Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 10:24)
tu joms parodyk, gi leidau, perleidžiu estafetę biggrin.gif

Kas tu tokia kad man kazka leistum/ draustum ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 10:55)
normalus tas derinys kasdienai. Tik tiek, kad ji čia svorio ant kojų jau nelabai dailiai priaugusi. O tu ką kasdien nešioji? tik džinsus? treningus? tik sukneles, nu pvz. jei tiesiog į pardę eitum ar šunį vedžioti
Papildyta:

aš nuėmiau kepurę, kad tu geriau mane pamatytum

Prie ko cia svoris.
Ziurint kur einu ir ka darau. Su timpom tik sportas, namie kartaiis, sukneles megstu. Svarbu patogu namie butu. Nu bet niekada timpu su trumpa bliuzele nesirengiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 12 liepos 2019 - 10:40
QUOTE(cambala @ 2019 07 12, 11:32)
Kas tu tokia kad man kazka leistum/ draustum ? biggrin.gif

valdovė aš tai, verge mano.
Jau 3 kartą primenu tau, alzheimerine 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 12, 11:40)
Prie ko cia svoris.
Ziurint kur einu ir ka darau. Su timpom tik sportas, namie kartaiis,  sukneles megstu. Svarbu patogu namie butu.  Nu bet niekada timpu su trumpa bliuzele nesirengiu.

prie to, kad ant liaunų kojyčių geriau atrodys ir nekris taip į akis ir ta apranga visai fai atrodys
kad tu nesirengi, tai nereiškia, kad tai visai negražu. Keistai atrodyt gali ir kokia motera miške su sukne šunį vedžiojantį, su timpom geriau žiūrėtųsi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 11:46)

Tavo šlykštumui nėra ribų. Kiek galima apie ligas? Nę per nago juodyną neturi nei sazines, nei pagarbos, nei zmogiskumo.
Linkiu kad viskas tau trigubai griztu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 12, 11:48)
Tavo šlykštumui nėra ribų. Kiek galima apie ligas? Nę per nago juodyną neturi nei sazines, nei pagarbos, nei zmogiskumo.
Linkiu kad viskas tau trigubai griztu.

tiek, kiek tas žmogus kitus glušins ir tyčiosis
puiku, pasilinkėjai pati sau, nes ne tau linkėti, kai apsaugos plonytės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 11:48)
Papildyta:

prie to, kad ant liaunų kojyčių geriau atrodys ir nekris taip į akis ir ta apranga visai fai atrodys
kad tu nesirengi, tai nereiškia, kad tai visai negražu. Keistai atrodyt gali ir kokia motera miške su sukne šunį vedžiojantį, su timpom geriau žiūrėtųsi

Nu tu juokinga. Jei lauke +30,tai siulai i miska timpas detis? Ar gal isivaizduoji kad su baline sukne vaikstau namie ir i parduotuve?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 11:49)
puiku, pasilinkėjai pati sau, nes ne tau linkėti, kai apsaugos plonytės smile.gif

As is ligu nesitycioju. Susikisk savo apsaugas kur nesueina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 11:48)

Lutuke nera liauna. Taip kad nereikia lia lia.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 11:49)

Sakai gyveni ir mokaisi? Jei nori info apie apsaugas ir is ko jos suaidaro - kreipkis i mane, nes dabar braidai nematom, kaip eziukas ruke. Kazka esi perskaicius, kazka isgirdus, bet pati fiziškai nychūja nemoki jos pajausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 12, 11:52)
Nu tu juokinga. Jei lauke +30,tai siulai i miska timpas detis?  Ar gal isivaizduoji kad su baline sukne vaikstau namie ir i parduotuve?
Papildyta:

As is ligu nesitycioju. Susikisk savo apsaugas kur nesueina smile.gif

o jau būtinai + 30 atsirado biggrin.gif nelabai kas prie + 30 timpas ir dedasi, šortus nebent, susivarei žodžiiu biggrin.gif

susikišiu, man jos reikalingos, tau tik durnela ne biggrin.gif
tyčiojiesi pati iš savęs, kai gini antžmogį, tau tas atsirūgs
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 09, 09:24)
kada susitikineja su svetimais diedais

kas yra svetimi diedai?

labas rytas.

atsilieku dar per 35psl nuo jūsu.
malonu skaityti Burbancia, kuri grizo is Bahamu (ar kur ten) ir megina padeti M ir C i vietą - rodo, kokios jos nesveikos, nedamyletos.
idegei, Burbanti? priaugai svorio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 liepos 2019 - 11:16
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 12, 12:09)
Lutuke nera liauna. Taip kad nereikia lia lia.
Papildyta:

Sakai gyveni ir mokaisi?  Jei nori info apie apsaugas ir is ko jos suaidaro -  kreipkis i mane,  nes dabar braidai nematom,  kaip eziukas ruke. Kazka esi perskaicius,  kazka isgirdus,  bet pati fiziškai nychūja nemoki jos pajausti  biggrin.gif

jei jai gražu, taio kodėl ne? va Cameron irgi eina ir ką

nejausti reikia, o turėti smile.gif
Atsakyti
Monteverrei paūmėjimas
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 09, 11:09)
Kodel kai kurios moterys nepasimoko is savo klaidu ir vis lipa ant to pacio greblio aka seimyniniam gyvenimui netinkanciu vyru?

nepradirba su savimi - todel tą grebli ir nešiojasi visur.

QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 09, 11:18)
Ar moteris gali save pamilti vardan meilės?

taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 liepos 2019 - 11:21