vaikeli tu
Gaila man moteru
uztenka us jumis cia pabendrauti, kaip prevencija man tevynes ilgesiui,
reiktu tarp tokiu bobu
nori paycia sis mokyklu isgyventi ti, nu kaip , kai mamules tokios?
Neskaiciau tiksliai tos diskusijos del drabuziu kainu. Visgi ikisiu trigrasi.
Gal as kokia keista, bet man dazniausiai drabuziu kokybe stipriai susijusi su kaina. Buna isimciu, bet jos retos. Bandziau pigius, brangesnius, bet visgi skupas moka du kartus.
Daug moketi uz drabuzius nenoriu. Ir nenoriu po parduotuves daznai tasytis, todel perku 2u kartus metuose per nuolaidas, susidarius sarasa ko man reikia.
Tik mane kuo toliau, tuo labiau alergizuoja zara, mango ir t.t. Jei palto sagos istrukusios jau parduotuveje, visas apsipukaves ir susiglamzes, gal geriau sumoketi siek tiek daugiau ir nusipirkti padoru.
Apie batus as jau net nekalbu.
Kad jos labai ir suprastėjo. Kažkada dar kažkokį lygį kaip ir laikė, o dabar baisoka. Ypač Zara.
Bet nesutiksiu, kad visada kaina svarbu. Svarbiausia - medžiaga. Sakykime, kai pasipylė firminiai kasdieniai džemperiai su skaičiais + užrašais, tai galima buvo pirkti poliesterinius ir firminius, o aš suradau medvilninį, iš lenkų, tai tokia ten ir firma, vietinė. Na bet svarbu, kad ne nesuprantamakaspermedžiaga iš ali ar ebay, kur vaikai prisisiunčia. Va ten tai baisu. Ir labai džiaugiuosi tuo džempuku, jau keli metai yra. Daug netampau, bet kartais užsimesti puikus. O vidinė etiketė juk nesimato. Svarbu, kad išoriškai gerai atrodo + medžiaga.
Man irgi pasirode, kad suprastejo. Visiski skudurai pasidare.
Jei maikute, tai tik mzdziaga gal ir svarbi, bet jei marskiniai kokie, tai kirpimas dar.
Yra tokia dizainere Justine, kuri per youtube daznai pasakoja kaip atskirti kokybiskjs rubus ir batus. Naudinga paziureti.
nes tautybė tai ne lenkė nu ir dūra, gi sakiau tau ne kartą
taip, grynos lietuvės pobaisės, o maišytų žmonių pas mus daug
Kad grynų lietuvių pas mus beveik nėra.Didžioji dalis esame pamaišyti.Neįmanoma atrinkti kas kada ,prieš kokius 500 metų į giminę svetimo kraujo įliejo.Maža mūsų šalis,visiems ant kelio,kas ėjo tas ir plėšė ir prievartavo.
Apie Zaras ir Mango iš viso tyliu.Jei tu kiek nors platesnė,tai nė negalvok į kokį rūbelį tilpti.O jei telpi į ką,tai atrodai kaip daržinė kaliausė.Raukinukai,raištukai,nutampyti kraštai,ir dar sudėtis kokia prasta.