsiskyrimai kažkaip man irgi neatnešė nei didelio skausmo, nei nusivylimo ar nevilties. Aišku, nebuvo jų daug. Bet nebuvo nė vieno tokio, kuris mane paskatintų būti kale...

Viskas dar prieš akis biggrin.gif gyvenimas ilgas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 12, 13:19)
Mano drauge tuoj desimti metai tulzimi liejasi po vyro išėjimo. Nesuprantu as jos. Zinau,  kad jei issiskirsiu,  tai kampe susirietus verksiu. Paverksiu savaite,  paverksiu tris,  paskui atsistosiu,  nusiprausiu veida... ir eisiu gyventi

Man isvis bjauru, kai pradeda purvus ant buvusiu pilstyti... Ar ant esamu dar.
As greiciau jau ne ant kito pykstu, kad mane" skriaude", o ant saves, kad per velai susivokiau.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 12, 11:36)
Vat Hmmm ar Aimeja paraše cia, kad lb geri santykiai su vyru, bet jei prarastu - ne tragedija. viską susikurtu iš nauo. ta prasme, gyvenimas nesubyretu.
ar jauciat, kad iš tiesu taip? taip būtu normalu ir paprasta?

tai kaip del jūsu vyru? sakoma, atiduok vyrui puse gyvenimo, bet ne savo sirdi - nes paims, išsineš, o ką tu darysi?
sunku būtu atsistaytti? ar apie tai net  negalvojat išvis?

Nežinau ar aš taip rašiau. Šiaip sunku sakyti, kas būtų jei būtų, gyvenime save gali nustebinti, nes įsivaizdavimas yra viena, o realus patyrimas - kita. Bet man norėtųsi tikėti, kad vyro praradimas nelemtų gyvenimo subyrėjimo ir nesugebėjimo susikurti iš naujo. Ar būtų paprasta? Turbūt ne. Kažkiek laiko vis tiek reiktų persidėliojimui ir susitaikymui su pokyčiais. Bet tikrai nenorėčiau tikėti, kad sugriūčiau iš esmės.

Kam tą gyvenimą atiduoti? Gyventi kartu reikia ir tiek. Eini koja kojon, kol kartu einasi. Nesupantu aš ir tos širdies atidavimo. Kaip ją atiduoti? Ir kam jos reikia? Nežinau, nesijaučiu aš niekam nieko atidavusi. Jei myli žmogų, tai nori kad jam būtų gerai. Kartais jam gali būti gerai be tavęs. Nu būna taip gyvenime. Mano vyras nėra mano nuosavybė, jis atskiras žmogus, su savo jausmais ir poreikiais. Kol esminiai mūsų poreikiai sutampa, tol mes esam kartu. Jei jis nuspręstų išeiti pas kitą, man matyt tektų su tuo susitaikyti. Ar skaudėtų? Nu taip. Bet ar tai reikštų, kad jis mano meilės buvo nevertas ar kad ten mano širdį išsinešė? Nu ne. Vietoj ta širdis, tik jausmai iš abipusių vienpusiais liktų. Ar jis man kažką skolingas/privalo vien todėl, kad aš jį myliu? Kažkaip irgi atrodo, kad ne. Tai nežinau, kodėl reikėtų save riboti jausmuose. Bet ir atiduoti savęs niekam nereikia. Ir ypatingai nereikia atiduoti savęs tikintis, kad kitas žmogus už tai bus visą gyvenimą dėkingas.

Bet vėlgi, teoriškai svarstyti yra viena, o kaip ten būtų praktikoje, kas čia žino smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 12, 12:25)
Viskas dar prieš akis  biggrin.gif  gyvenimas ilgas.

A, nu ok tada, o tai jau sunerimusi buvau, kad kažkokį mokymosi etapą būsiu praleidusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 12 liepos 2019 - 12:49
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 12, 13:13)
Manau,  negeri santykiai su pirmaisiais vyrais,  moteris turetu ismokinti buti kalemis. Jei jos nepasimokina,  tai reiskiasi joms tinka ir patinka jausti skausmą,  nusivylima ir neviltį.

Viskas jau seniausia isaiskinta Baznycios. Moteris gali buti arba nasle arba nekalta .Kitais atvejais ji sugadinta, nusivalkiojus... Fui!
Atsakyti

.Kitais atvejais ji sugadinta, nusivalkiojus... Fui!

Ot,įdomu,kas joms padeda "nusivalkioti".?Ar tik ne vyrai?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 12, 13:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72467557" data-time="1562928594"><div><p>.Kitais atvejais ji sugadinta, nusivalkiojus... Fui!</p></div></blockquote><p>Ot,įdomu,kas joms padeda "nusivalkioti".?Ar tik ne vyrai?</p>

Vyrai manes nedomina. Moterys gali saugot save, jei nori islaikyti verte. Arba nesaugot.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 12, 13:49)
Viskas jau seniausia isaiskinta Baznycios. Moteris gali buti arba nasle arba nekalta .Kitais atvejais ji sugadinta, nusivalkiojus... Fui!

Baznycia man ne rodiklis. Savo gyvenimo pagal ją nedelioju, todel ir tavo mintys nelabai mane baugina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 12, 14:11)
Baznycia man ne rodiklis. Savo gyvenimo pagal ją nedelioju,  todel ir tavo mintys  nelabai mane baugina  biggrin.gif

Man irgi ne rodiklis, bet kas man patinka, tai pacituoju
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 12, 14:13)
Man irgi ne rodiklis, bet kas man patinka, tai pacituoju

Man pavyzdziui patinka uniformuoti Admirolai....bet as ju niekada neturesiu biggrin.gif ne tie metai biggrin.gif
Atsakyti