Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 07 11, 13:55)
Tai pati ir rodykis.
Aimeja ubuntes nededa, as irgi taves neatskleisiu 4u.gif .

jau rašiau durne tau, kad leidžiu tau, tai pirmyn
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 11, 13:56)
As matau tavo sielą.

gerai, kad mano nematai, o tai apaktum nuo tamsos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 14:36)

jin labai Aimejai pavydi. biggrin.gif

Pas mus klaseje buvo tokia mergaite, ji viska turedavo, budavo maciusi, kas tik ka pasipasakodavo, kad kazka nusipirko ar pabuvo kur ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 11, 14:19)
TOP 3 nekabanciu cia istisai  biggrin.gif

Kas paskelbė žinutes: Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...
Paskelbė Žinutės
lutuke123 4457
IDOMUCIA 2931
Monteverte 2708

o bliac, tai jau žinutes skaičiuoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 11, 13:36)
are you very sure, duotum savo barete prisysioti? lotuliukas.gif  sakai is 3 apredu zinai mano 365 apredus per metus? lotuliukas.gif tai pirma, antra prie ko cia as???? buvo parasyta, kad moterim 40+ apalamai netinka tympos ir sukneles trumpos, idejau pvz paklausti, kas cia jai negrazu?

nu ne tu rasei kad tau vos 40+ ir tirkai nerasei apie save ,kad baisi , sakei liekna graksti, nuolat sportuoji.

Ubunte, anose fotkese kur ikelei - tunikos ir kelnes/ bridzai. Tai nera tympes ir suknyte.

Gal kai buvo normaliai diskutuojama, tai rasiau savo ugi, svori, uzsiemimus. Ir ka? Niekada nerasiau, kad as graksti. Buciau graksti - buciau balerina.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 13:37)
Papildyta:

O tu cia kas? Gali leis/ draust kazka nebent savo ciucikui.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 11, 14:41)
O tu cia kas? Gali leis/ draust kazka nebent savo ciucikui.

aš tavo valdovė, tu mano vergė, jau buvom tai išsiaiškinę. O tu gi alzheimerinė vėl pamiršai, te 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 11, 14:41)
Ubunte, anose fotkese kur ikelei - tunikos ir kelnes/ bridzai. Tai nera tympes ir suknyte.

Gal kai buvo normaliai diskutuojama, tai rasiau savo ugi, svori, uzsiemimus. Ir ka? Niekada nerasiau, kad as graksti. Buciau graksti - buciau balerina.

ka tu vadini tympom? tai cia pakeitus tuos bridzus i tokios pat pvz spalvos, ilgio tympas jau budu nebegrazu? as pvz irgi turiu tokias linines trumpas kelnias, ir ka? o trumpa suknele ir tunika koks skirtumas? man tai tas pats kaip pavadinti.

ne graksti, grazi. Tai nelaikai save grazia? unsure.gif ko taip dabar?
Atsakyti
Kaip chytrai bobos nusuko temą nuo pasirodymų biggrin.gif biggrin.gif

Tai bailės esat pet visa pilvą.

Bailės.

Buciau vyras - bailės i zmonas niekada neimciau.
Atsakyti
Siaip nusipirkau kaip tik nesenai kelis lininius rubus vasarai, kaip man jie patinka wub.gif , gaila ,kad Lietuva susiko savo linu visa pramone, dabar galeciau pirkti made in Lithuania , o ne made in Italy.

O pacioje LIetuvoje siek tiek ir yra, bet tai kainos kosmines, kaip ir viso kito, bet linas irgi ne lietuviskas dazniausiai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 11, 13:45)
ka tu vadini tympom? tai cia pakeitus tuos bridzus i tokios pat pvz spalvos,  ilgio tympas jau budu nebegrazu? as pvz irgi turiu tokias linines trumpas kelnias, ir ka? o trumpa suknele ir tunika koks skirtumas? man tai tas pats kaip pavadinti.

ne graksti, grazi. Tai nelaikai save grazia?  unsure.gif ko taip dabar?

Tympos yra tympos. Viskas. Tu idejai tunikos ir kelniu/ bridzu fotkes.
Dek tai ka nesioji, o ne kaip noretum.
Turi tympes su barbe?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 11, 14:46)
Kaip chytrai bobos nusuko temą nuo pasirodymų  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai bailės esat pet visa pilvą.

Bailės.

Buciau vyras -  bailės i zmonas niekada neimciau.

būk tu žmogus, pagailėk tu tos sabutylnikės cambalinės. O tai kai pridės čia visos ir pamatys, kad buvo visame kame neteisi, pažaliuos ir kris aukštielnika negyva smile.gif tegu sau gyvena iliuzijoje, kad čia vien baisios, nu kam žmogų žudyt? nie biri griech na dušu biggrin.gif
Atsakyti
As tai laukiu vis...

Kodel bijot pasirodyti?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 14:56)
būk tu žmogus, pagailėk tu tos sabutylnikės cambalinės. O tai kai pridės čia visos ir pamatys, kad buvo visame kame neteisi, pažaliuos ir kris aukštielnika negyva smile.gif tegu sau gyvena iliuzijoje, kad čia vien baisios, nu kam žmogų žudyt? nie biri griech na dušu biggrin.gif

Tu kitais nesirupink.
Savo feisiuką idėk trumpam
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 11, 14:58)
Tu kitais nesirupink.

nu man daug kas sako, kad aš per geras žmogus. Kažin kaip to atsikratyti? patarimų gal kokių kas?
Atsakyti