QUOTE(Aimeja @ 2019 07 11, 15:10)
Ubunte,
Maciau ne tris nuotraukas. Tavo stilius kitoks. Tu rengiesi paprastai. Be jokio stiliaus, jo nera. Eiliniai rubai. Net jei tu nusipirksi linines kelnes iki tokio vaizdo bus toli.
nu ir pavydi boba esi
as nesakau, kad rengiuosi kazkaip ypatingai ar sakiau? zinoma paprastai ir nuotraukuose labai paprastai apsirengusi moteris. ir kiek tu mano nuotrauku matei 10? per 10 metu idetas?
kokio dar stiliuko tau reikia? kievienas rengiasi kaip reikia ir kaip patogu pagal situacija, vieta ir t.t. man i viena stiliu issipraude zmone slabai atrodo suvarzyti, as is vis rubu nesureiksminu, man svarbiausia naturalus pluostas, man patogus ir ,kad gerai juose jausciausi.
Dar karta sakau kalba ejo apie cambalos pasakyma, kad virs 40+ tympos ir trumpos sukeneles netinka moterim, tik tiek, o nedejau savo kazokiu drabuziu pvzdziu ar moteri i save panasia, kaip tau taip susiviete???
tu rimtai gyvenime neturi apie ka pakalbeti, jokiu tave dominciu temu, hobiu neturi? pletkinti tavo vienitele pramoga?
arba atejusi apie mane, arba apie Monteverte pletkini, nes mes toliausiai nuo tavo gyvenimo narvo supratimo ar ne?
ps beja, linines kelnias turiu ne vienas, kaip ir kitu rubu, labai megstu lina, tai as gi ne modelis, aisku, neatrodysiu taip, kaip ana moteris, nelabai suprantu tavo argumentu ir noro irodyti ,ka?