QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 09, 11:13)
Kodel zmonems taip sunkiai sekasi pakelti ar nuleisti kartelę, kai kalba eina apie gyvenimo partneriu susiradima?
nes tingisi kilnoti kartelę. gerai tokiam aukštye, kokioje yra.
o šiaip iš mano gyvenimo: savi i kaulus duoda, svetimi ant ranku nešioja.
o rimciau: mano du paskutiniai meilužiai su manim geriau elgiasi nei mano du savo vyrai.
kiekvienam savo - nesiskundžiu.
Perskaiciau minti: "Nera nieko, ko negaletum prarasti.
"
Vat Hmmm ar Aimeja paraše cia, kad lb geri santykiai su vyru, bet jei prarastu - ne tragedija. viską susikurtu iš nauo. ta prasme, gyvenimas nesubyretu.
ar jauciat, kad iš tiesu taip? taip būtu normalu ir paprasta?
dar prisiminiau Mamytes žodžius. Given, visas žmoniu skausmas - del prisirišimu. visas BEPROTIŠKAS skausmas - tai del ego ir prisirišimu, nebūtu ju - keiciasi perception - mąstymas - nelieka tokio klaikaus skausmo.
idomu šiandien būtu padiskutuoti apie prisirišimus ir ju lygmenis.
bar pagalvojau. mudu su draugu (vadinu, meiluziu, nes meiluzis man gražus žodis, nuo žodžio meile
), esam neisipareigoje. esam nusprendę: jokiu pristatymu tevams, draugams, šeimoms, nes man/jam to nereikia.
man tai tinka, nes nebektinu vaikams pristatineti dar vieno vyro, iki kol jauneliui sukaks 18. kadangi kaip davatka užrūdijusiais vamzdžiais nebūsiu, turedama draugą, esu nusprendusi susitikineti mieste, pas ji, bet kur , mieste, pas ji - bet man namai - sventa erdve.
taigis.
ir dabar suprantu, kad net esant "laisvam santyky", net nesiseilejant apie meilę - net vadinant vienas kitą "lengvai" - imi ir prisiriši. ir vis tiek skauda. bet gal tame ir grožis.
kartais pajuntu, kad aš jam nebrangi ar mažiau brangi, sakau: okei, tai nebesusitikim niekada - ir bac, iki tol vaidinusi šaltą kaip ledas, ašaros ir ejimas iš proto. paskui - vel grižimas i "normal" būseną, nes nesinori isijausti - juk jokio gyvenimo kartu, jokios perspektyvos, tai kam cia tas "stogą raunantys jausmai".
su kita drauge pasišnekejom kavinej: given, aš manau, kad oteri ir vyra turi sieti bet kas: meile, draugyste, tik ne gyvenimas kartu. gyvenimas kartu dažnai viską pagadina. o draugaujant galima kad ir 40 metu nugyventi.
jos tokie pastebejimai.
jai su vyrais ir gyvenimu kartu - ne kas.
žinoma, jūs turite kitokios patirties - ir tai irgi jūsu patirtis.
tai kaip del jūsu vyru? sakoma, atiduok vyrui puse gyvenimo, bet ne savo sirdi - nes paims, išsineš, o ką tu darysi?
sunku būtu atsistaytti? ar apie tai net negalvojat išvis?
o vaikai?
man vis tiek dilema -tai kaip su tais prisirišimais?
sviekas prisirišimas - gerai, bet ne iki tiek, kad moteris be vaiku, be vyru - nebežino, kur detis....
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 09, 14:03)
Visada gali siulyti idomesne tema.
Bet is tikro tau paciai siaubingai niezti nagai su ta bendrauti
Butent to cia ir ateini
aha, miela Monteverte...
na siūlyk ir tu kokią temą, nuu...
man net pavydu kad tu tik C demesi skiri...