QUOTE(cambala @ 2019 07 11, 18:06)
Lutuke, dabar tau rimtai rasau - man tikrai jau taves gaila. Gaila ne kaip kad lazdavojima rasau, o tikrai. Kodel tu pati nori buti pajuokos objektu? Juk jei tu bendrautum normaliai, be jokiu savo" jus bukos", " ar jums tik tiek teeina suvokti" ir pan, juk ir su tavim butu bendraujama normaliai. Tu pati prasaisi patycu. Pati.
Pvz snd uzejo kalbos apie tas dizaineriu kurtas lino sukneles. Tu nepasidomejus kokios, kodel tiek kainuoja iskart puolei jus tipo tokios tupos, as va tokias italu dizaineriu uz 30 eur perku, o jus va permokat, tipo cha cha vha, bandai sumenkint ir gauni pliupsni patycu.
Ismok bendraut, baig galvot kad tu esi bais protinga, baik meluot, issisukinet ir pamatysi kitaip. Juk tau labai vienisa kaip rasei, neturi su kuo kalbet, todel ir forumas tau brangus.
palauk tu ir is burbancios niko rasai?
Pirma as niekur nesakiau,kad jus tupos, o as toki anusipirkau, as sakiau, kad LT kainos nezmoniskai ispustos, o vakaruose daug pigiau daznai beveik viskas i rkaip pvz pateikiauy tai ,ka as nusipirkau, net pvz ikeliau kokiu buna. Bet jei tu cambala - burba pasijautei tupa, kad moki tokius pinigus uz ta pati, tai jau ne mano kalte.
Taigi savo kompleksu neperkraukit man.
Buna taip zmonem apie bet ka snekesi, jie jausis, kad juos kazkas zemina, izeidineja, gaila del tokiu zmoniu, nu bet ka as galiu padaryti?
man zinok visai dzin, kad tu /burbanti isivaizduoja, kad cia tyciojasi, is manes, skriaudzia, rimtai, nelabai suprantu, kodel mane tai turetu jaudinti, ka jus ten fantazuojates rasydamos zinutes? bigsmile: gal paaiskintum? burbos kai kurios zinutes tai is vis kaip is vaiku darzelio , tavo irgi panasios.
as gi zinau savo gyvenima, save, savo paziuras ir jos nesikeicia del jusu.
o kad bukai daznai parasot, nu tai ka padarysi, tik konstatuoju fakta, kaip Monteverte anksciau ten paaiskino atsakydama i Is_sviesos posta, jei zmones nesugeba suprasti elementaraus teksto, nu ka padarysi, nu ne visi gi gali buti protingais matyt
kuo daugiau pas jus kompleksu tuo daugiau cia kazkokiu izeidinejimu ,skriaudimu matot , kad jus kas cia puola, kazkaip vadina , siek tiek reiktu lengviau i gyvenima ziureti, siek tiek su jumoru, ypac forumuose.